Къде в Пловдив??? - 2

• 55 702
  • 650
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
А да ви питам, в този магазин за намалените детски обувки на КиК в Кючука, има ли маратонки или са само обувки?

Къде е този магазин?
Моля, майките, които знаят точно къде е, да ни обяснят. Благодаря!
Ето на картата    http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=d65bf0052f9bb13030019fe785db6b … p;ix=29&iy=17   (дано излезе) пред блок 1036 или 1037 (не съм сигурна)
това е на бул.Никола Вапцаров,като се тръгне от 1-во районно в посока Нептуна(новия надлез) от дясната страна,има магазин Триумф,а до него е този магазин.Казва се Мечо пух.....дано съм обяснила така че да ме разберете  Hug ако не .....питайте пак:)

# 406
Lady, в магазинчето за копчета на Капитан Райчо срещу Маркет център-а. Има голям избор и ти ги поставят  Peace

Ей, цена нямаш Hug  bouquet
Кое беше Маркет центъра, този търговски център дето е преди Гранд ли, с пицарията Кастело?

Точно той е.  Wink
И на мен са ми слагали там. Имат голям избор. За няколко секунди ти слагат копчето. Може да си отбележиш предварително къде искаш да се намира копчето , че да ти е точно после.

# 407
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Моля ви кажете къде да намеря тази или нещо подобно

Детска количка MARBELLA
Кат.№: 481999/03

Цена: 39.90 лв
(Цена без транспорт и монтаж)
Количество   

Детайли 
Детска количка MARBELLA

Обратно     

1   

# 408
ох нещо не успях да го копирам
трябва ми коли4ка, която е само седалка и 4 колела, той ходи добре,ама го примързява и е доста тежи4ък
в сф има, ама  срамота да не мога да намеря и тук
помагайте

# 409
  • Някъде там...
Аз съм виждала в онзи магазин JYSK , до Хиполенд. Към 30 лв бяха преди.

# 410
Lady, в магазинчето за копчета на Капитан Райчо срещу Маркет център-а. Има голям избор и ти ги поставят  Peace

Ей, цена нямаш Hug  bouquet
Кое беше Маркет центъра, този търговски център дето е преди Гранд ли, с пицарията Кастело?

Точно той е.  Wink
И на мен са ми слагали там. Имат голям избор. За няколко секунди ти слагат копчето. Може да си отбележиш предварително къде искаш да се намира копчето , че да ти е точно после.

Супер сте Hug, ходих и си свърших работата.
Иначе не знам къде щях да търся и обикалям Crazy

# 411
  • Някъде там на юг...
Здравейте маминки,

извинете ме, че нахлувам в темата ви , но много спешно трябва да разбера къде в Пловдив има акумулаторни колички "Мони" и "Biemme"

Ако някой знае да казва  Praynig

# 412
  • Пловдив
Здравейте маминки,

извинете ме, че нахлувам в темата ви , но много спешно трябва да разбера къде в Пловдив има акумулаторни колички "Мони" и "Biemme"

трябва да ги има в склада на Мони на Брезовско шосе от лявата страна "малката тракия"  Мисля че е 46 номер Simple Smile

А и аз да попитам знае ли някой от къде мога да си купя колани и механизъм,количката ми е с триточково закопчаване и искам да я направя с 5 -точково.....дано ме разбрах те Simple Smile

# 413
Здравейте маминки,

трябва да ги има в склада на Мони на Брезовско шосе от лявата страна "малката тракия"  Мисля че е 46 номер Simple Smile

А и аз да попитам знае ли някой от къде мога да си купя колани и механизъм,количката ми е с триточково закопчаване и искам да я направя с 5 -точково.....дано ме разбрах те Simple Smile

Силве, аз май ти казах, ама и тука ще ти пиша. В магазините за копчета ги има. Пробвай срещу халите, втората пресечка мисля беше, срещу Адиса-та. Там има голям магазин и сигурно ще го има. Може да провериш и в този срещу търг център на Кап. Райчо, който е обяснен по-горе  Peace

# 414
Аз съм виждала в онзи магазин JYSK , до Хиполенд. Към 30 лв бяха преди.

благодаря
веднага отидох, но бяха свършили Sad

# 415
А някои да е виждал къде има от тези малките пластмасови столчета,отпред с преграда  Rolling Eyes,че моята дъщеря в столче за хранене неиска да стои,ако има мами,които могат да ми бъдат полезни ще съм многоооо благодарна  Laughing Heart Eyes
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_44&products_id=3019Ако имаш нещо такова предвид има ги във Вис Виталис.

# 416
А някои да е виждал къде има от тези малките пластмасови столчета,отпред с преграда  Rolling Eyes,че моята дъщеря в столче за хранене неиска да стои,ако има мами,които могат да ми бъдат полезни ще съм многоооо благодарна  Laughing Heart Eyes
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_44&products_id=3019Ако имаш нещо такова предвид има ги във Вис Виталис.

РосиТа,благодаря ти многоооооо  Heart Eyes,при първа възможност ще посетя Вис Виталис  Peace

# 417
КЪДЕ В МОГА ДА НАМЕРЯ ДЕТСКИ ОБУВКИ "ПРИМИДЖИ"? ТЕЗИ, КОИТО БЯХА НА ЩАНДЧЕ НА ГЛАВНАТА И В ТЦ ГРАНД ВЕЧЕ ГИ НЯМА

# 418
  • София
Виждала съм ги в едно магазивче на малката главна, миа стопер на малката главна и пише български детски обувки, нещо от този род беше. не знам за същото място на главната ли говориш?

Благодаря за насоките за магазин Мечо пух. Снабдихме се с два чифта евтини маратонки и гуменки за пясъка. Няма никаква голяма номерация от КиК, само бебшки номера са останали.

А да ви питам- трябват ми нещо като анцугови долнища или комплекти може също, пак за игра навън, за пясъка, от къде мога да намеря свястни? Мисля си за Брезовско, вие какво ще ми подскажете?

# 419
  • Пловдив
В градинката на Кап.Райчо срещу Маркет центъра едно малко магазинче,но има табела Joy

Общи условия

Активация на акаунт