Къде в Пловдив??? - 2

• 55 698
  • 650
  •   1
Отговори
# 420
КЪДЕ В МОГА ДА НАМЕРЯ ДЕТСКИ ОБУВКИ "ПРИМИДЖИ"? ТЕЗИ, КОИТО БЯХА НА ЩАНДЧЕ НА ГЛАВНАТА И В ТЦ ГРАНД ВЕЧЕ ГИ НЯМА

В градинката на Кап.Райчо срещу Маркет центъра едно малко магазинче,но има табела Joy
Оня ден ги гледах-но са доста пообрани,а и собственика ми каза,че няма да зарежда повече....виж в "Касида"-там обикновенно имат по-голям избор.

# 421
http://www.kasidabg.com/primigi.html
това е каталога на касида

# 422
  • Пловдив
Хубави анцузи и долнища за игра и за в къщи има в склада на Съникомс до Градската градина.
Цените мисля, че са повече от добри - около 10лв е комплектът
Складът се намира като се тръгне по алеята със стълбичките и фонтаните в началото и се завие по левия ръкав вляво има една пресечка, която излиза на глухата улица зад ДНА. Точно отсреща е къщата, в която е складът, има и табела.
Голямо обяснение дръпнах, дали ще ме разбере някой  Rolling Eyes
Виждала съм ги в едно магазивче на малката главна, миа стопер на малката главна и пише български детски обувки, нещо от този род беше. не знам за същото място на главната ли говориш?

Благодаря за насоките за магазин Мечо пух. Снабдихме се с два чифта евтини маратонки и гуменки за пясъка. Няма никаква голяма номерация от КиК, само бебшки номера са останали.

А да ви питам- трябват ми нещо като анцугови долнища или комплекти може също, пак за игра навън, за пясъка, от къде мога да намеря свястни? Мисля си за Брезовско, вие какво ще ми подскажете?
.

# 423
Къде в Пловдив да открия тази марка пижами и халати?
 newsm78
http://www.vienettasecret.info/index.php?obsah=25
малко позакъсняло включване, но такава пижамка с жираф мернах на витрината на един магазин на пешеходния мост.

# 424
  • София
Хубави анцузи и долнища за игра и за в къщи има в склада на Съникомс до Градската градина.
Цените мисля, че са повече от добри - около 10лв е комплектът
Складът се намира като се тръгне по алеята със стълбичките и фонтаните в началото и се завие по левия ръкав вляво има една пресечка, която излиза на глухата улица зад ДНА. Точно отсреща е къщата, в която е складът, има и табела.
Голямо обяснение дръпнах, дали ще ме разбере някой  Rolling Eyes
Виждала съм ги в едно магазивче на малката главна, миа стопер на малката главна и пише български детски обувки, нещо от този род беше. не знам за същото място на главната ли говориш?

Благодаря за насоките за магазин Мечо пух. Снабдихме се с два чифта евтини маратонки и гуменки за пясъка. Няма никаква голяма номерация от КиК, само бебшки номера са останали.

А да ви питам- трябват ми нещо като анцугови долнища или комплекти може също, пак за игра навън, за пясъка, от къде мога да намеря свястни? Мисля си за Брезовско, вие какво ще ми подскажете?
.

Благодаря много! Сега отивам към центъра и ще миня да видя какво предлагат. Може после да се включа пак!

# 425
 PeaceНякой няма ли мнение по въпроса newsm78:
                   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=72158.220;topicseen Peace

# 426
Ами моята козметичка прави масажи. Колежките всичките си направиха мин година пролетта. Та инфото ми е оттогава. Бяха мн доволни. Помня,че си мереха см на бедрото и талията и всички бяха свалили. Процедурите бяха през ден в продьлжение на месец без неделя. цената на цялата серия беше  кьм 280лв. Тази година не знам как е. Мога да звьнна да питам,ако те интересува.

# 427
Тази година не знам как е. Мога да звьнна да питам,ако те интересува.

bouquet  bouquetНикак няма да ти се разсърдя,ако го направиш Heart Eyes-къде е салона и повече подробности,че те като гледам са 100 вида масажите и продуктите за тях newsm78

# 428
  • Пловдив
ох нещо не успях да го копирам
трябва ми коли4ка, която е само седалка и 4 колела, той ходи добре,ама го примързява и е доста тежи4ък
в сф има, ама  срамота да не мога да намеря и тук
помагайте
Някой може ли да ми покаже снимка на тези колички?

# 429
Момичета,търся  колело триколка на x-lander, някой знае ли къде в Пловдив се предлага тази марка?

# 430
  • гр. Пловдив
Тази година не знам как е. Мога да звьнна да питам,ако те интересува.

bouquet  bouquetНикак няма да ти се разсърдя,ако го направиш Heart Eyes-къде е салона и повече подробности,че те като гледам са 100 вида масажите и продуктите за тях newsm78
И аз се интересувам  Party

# 431
  • Пловдив, но иначе от Бургас
ох нещо не успях да го копирам
трябва ми коли4ка, която е само седалка и 4 колела, той ходи добре,ама го примързява и е доста тежи4ък
в сф има, ама  срамота да не мога да намеря и тук
помагайте
Някой може ли да ми покаже снимка на тези колички?

http://www.kasidabg.com/x-lander-products_id-5265.html

# 432
  • Пловдив, но иначе от Бургас
виждала съм даже още по опростени, без тент и т.н.
в пл единствено видях модел на макларън,който е 280лв  Shocked а на мен ми трябва просто да имам за всеки слу4ай

durango благодаря, а този магазин само онлайн ли е или мога и да ги видя някъде

# 433
  • Пловдив
Здравейте,някой  знае ли за частна детска градина в Пловдив  newsm51

# 434
 Flutter
Мацки,обещах на една позната да разпитам за лазерен пилинг (не епилация) в Пловдив,но не ми върви проучването  search Confused . Някой да ме светне по въпроса   bouquet ?

Общи условия

Активация на акаунт