е за какво иде реч сега,как да повярвам,че цял ден резултатите били в полза за Дренски и виждаш ли изведнъж Светла става любимла еми не съм съгласна
Абе мани, какво им се връзваш, всичко си е нагласено, от първия до последния ден... Тя maya_coheleach е дала достатъчно информация по въпроса.
А за снощи думи нямам просто... Така се смяхме с мъжа ми двамцата, че всички комедийни шоута пасти да ядат! Водещият е на светлинни години от американския, например, който поне за мен е критерий, може би защото е първият, когото съм гледала. Най-се зарадвах, когато Г. Кръстев го спече яко с упрека, че заради едното шоу се опитват да развалят семейството на Светла и Карамазов взе да мънка там. 
какво става,той пък взе,че влезе в студиото хи-хи-хи направо се накефих,а за отказа на мъжът на Светла да говори с нея на острова тя каза,че дори никой не се е свързвал с него
е за какво иде реч сега,как да повярвам,че цял ден резултатите били в полза за Дренски и виждаш ли изведнъж Светла става любимла еми не съм съгласна
Голям живот, голямо пилеене, голям келешлък! Ще учи той-ха ха! Докато не можел да осигури на жена и дете приличен живот нямало да се ожени?!? Ха! Ей сега ще се ожени вече-пари нали има...ама друг път! Приятелят му, който ми казаха, че участвал в Островът на изкушението, си спечелил име на използвач и кухавей. Сега е наред Жорето. Аз относително харесах Станка и Жоро Руския (да ме прощава - не му запомних името.)
пфу, пфу, много съм разочарована и аз.
.
не ми се гледат нито интервюта, нито нищо. излагация си беше. браво на жорето, че така сряза водещия с коментара за жълтите "новинки" 

И аз.Препоръчани теми