Сървайвър - 5 част

• 23 651
  • 491
  •   1
Отговори
# 210
Интересно, че в нито една информация не се спрягаше името на Бъч. Много се надявам Дренски да е на финал, въпреки че един от операторите каза, че това премълчаване и криене на острова на мъртвеца ще му изиграе лоша шега накрая
Ами точно това говоре, че Дренски ще е на финал. Иначе защо да му изиграе лоша шега? Wink

Ако остават двама на финала това означава, че не е Жоро Костадинов другия
Вижте това  http://www.zazz.bg/play:91dcbb72

# 211
Защо толкова ви учудва и възмущава реакцията на тримата при появата на Дренски!? За тях той е парашутист. Съвсем нормално! Те не знаят къде е бил, при какви условия, а и няма защо да ги интересува. Нормално е появата му пред самия финал да се възприеме зле - един елиминиран противник, който сега им обърква плановете и сметките. Да не говорим, че им е чужд. Те поначало не го харесваха, та камо ли сега, когато са "изяли" торби със сол заедно, да му се зарадват!? Честно казано, в такава ситуация и аз не бих му се зарадвала. 
Да не говорим, че и да стигне на финала, според мен няма никакви шансове пред журито. Лъга всички!!! Доста недалновидна тактика!
Пък и лудичък пада - щял да умре!!!!, ако трябва, но да спечели. Кукуруку!

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 23:54 от птица

# 212
  • Варна
Аз съм за Костадинов, искам той да спечели!
Дренски ми е толкова смешен, че няма на къде повече!
За реакцията на останалите -  според мен е напълно адекватна!
За Карамазов - аз отдавна го пратих да пасе говеда, с този негов изказ за друго не става!

# 213
Предпочитам Дренски,колкото и да е смешен,пред тоя пълен тъпанар стрипа.

# 214
  • Сливен
За Карамазов - аз отдавна го пратих да пасе говеда, с този негов изказ за друго не става!

Aaaa, ни дей тъй...
Да мълчи по прашка е идеален  Mr. Green

# 215
  • София

Четох едно интервю с него още преди да започне излъчването на Сървайвър. Та там се оплакваше, че не са му позволили никакви отклонения от сценария - каквото са му написали, това ще казва. Нещо в този дух беше, налагало му се е да учи всичко наизуст, а повечето от нещата, казани от него му се стрували неестествени.
Не, че го защитавам, но май сценаристите трябва да изкарват добитъка на паша, все пак той е един изпълнител.

# 216
Искам само да вметна, неможах да гледам пряко по БТВ и затова си дръпнах от Замундата епизода. накрая водещия казва: Втория финалист е Г...." не са го срязали като хората. Слушах го поне 10 пъти и съм сигурен че е Г... А ние всички знаем че Георги е Георги Костадинов. Георги Дренски е Дренски. Съжалявам, но Стрипа отива на финала. Много ми се иска да не е той, но .... А и Светла е най-лошия съперник на който и да е от тримата. Тя ще спечели най-много гласове и от двата лагера. Така че да я поздравиме с победата.

PS това го пише съпруга на lily_b:mrgreen:

# 217
Видях, че следващото изпитание ще е да висят някъде. Тук поне ще е честно - трима мъже на близка възраст и с близка физическа подготовка. От тримата останали силно се надявам Дренски да спечели, но и Костадинов има голям шанс. И аз чух, че Георги е втория финалист. Със сигурност Костадинов и Бъч са се наговорили за финала, ще си раздават кинти един на друг...
А и дори Костадинов да остане до края, надявам се, че журито ще гласува за Светла...
И аз се надявам на Дренски,дори и малко изперкал няма как да харесам някой от останалите.
А за Бъч постоянно се изненадвам колко е плиткоумен,и как псуваше операторите(поне така ми се стори защото гледаше в камерите).

# 218
Искам само да вметна, неможах да гледам пряко по БТВ и затова си дръпнах от Замундата епизода. накрая водещия казва: Втория финалист е Г...." не са го срязали като хората. Слушах го поне 10 пъти и съм сигурен че е Г... А ние всички знаем че Георги е Георги Костадинов. Георги Дренски е Дренски. Съжалявам, но Стрипа отива на финала. Много ми се иска да не е той, но .... А и Светла е най-лошия съперник на който и да е от тримата. Тя ще спечели най-много гласове и от двата лагера. Така че да я поздравиме с победата.

PS това го пише съпруга на lily_b:mrgreen:

И аз това го връщах 3 пъти и аз съм сигурна че 2рия финалист започва със Г.  ....НО водещия се обръща и към Дренски с Георги Дренски(когато е по официално изказването) ,така че не се знае!

Аз казах че Дренски е един от 3мата финалисти-достоверен ми е източника,но докато не видим ..........
Не мога да си  представя че Дренски няма да издържи да виси на следващата игра-все пак е силова за издръжливост и както видяхме той доста тренираше и се подготвяше!

Наистина и аз си нямам любимец ,защото май всички си имат големи минуси НО  предпочитам Дренски като 2ри финалист,Г.Кръстев  много го намразих покрай изказвания по адрес на всички жени ,защото май ги слага под един знаменател и също го намразих защото е 1ва дружка с простака Бъч. Sick

# 219
Честно казано за мен Дренски е истинския победител в това състезание.

20 и кусур дни абсолютно сам на тоя остров.
Дето се вика условията му за оцеляване бяха съвсем различни от тези на племето.
Вярно, че няма кой да го дразни, но пък като заточеник да седиш сам не си е работа.

Не е бил на хотел, че да е парашутист на финала. Е, естествено другите няма от къде да знаят.

И си мисля, че ако Дренски е на финал, ако журито гласува за него е, защото са осъзнали какво е да седиш сам в тая пустош, и ще приемат лъжите му само като стратегия.
Нещо, което всъщност не ми хареса в стратегията му, не знам защо така започна - с лъжите.

А относно снощната игра - като видях, че е логическа си помислих, че Дренски няма да го бъде в нея. Пък и след като другите работиха срещу него - хептен.

# 220
Георги Костадинов печели Сървайвър.
Бъч не мога да го дишам.

# 221
  • София
Бъч много ме дразни, но Дренски още повече. Хич да не ми разправят за отоци, то бива отоци, но не може целия да е отекъл. Кръвното му беше нормално,а се отича при високо кръвно.И другите гладуваха, но не бяха отекли, за мен Дренски, не стига, че е психясал, но и го хранеха.Направо си беше дебел пред другите.Нарочно това гледах. Не ми хареса и стратегията му изобщо. Разни хора, разни идеали. Мое мнение, на мен ми е противен, реши,че е богоизбран.

# 222
малко се запалих снощи и сега искам да ви разкажа историята както аз я виждам. На Славчо му трябва хит предаване, щото неговото наистина потъва. Аз му бях върл фен доста време но последните 2-3 години съм гледал не повече 10 предавания и то защото жена ми ги гледаше. както и да е. Този сезон за разлика от първия се наблегна на интригите и на голотията. Но да се върнем на "финала" ако Дренски беше спечели това състезание то тогава цялата интрига щеше да отиде по дяволите и рейтинга на състезанието в понеделник ще бъде много по-нисък. Сега "вервайте ми" рейтинга ще скочи до небесата. Това е очевадно и Славчо и екипа му го знаят много добре. Затова тази игра беше всички срещу Дренски. От друга страна селянчето Бъч и приятелчето му Стрипо се прецакаха. Бъч не е глупаво момче, просто селянията му излиза и през ушите. Стрипа от друга страна е доста наивен и това му е пречело и преди. Той не трябва да се старае, той просто се харесва на жените. Няма спор. Нещата са ясни Бъч и Стрипо са си стиснали ръцете за делба на плячката. Бъч знае 100000% че и да е финалист няма да може да спечели, но също така знае че Стрипо има много големи шансове да спечели наградата. Бъч е сигурен че Стрипо ще даде кинтите, иначе ще има "злополука". Манталитета му на селски гъзар просто си личи от километри. А на село всичко се оправя с бой. Стрипо или ще плати или ще плати. Грешката им беше че се хвърлиха върху Дренски, и забравиха да си пазят гърба. Бъч все още вярва че и другата игра ще могат да се прецакат Дренски и неговата тактика е да се жертва за "приятеля" си Стрипо.

Нещата са ясни, за рейтинг се правят чудеса. Само ме е яд че го загледах това предаване и се запалих.

PS пак съм аз съпругът на lily_b

# 223
Бъч много ме дразни, но Дренски още повече. Хич да не ми разправят за отоци, то бива отоци, но не може целия да е отекъл. Кръвното му беше нормално,а се отича при високо кръвно.И другите гладуваха, но не бяха отекли, за мен Дренски, не стига, че е психясал, но и го хранеха.Направо си беше дебел пред другите.Нарочно това гледах. Не ми хареса и стратегията му изобщо. Разни хора, разни идеали. Мое мнение, на мен ми е противен, реши,че е богоизбран.

Peace
Съгласна съм и с това.
Много ме дразни като седне да опява как ще мре на тоя остров, ама ще стиска докрай.
В Американската академия явно така им промиват мозъците.

Но... евала му, как седя сам на тоя остров. Пък макар и че изперка, издържа.

# 224
PeaceИ аз мисля точно така!

Общи условия

Активация на акаунт