Сървайвър - 5 част

• 23 529
  • 491
  •   1
Отговори
# 135
Какво му придиряте на Жоро, а Crossing Arms
Повиши ми мнението за стриптизьорите. Не че съм познавала такива, де Mr. Green, но самата мисъл за подобно поприще, че и мъж, звучи стряскащо.
Не е глупав, умерен е, не е конфликтен, умее да балансира в отношенията с хора всякакви. Не е лигльо. Какви жестоки рани имаше по краката и въобще не охна, не изклинчи.
Ако е на финала с Дренски, твърдо съм за него.
Виж, ако е със Светла, не знам кого предпочитам. И нея я харесвам.

Да наистина е пич като иска, ама ме загуби тотално с приказките за жените, многото жени дето му се слягат, за отношението дето имал и тем подобни негови фантазии ...  Crazy

# 136
За кво му беше тоз Сървайвър newsm78

За 250 000. Вярно - лева, ама и в долари, и в евро пак са много пари. Особено накуп! Да не говорим, че не видях работи ли вече и какво!?

За жените на Жоро - защо мислиш, че фантазира? Готин си е, а жени всякакви!

# 137
  • Canada
Верити, би ли диуточнила внкетата, защото не е ясно точно какво се пита:
Чии са косматите гърди
или
кой ще победи на острова на мъртвеца
Това са два взаимоизключващи се въроса. Според мен гърдите са на Лъчо, а ще спечели Жоро.

# 138
Верити, би ли диуточнила внкетата, защото не е ясно точно какво се пита:
Чии са косматите гърди
или
кой ще победи на острова на мъртвеца
Това са два взаимоизключващи се въроса. Според мен гърдите са на Лъчо, а ще спечели Жоро.

Освен това не става ясно дали анонса е, кой ще се върне в играта или кой напуска острова и това, че дават как му късат амулета значи ли, че е победения, защото ми се струва, че космите са черни и може би са на Дренски  newsm78

# 139
ама въпроса от анкетата е много неясен... за кого трябва да гласувам, значи, за този, на когото са космите, или за този, който ще победи?!?!?!
вие дето сте гласували, предполагам сте го направили за първата част на въпроса?
Dalida, винаги когато някой си тръгва от острова на мъртвеца му късат герданчето, това е като загасянето на огъня като ги гонят от племето.

# 140
ама въпроса от анкетата е много неясен... за кого трябва да гласувам, значи, за този, на когото са космите, или за този, който ще победи?!?!?!
вие дето сте гласували, предполагам сте го направили за първата част на въпроса?
Dalida, винаги когато някой си тръгва от острова на мъртвеца му късат герданчето, това е като загасянето на огъня като ги гонят от племето.

Тогава може и Дренски да си тръгва, защото космите на Лъчо са бели, освен да чччернеят когато са мокри

# 141

Тогава може и Дренски да си тръгва, защото космите на Лъчо са бели, освен да чччернеят когато са мокри

Все пак се надявам Дренски да победи, за да има някаква изненада поне на финала

# 142
Тая реклама дали я няма някъде из нета, че да я погледнем по-задълбочено  newsm78

# 143
Мисля , че hahaha косматите гърди   са на Лъчо , защото след като дадоха как късат герданчето на победеният , след това дадоха Дренски как си играе с кучето и вика - според мен от радост че е победил  newsm78

# 144
  • София
Най-вероятно двамата Жоровци са на финала. Аз съм за Дренски  Peace

# 145
Като пускам анкетите по никое време, така става Wink
Айде гласувайте наново ....
Видях и аз най-после космите, мисля че са на Лъчо.
Всъщност кога ще е това състезание - тази вечер или другата седмица? До колкото си спомням, изгоненят от Дрейк и Жоро живеят на острова два три дена и чак след това е играта. Ама май този път няма да е така ....

# 146
За жените на Жоро - защо мислиш, че фантазира? Готин си е, а жени всякакви!

Гледала съм го танцува с Максимус. После идваха сред публиката. Ами ... на ТВ-то изглежда по-готин. Там един мижавъчък изглежда. И на телевизора изглежда доста висок, а на реално не е така /за мен висок мъж е над 1, 80 см./ Пък и всичките тука сме жени, знаем как се държат "големите ебачи" - не приказват така! Спал той с 2000 жени ... краставици!  Crossing Arms

# 147
да се вкл.  и аз!
снощните гарди които дадоха,че късат огърлицата са на лъчо,защото "цицките" Embarassed,бяха увиснали!
а древски си има доста добра оформена гръдна обиколка!!!! Laughing Laughing

# 148
# 149
  • Бургас
Вече съм на вълна "Стискам палци на Светла"  Peace Peace Peace Peace

И аз.

Второ място за стрипа
трето -  за участинка от Острова на мъртвеца
и последно за Бъч 

Общи условия

Активация на акаунт