Сървайвър - 5 част

• 23 176
  • 491
  •   1
Отговори
# 60
Верити, обърках си гласуването! Искам опция "изтрий глас", моля!

Готово

# 61
Верити, обърках си гласуването! Искам опция "изтрий глас", моля!

Готово

bouquet

# 62
  • Бургас
В миналия Сървайвър останаха 4, които пряко се елиминират един друг в игрите, без гласуване. Като сложим скритата лимонка от Отрова на мъртвеца, значи в играта трябво да останат трима, преди да стигнат този етап.
Категорично смятам, че Дренски го хранят, и то стабилно. Първо, защото откровено се е налял - и бузите (имам предвид това, което се вижда над окосмената част), и задника и краката.  Второ, докато онези едвам мърдат вече, той прелива от енергия, просто усещам нуждата му да я изразходи някъде. И трето, ако го оставят да бъде победен и изведнъж се появи, край с изненадата, подготвена за накрая, не е ли така: нама го Дренски, да речем 10 дни и изведнъж, вместо примерно Сашо, в журито се появява Дренски. После, хоп, появява се Сашо, но не се появява Джина.  Е, колкото и да са тъпи останалите 4, все ще се сетят какво става.

# 63
В миналия Сървайвър останаха 4, които пряко се елиминират един друг в игрите, без гласуване. Като сложим скритата лимонка от Отрова на мъртвеца, значи в играта трябво да останат трима, преди да стигнат този етап.
Категорично смятам, че Дренски го хранят, и то стабилно. Първо, защото откровено се е налял - и бузите (имам предвид това, което се вижда над окосмената част), и задника и краката.  Второ, докато онези едвам мърдат вече, той прелива от енергия, просто усещам нуждата му да я изразходи някъде. И трето, ако го оставят да бъде победен и изведнъж се появи, край с изненадата, подготвена за накрая, не е ли така: нама го Дренски, да речем 10 дни и изведнъж, вместо примерно Сашо, в журито се появява Дренски. После, хоп, появява се Сашо, но не се появява Джина.  Е, колкото и да са тъпи останалите 4, все ще се сетят какво става.

Съгласна съм ще всичко е нагласено и не биха рискували да им се провали изненадата

# 64
пфу! пак не го гледах  Crazy ходихме с приятеля ми на боулинг да си пробва топката, че днес си я купи и голям мерак за игра !  Mr. Green какво стана ?  Thinking

Финдо отиде на острова при Дренски и чак щеше да се разреве, че пак няма да се наяде. Пред нервна криза беше  Rolling Eyes Дренски се правеше на "ял лук" и даже не му предложи кучешки бисквитки  Mr. Green Играта за Дрейк бе за награда. Трябваше да се гмуркат. Лъчо се представи много добре. Спечели и гостува на единствената българка на Карибите. Жената живееше в разкошна къща и бе се подготвила много добре. Имаше всичко де се нарича "национална българска кухня"  Peace Лъчо се държа на ниво и не ни посрами  Peace Май това беше накратко

# 65
Ето и гледната точка на Финдо:

http://www.monitor.bg/life/article?sid=&am...60&eid=1228

# 66
  • Варна
И на мен ми хареса как се държа Лъчо. Въпреки че му се броят ребрата и изглежда като умрял от глад не се нахвърли като невидял да изяде де що има по масата. Или поне нищо такова не дадоха.
А Дренски тия коремни преси с гущери според мен трудно ще ги докара. Другите от племето само лежат между игрите и от неядене нямат сила за нищо, а той бяга и прави лицеви опори.  Съмнителна работа.

# 67

Вероятно имаш предвид тази статия - http://www.monitor.bg/life/article?sid=&aid=140887&cid=60&eid=1228
Нищо ново под слънцето  Rolling Eyes...

# 68

Вероятно имаш предвид тази статия - http://www.monitor.bg/life/article?sid=&aid=140887&cid=60&eid=1228
Нищо ново под слънцето  Rolling Eyes...
Да, мерси!  Wink
Странна работа с тия линкове...уж го копнах от мястото на статията...
Ами новото според мен е това, че не били снимали три дни! Усещах нещо нередно аз напоследък в поредността на случките, а то ето къде била причината... newsm78

# 69
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е странно как така чак сега разбраха, че могат да си наловят риба през нощта. Щом може нощем значи все пак ако са чак толкова гладни могат да се опитат да хванат и през деня. Нещо много мързеливи са тези Дрейк

# 70
... няма го Дренски, да речем 10 дни и изведнъж, вместо примерно Сашо, в журито се появява Дренски. После, хоп, появява се Сашо, но не се появява Джина.  Е, колкото и да са тъпи останалите 4, все ще се сетят какво става.

Е, просто им казват и макар че изненадата няма да е толкова голяма пак си остава напрежението от това, че ще има още един участник накрая, а това не е малко!
А иначе съм гледала в чужд Сървайвър отсъствие на членове на журито на племенен съвет, поради някакви уважителни причини, така че и това не е невъзможно!

Аз пък намирам Дренски за отслабнал, просто всеки човек слабее различно и на определени места! А тренировките не смятам, че пречат, не забравяйте какъв е той - свикнал на големи физически изпитания и тренировки! И това, че са дали няколко кадъра не означава, че нонстоп прави това! Напротив, явно е едно от малкото неща, което прави и ни го показват, защото просто няма друго интересно от ежедневието му! А това, че психически малко е врътнал и поведението му спрямо другите участници е смешно, необмислено съм съгласна и определено губи симпатиите към него!

Съгласна съм също, че Лъчо се представи достойно на трапезата и браво за победата над по-младите в гмуркането! Най-после и той да се открои като достоен играч и физически не е за подценяване, може би си е пестил силите за финала, той май преди беше и казал, че не се изсилва много.

# 71
ама не забравяйте че дренски е от американските военни сили/дано съм се изразила правилно/,а те са научени да оцеляват при всякакви у-я!това не трябва да се забравя!
освен това когато един човек успява по някакъв начин,ние българите имаме феноменалната способност да го натискаме надолу.
според мен дренски си е пич,а финдо може да му гледа само номера на фланелката!!

# 72
Абе, какви американски военни сили, бе хора?! Shocked Какво свикване на физически натоварвания? Shocked
Дренски само е учил за авиоинженер в Колорадо спрингс, пише го и тук - http://www.robinson.btv.bg/participant/9/
Това не го прави тюлен или какъвто там се опитвате да го изкарате!

maya_coheleach, под "нищо ново" имах предвид, че в статия пише това, което и ние предполагаме!

# 73
Абе, какви американски военни сили, бе хора?! Shocked Какво свикване на физически натоварвания? Shocked
Дренски само е учил за авиоинженер в Колорадо спрингс, пише го и тук - http://www.robinson.btv.bg/participant/9/
Това не го прави тюлен или какъвто там се опитвате да го изкарате!

maya_coheleach, под "нищо ново" имах предвид, че в статия пише това, което и ние предполагаме!
то сигурно така се става авио инжинер и то там?а?
за това ли е единствения и  първи българин койте е завършил там?
я малко по спокойно с тона!!!
според мен се вижда повече от ясно че физическата подготовка е на ниво!!!

# 74
При положение, че предаването се режисира, няма начин да не бъдем манипулирани.
Относно Дренски - дават все едни и същи кадри на негови тренировки. Не ви ли прави впечатление? "Разказвачът" всеки път казва, че Дренски не спира да тренира и показват се едни и същи неща.
А за това, че погребва табелките с имената на противниците си. Ами измислил си е човекът някакъв ритуал, а може и да са му го подсказали. И не мисля,че е изперкал, просто по този начин се нахъсва, за да издържи. И ще издържи.

Общи условия

Активация на акаунт