Къде в Пловдив??? - 2

• 55 694
  • 650
  •   1
Отговори
# 435
# 436
момчи
Магазин Касида се намира зад Бившето кино изток, улица Никола Козловски 2
Не съм от пловдив и си нямам идея къде е това, така че не мога да дам по подробни обяснения, но като гледам някой от по горните го знае. Там има гамата на Х-lander

# 437
момчи
Магазин Касида се намира зад Бившето кино изток, улица Никола Козловски 2
Не съм от пловдив и си нямам идея къде е това, така че не мога да дам по подробни обяснения, но като гледам някой от по горните го знае. Там има гамата на Х-lander
Ето линк къде се намира магазин"Касида"http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=bfdea502b435bdb6a7f37a44f77712 … amp;Map29_26.y=26...улицата е "Никола Козло/е/в"/не "Козловски"/-зад бившето кино"Комсомол",после станало"Космос"....там са и обувките на Примиджи/аз магазина имах предвид предния път като писах "Касида",`щото могат и да се мерят на място/...а ако някой вече ползва такава лятна количка-моля да напише отзиви,че и аз нещо и се чудя.........

# 438
ми може, както казах не съм от пловдив и никога не съм го виждал този магазин

# 439
Здравейте,някой  знае ли за частна детска градина в Пловдив  newsm51
http://elk-joy.com/index.html Виж тук

# 440
ако някой се разходи до въпросния магазин, ще хвърлили едно око на тези gymboree, които са в сайта, че като гледам кви суперлативи има, интересно ми е как е на живо

# 441
  • Пловдив
РосиТа много ти благодаря newsm51

# 442
  • Пловдив, но иначе от Бургас
ако някой се разходи до въпросния магазин, ще хвърлили едно око на тези gymboree, които са в сайта, че като гледам кви суперлативи има, интересно ми е как е на живо

наистина са хубави, америк.фирма за трикотаж, по из4истени, в смисъл по разли4ни от 4алга стила, който ни налагат по магазините
цените сносни - ризка за 4-5г  25лв

а за коли4ката, прекрасна, лека, донесох си я на рамото
аз и мойто ''кръст4е'' много ви благодарим  Simple Smile

# 443
mom4i
Gymboree е скъпо, това им е наи престижната марка на американците за детски дрехи. Ценово е е над GAP Old Navy Carthers например.
По скъпо от Gymbo е Jack And Janie - бутиковата марка на Gymboree
Политиката им е като на Виктория Сикретс - не продават извън USA, затова ми е интересно

http://www.celebrity-babies.com/2008/02/milla-jovovich.html
Mila Jovovich, имаше такава и на Кристина Агилера

# 444
  • София / Пловдив
Здравейте,някой  знае ли за частна детска градина в Пловдив  newsm51
http://elk-joy.com/index.html Виж тук

"Джой" е полудневна, доколкото знам. Набляга се на английския език и взимат деца след 4 годишна възраст.

Частна целодневна детска градина е "ДЪГА ОТ МЕЧТИ".

# 445
  • Пловдив
Момичета, малкия има рожден ден на 15 и си поръча количка Макуин от филма Колите, в Хиполенд и Метро няма, ако някой ми има идея къде мога да намеря ще съм му много благодарна !

# 446
Durango казвам ти цените не бяха страшни  Money
имаше 1 одеало за новородено 26лв а беше супер, за сравнение турските в магазина са на същата цена
може да са някаква изостанала колекция за 3-я свят, те нали за такава ни смятат

моя приятелка е в лондон и ми носи само дрехи на baby gap, било до тях  Grinning
ами като ми казва цените, те за англичаните били най-евтините, ама и за българите са си евтини,
 а това ЧЕСТНО ЛИ Е  Mr. Green
 така че знае ли се откъде и как е изпаднало и нашто jimboree, може и да го шият някъде на юг

# 447
вчера и аз ходих до магазин касида,взех си колелото триколка на x-lander исках да видя и количката,но продавачката каза,че преди малко са я купили(mom4i явно си ми е взела "под носа"  Wink ) кажи като я ползваш доволна ли си? иначе  магазина много ми хареса,усещам, че ще му стана редовна клиентка.

# 448
аз бях   Laughing
страхотна е, мъничка
вчера цял следобед е в нея,
като се сгъне я носиш на рамо и можеш я пъхна навсякъде

# 449
  • БГ
mom4i, velina.pl, заинтригувахте ме, бихте ли пуснали реални снимки на количката и триколката?

Общи условия

Активация на акаунт