Витилиго 2

• 303 284
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 375
 Такааа,ето малко инфо и от мен.Майка е в Италия(Рим) за няколко месеца и я помолих да провери това: http://www.vitiligo.it/
  От там са и казали,че не дават гаранции за излекуването,ако самият човек не ВЯРВА.Трябвало човек да се нагласи,че ще оздравее.Иначе процедурата струвала 80евро на сеанс.Според състоянието на пациента зависи и броя процедури.
 Аз така или иначе нямам финансовата възможност сега да отида до там и да пробвам с лазерното лечение,но пък пога да вярвам в излекуването си, Grinning,което понякога ставало от само себе си. 
 Желая на всички прохладен ден Hug

# 376
  • Варна
Снощи готвих убийствена магданозена супа. Не съм предполагала, че подобно нещо може да е и вкусно, освен, че е и полезно  Grinning
Ака ви интересува мога да напиша рецептата   chef

Пиши, пиши Simple Smile. Аз съм чувала за кюфтета с магданоз, които били велик специалитет в .. забравих кой БГ край.
А пък аз много обичам принцеси с магданоз Simple Smile. Слагаш на филията накълцан магданоз, колкото побере и колкото дебело искаш, отгоре резени домат и после кашкавал и печеш Simple Smile.
3 връзки магданоз, 1 глава лук и един морков се задушават с лъжица брашно. Залива се с 3-4 чаши вода. След като заври се добавят 3-4 яйца /твърдо сварени - на кубчета/, 1 ч.ч. натрошено сирене е 1 ч.ч. кисело мляко. И това е  Simple Smile Да ви е сладко   bouquet

# 377
Момичета, благодаря за тия магданоозени рецепти, звучат много вкусно:) Непременно ще опитам. Хайде приятен уикенд

# 378
Такааа,ето малко инфо и от мен.Майка е в Италия(Рим) за няколко месеца и я помолих да провери това: http://www.vitiligo.it/
  От там са и казали,че не дават гаранции за излекуването,ако самият човек не ВЯРВА.Трябвало човек да се нагласи,че ще оздравее.Иначе процедурата струвала 80евро на сеанс.Според състоянието на пациента зависи и броя процедури.
 Аз така или иначе нямам финансовата възможност сега да отида до там и да пробвам с лазерното лечение,но пък пога да вярвам в излекуването си, Grinning,което понякога ставало от само себе си. 
 Желая на всички прохладен ден Hug
Наистина четох преди време, че този вид терапиа БИОСКИН е най- новата и надеждната, но за сьжаление само в Италия за момента се провежда...

# 379
На мен са ми били сигурно около 100-тина инжекции В12. Изменение в теглото никакво.Тогава бях на 18 години, сега незнам дали бих повторила Thinking , след тези странични ефекти Crazy, все пак не мисля, че обмяната ми вече като на 18 год.
f(x) защо не комбинираш с алое Peace

# 380
Ще, ще. Ама 20 тина инжекции максимално, че си е голяма хамалогия да ходиш през ден на инжекция.

# 381
Абе не разбирам защо всички си мислите че е нелечимо и го приемате толкова навътре... хората рак лекуват апък ние тук се тормозим че витилигото не било лечимо ... вкараите малко ведро настроение в този форум ... като чета чак и аз започвам да се притеснявам Grinning да ви кажа честно според мен всичко зависи от нагласата на човека .. бях на почивка за седмица, като си нямате на представа колко добре повлия това на витилигото ми .. просто човек трябва да забрави за грижите... а излекуваните от витилиго няма да ги намерите по форумите. това не значи, че не се лекува... апък ако стане много лошо е*и му майката пластична операция ще правим Wink някой да знае колко $ ще излезе такава процедура Simple Smile горе глевите, има начини Mr. Green  Peace

# 382
Може ли някой да ми каже от къде мога да купя в София витамин Б12 подезична форма или пък в крем варианта. Вече опитах да намеря в няколко аптеки, но не бяха чували за тези форми.
Мерси предварително

# 383
fly away, напълно те подкрепям в мнението Grinning

# 384
Здравейте Сладури, вижте какво намерих току що в форума на Розали за витилиго. Ще цитирам:
"Здравейте,от доста време чета коментарите за витилигото и много се радвам, че има къде и с кого да се сподели за това.Имам витилиго от около 4 години като в началото не съм и подозирала ,че може да е това.Пробвах витикс но никакъв резултат,пробвах какво ли не но уви.От 1месец ползвам продукти от алое-гел за пиене и спрей и гел за кожата.Не мога да повярвам че петната ми около очите матираха и започнаха да придобват предишния цвят на кожата.Забелязах, че трябва да се излагат на слънце но не силно.Забелязвам същото и по ръцете но по- слабо,явно защото по често ги мия.Ще продължа да експериментирам и ще ви пиша.Ако искате да знаете какво томно ползвам пишете ми."
Е, не губете надежда, все нещо на някой ще помогне. аз веднага разбира се отговорих и я помолих да напише какви точно продукти е ползвала и да го пише във форума, за да може всички да се възползват от тях:)) отидете на  www.rozali.com      и кликнете на "здраве" , после на" заболявания" и ще видите къде е за витилиго точно.

# 385
И други хора са писали , включително в този форум за положителен ефект от Алое гел на Форевър Ливинг Продъктс. И аз съм го поръчала. Единствения недостатък е , че излиза по- скъпо от всичко, което сме ползвали до момента (изключвам фототерапията)

# 386
 НЯКОЙ ПРОБВАЛ ЛИ Е ЛЕЧЕНИЕ С БИЛКИТЕ НА ЦОНКА ДАСКАЛОВА ОТ АПТЕКА РОЗМАРИН?

# 387
Бях в пубертета,когато ми се появиха няколко петна.ходих по много лекари,билкари,ползвала съм много лекарства-мехлеми,витамини,билки.Сега,"да чукна на дърво" нямам такива петна и мина доста време оттогава.Мисля,че с най-добър ефект беше един спиртен разтвор с екстрат от плацента-кубинско производство-нанасяше се върху поразените места  за определени минути-по схема и след това -на слънце.Мисля,че разтвора се казваше мелагенин.Желая на всички ви успех и без отчаяние!

# 388
Ееее, най-после да пише един излекувал се smile3501

# 389
Бях в пубертета,когато ми се появиха няколко петна.ходих по много лекари,билкари,ползвала съм много лекарства-мехлеми,витамини,билки.Сега,"да чукна на дърво" нямам такива петна и мина доста време оттогава.Мисля,че с най-добър ефект беше един спиртен разтвор с екстрат от плацента-кубинско производство-нанасяше се върху поразените места  за определени минути-по схема и след това -на слънце.Мисля,че разтвора се казваше мелагенин.Желая на всички ви успех и без отчаяние!
Май така се казваше. Донесоха ми го от Куба с триста рушвета.Ама аз бях загубила надежда, май и толкова го ползвах..... Blush

Общи условия

Активация на акаунт