Сървайвър - 5 част

• 23 641
  • 491
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
... Славчо... ... Славчо...
Не знам за кой точно Славчо говориш, но би трябвало да знаеш, че екипа на Слави Трифонов няма нищо, ама нищо общо с този сезон на Сървайвър - правиха първия, но не и втория и не знам кое е "очевадно", но не го намесвай тук, ако обичаш.

# 226
  • Бургас
Бъч много ме дразни, но Дренски още повече. Хич да не ми разправят за отоци, то бива отоци, но не може целия да е отекъл. Кръвното му беше нормално,а се отича при високо кръвно.И другите гладуваха, но не бяха отекли, за мен Дренски, не стига, че е психясал, но и го хранеха.Направо си беше дебел пред другите.Нарочно това гледах. Не ми хареса и стратегията му изобщо. Разни хора, разни идеали. Мое мнение, на мен ми е противен, реши,че е богоизбран.

Peace
Съгласна съм и с това.
Много ме дразни като седне да опява как ще мре на тоя остров, ама ще стиска докрай.
В Американската академия явно така им промиват мозъците.

Но... евала му, как седя сам на тоя остров. Пък макар и че изперка, издържа.

И аз заставам зад това мнение. Добре, че вече са накрая, че Дренски има все по-осезаема нужда да се лекува.  И не го ли беше срам след победените, погребани, изровени и отново наредени за погребване  Sick  да нареди и Агонцев !?!

Иначе за финала съм доволна. Моята фаворитка се класира. Кой ще се конкурира с нея не ми е безразлично, но все пак нямам особени претенции

# 227
  • Ланкър, планините Овнерог
Имайки предвид слуховете, които на половина не излязоха верни и знаеки, че жоро е почнал работа във фитнесклуб, а не е заминал за Англия, значи ...

Жоро наистина работи във фитнес. Станаха си колеги с Финдо. В една и съща фирма, но в различни фитнеси.

Победителят не би трябвало да се знае. Нали тук отврят гласовете на журито.

# 228
стига бе хора, вижда се че е оттекъл и не е добре, защо си мислите , че го хранят?!
ей, големи интриги завъртяхте пак...
а по въпроса за погребването - да странно беше, но Агонцев не беше "погребан"
май пишете без да сте сигурни и после някой ще прочете, ще го повтори и той няколко пъти и ще стане истина

# 229
  • София
Стига с това отичане,изобщо не  прилича на такова.А и да стои отекъл толкова дни,без да се вземат по крупни мерки за здравето му  Shocked.Тогава тия доктори са истински спящи красавци.Те другите като го видяха така налят, още повече се разгневиха.Защото те са си направо мършави.И Светла,която е само мускули си личи отдалеч ,че се е вталила.

# 230
  • Berlin
агонцев наистина не беше погребан  Peace дренски май взе табелката с него на другия остров. лъчо и таня след дуелите казаха, че разбират защо ги е лъгал. лъчо въпреки противната си стратегия, направи доста добър анализ и коментар на дренски след двубоя. като цяло анализираше добре според мен, нищо, че не го харесвам. светла, милата отново доказа, че не може да мисли сама, дори си го призна почти след играта... бъч пак се прояви като пълен селянин и боклук. как само взе да псува! то ясно, че не знаеха защо дренски отива при тях, ама дето има 1 приказка - брой до 10 наум, пък след това приказвай. в следващата серия даваха как светла коментира, че дренски е победил другите изгонени Peace, сигурно им го е разказал. та така.. ще гледам и ще се надявам дренски да е на финал, въпреки, че не се е споменавало досега "светла-дренски" за финалисти.

# 231
Айде на новата анкета.

Снощи водещият наистина каза Жоро, ама кой ..... ???

# 232
  • ВАРНА
е то бива простотия, ама като тази на бъч няма #Cussing out
на светла - браво!
нямам фаворит. стана ми мъчно за дренски снощи. как грубо го псуваше оня селяк #Cussing out такива не заслужават грам уважение!
 наБъ/уЧигояко

# 233
Айде на новата анкета.

Снощи водещият наистина каза Жоро, ама кой ..... ???

....Костадинов.
Laughing

# 234
  • Berlin
ми ня ма пък.. ако наистина стрипа печели, предлагам да бойкотираме финала, като не го гледаме, да им падне рейтинга  Mr. Green Mr. Green

# 235
Подкрепям  Mr. Green.

# 236
е то бива простотия, ама като тази на бъч няма #Cussing out
на светла - браво!
нямам фаворит. стана ми мъчно за дренски снощи. как грубо го псуваше оня селяк #Cussing out такива не заслужават грам уважение!
 наБъ/уЧигояко

На 100% съм съгласна с теб,как можаха така да го посрещнат,а пък за Бъч просто нямам думи!Без коментар!
И въпреки всичко си мисля че трябва Дренски да спечели!!!!!

# 237
ми ня ма пък.. ако наистина стрипа печели, предлагам да бойкотираме финала, като не го гледаме, да им падне рейтинга  Mr. Green Mr. Green

Ееее, надявам се от двамата, Светла да е победител.

# 238
Оххххх тоя Бъч ..... doh За него дори нямам думи...

Костадинов ми харесва.Мнението ми е положително.В началото когато беше неговата визитка,човека си каза че чете много книги и предпочита да го смятат за тъп (нещо подобно).. И той се ядоса,че Дренски идва на финал,но не направи подобни просташки изрази като Ония. yes

smile3503Дренски и той ми харесва.Все пак идеални хора няма.Хранели го,не го хранели...кво значение има.Предложили са му храна и човека не я е отказал,да не е луд.Все пак честно няма в живота.

А Светлето не мога да повярвам как говореше за Лъчо.Уж големи приятели,голямо нещо,пък накрая.Особено като си помисля предната серия какви ги дрънкаше. Sick

# 239
Само на мен ли Светла ми се струва проЗта?

Общи условия

Активация на акаунт