Звучиш ми като "яка фенка" на Милошев
обаче ББ ли беше или Стар академи-ми не се сещам 
-и така мисля че угодия за нас няма! 
И аз съм на това мнение.Да,има по-добри предавания,по-добри варианти,защо не гледате тях.Аз "Пълна промяна не я понасям,особено Гала,изобщо не ги и гледам.Доволна съм,че има български "Сървайвър".Манталитета на българина поставен в такива екстремни условия.А това,че избират по външния вид,ама извинявайте,ама чичковци шкембелии или бабички с целулит не ща да гледам,нищо лично,ама естетиката все пак е важна
На някои им харесват едни участници,на други - други.Аз Дренски не го харесвам - Светла като му тегли една четка,че той заслужава да е победител само дето не се разтопи,като човек не ми харесва,но евала,че физически издържа на всичко.Всеки от хората,които бяха на острова заслужаваха да спечелят заради лишенията,които изтърпяха.Не е тест за интелигентност,че да очакваме да спечели най-умния,нито само физическата подготовка има значение - затова и отпаднаха играчи като Агонцев и Иван Кристоф.Браво на всички участници за куража !!!Това издание ми хареса повече от предишното,водещия беше готин,по-разчупено,игрите по-интересни.Очаквам с нетърпение следващия сезон,когато ще е още по-добро,сигурна съм!
Звучиш ми като "яка фенка" на Милошев
обаче ББ ли беше или Стар академи-ми не се сещам 
-и така мисля че угодия за нас няма!

Препоръчани теми