Сървайвър - 5 част

• 23 187
  • 491
  •   1
Отговори
# 90
Някой чел ли е днес новия брой на "Седмичен труд"?
В него пише че победител в "Сървайвър" е Светла.Нищо чудно да е вярно като се има предвид,че и миналата година доста преди финала пак те бяха съобщили името на победителя.

# 91
  • Разпиляна във въображението
По-добре Светла, отколкото Бъч или Жоро. По-малкото зло е по-добре.

# 92
Някой чел ли е днес новия брой на "Седмичен труд"?
В него пише че победител в "Сървайвър" е Светла.Нищо чудно да е вярно като се има предвид,че и миналата година доста преди финала пак те бяха съобщили името на победителя.
Това не съм го чела, ама чух за някакво интервю на Цвети - манекенката, дето първа я изгониха. Та казвала, че и нея я завели на Острова на мъртвеца и тя седяла 15 минути и се отказала. Отначало имали идея всички изгонени да минават оттам, ама никой не искал да остава...

# 93
  • София
Нямам седмичен труд, но ето това открих в нета за това издание http://www.trud.bg/default.asp?custom=yt

# 94
Моите фаворити са Дренски и Светла, дано да са те на финала.

# 95
  • Berlin
Силвето, мерси Simple Smile
ей, разкостихте го тоя дренски, бре !  Mr. Green
аз пропуснах 2-3 епизода поредни и малко позагубих н ишката,ама довечера ще гледам !
не забравяйте, че има е игра за двоен глас - там някой може да се спаси.
пък за острова на мъртвеца - мисля, че само можем да гадаем...
а бтв щом бъч е писал из форума на сървайвър - питайте кръстев и т.н. значи не е ходил там, а?  newsm78

# 96
Този сървайвър е нещо сбъркан. Имаше прекалено много игри с награда храна. Участниците се научиха на готова храна и до скоро живееха основно от това, което купиха Дренски и Сашо. Не ги видях да ловят нещо, а само да събират кокоси.

Още в началото имаше интервю с Карамазов, че наистина е нямало нищо около и на островите- нито риба, нито раци, нито някакви плодове, ядливи корени ...
Което е доста странно newsm78 А и защо тогава по едно време им връчиха мрежи и харпуни и ги учеха да ловят риба?

...а бтв щом бъч е писал из форума на сървайвър - питайте кръстев и т.н. значи не е ходил там, а?  newsm78

Неее.  Само Кръстев е видял пържолата Wink
А и със сигурност не е ходил. То за кога вече? Време не остана. Най-много Лъчо да мине от там, ако сега отпадне.
Според мен вече трябва да връщат Дренски при останалите. Иначе съвсем се губи състезателността на играта. Не вярвам да го вкарат направо за крайното гласуване.

# 97
Според мен най-важен сега за тях е двойния глас. Той ще определи коя двойка ще наделее. 

# 98
Мисля, че Светла ще спечели играта за неприкосновеност. А изгонен ще бъде Г. Костадинов.

# 99
Светла снощи пак „разсъждаваше” Wink Мислела, че ако от тях двамата с Лъчо зависи кого да изгонят, щели да изгонят Бъч, а Лъчо точно обратното говори, че точно с него предпочита да е на финала, че много не го долюбват другите ..... Ако обаче вземат че изгонят именно Бъч - това вече ще е върхът Wink

# 100
Ох, да ме прощават тия от Сървайвър, обаче това, дето ни го показват - седем-осем дни гладуват напълно и след това се наплюскват като прасета не е възможно в истинския живот Laughing Или не ги дават как  Sick след това или не ги дават как ядат преди това Laughing

Иначе аз много се надявам Бъч да излезе.

# 101
Вярно е, че вече е време Дренски да се върне при племето. А ако го закарат направо на съвета, ще е голям майтап.

# 102
  • Бургас
Трябва да останат 4 с него.

Мен пък ме вълнува въпросът: Станислав окончателно ли си тръгна или се отказа само от шанса да се върне в състезанието? Ако се е отказал напълно от играта, то тогава в журито оставан четен брой  и може финалистите да получат равен брой гласове.

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 18:36 от Evgenia*

# 103
Отказа се от състезанието. Иначе си е в журито.

Вие да не мислите, че всеки се е връщал в България, когато си иска или когато го изгонят. Нищо чудно да са се прибрали всички заедно, както и са отишли. Най-много, на две групи да са били. Изгонените май са тъпели в бунгалата.

# 104
Не мога да повярвам ,че ФинДЮ напусна. Свьрши се хубоста в Сьрвайвьра. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт