Къде в Пловдив??? - 2

• 55 722
  • 650
  •   1
Отговори
# 390
Случайно да знаете или да сте виждали къде  продават щорички за кола,които се залепят за стъклото?

# 391
  • Зеленият рай в сърцето на България
Може ли да ми кажете къде се намира Дома на обувката и въобще заслужава ли си да се ходи  newsm78

Скоро ходих там. Наиситина има евтини неща ,но лично на мен моделите не ми допадат много. Има голям избор на модели, но повечето са ми странии Wink

/Говоря за магазина, който се намира на Санкт Петербург/

# 392
Къде в Пловдив продават столчета за кола Jane?

# 393
Може ли да ми кажете къде се намира Дома на обувката и въобще заслужава ли си да се ходи  newsm78

Скоро ходих там. Наиситина има евтини неща ,но лично на мен моделите не ми допадат много. Има голям избор на модели, но повечето са ми странии Wink

Ще мина да ударя едно очо, може пък да ми хареса нещо  Wink

# 394

Ще мина да ударя едно очо, може пък да ми хареса нещо  Wink

Днес бях там /Дома на обувката в Мио Амико/, нямаше нищо интересно, за мен де.
Пишеше, че има ново зареждане, но честно казано нищо не ми хвана окото. Преобладават остри елегантни обувки, по- официален стил. Останалите са много странни и демодирани модели /имам чувството, че са ги взели от някой склад, в който са изостанали/. Има и маркови маратонки- Найк, Адидас и др. На втория етаж има сандали, и там нищо не ми хареса.
Иначе преди доста време пак бях ходила и имаше хубави класически модели ботуши на висок ток, от естествена кожа, на повече от добри цени. Но този път нищо особено.

# 395
  • София
Случайно да знаете или да сте виждали къде  продават щорички за кола,които се залепят за стъклото?
В Практикер, отдел автоаксесоари, струват около 2лв., комплект 2бр.

А да ви питам, в този магазин за намалените детски обувки на КиК в Кючука, има ли маратонки или са само обувки?

# 396
А някои да е виждал къде има от тези малките пластмасови столчета,отпред с преграда  Rolling Eyes,че моята дъщеря в столче за хранене неиска да стои,ако има мами,които могат да ми бъдат полезни ще съм многоооо благодарна  Laughing Heart Eyes

# 397
  • Пловдив
А да ви питам, в този магазин за намалените детски обувки на КиК в Кючука, има ли маратонки или са само обувки?

Къде е този магазин?

# 398
Някой знае ли къде продават копчета за дънки?
И къде се поставят- при шивач или може би където ремонтират чанти и такива работи? Thinking

# 399
  • Пловдив
Lady, в магазинчето за копчета на Капитан Райчо срещу Маркет център-а. Има голям избор и ти ги поставят  Peace

# 400
Lady, в магазинчето за копчета на Капитан Райчо срещу Маркет център-а. Има голям избор и ти ги поставят  Peace

Ей, цена нямаш Hug  bouquet
Кое беше Маркет центъра, този търговски център дето е преди Гранд ли, с пицарията Кастело?

# 401
  • Зеленият рай в сърцето на България

Ей, цена нямаш Hug  bouquet
Кое беше Маркет центъра, този търговски център дето е преди Гранд ли, с пицарията Кастело?

Точно той е.  Wink

# 402
ОК, мерси Hug

# 403
  • Пловдив, но иначе от Бургас
в Хиполенд има на 4ико 6лв страхотни
бях взела от 1.5 отнякъде те се разпаднаха Sad

# 404
  • София

Къде е този магазин?
Моля, майките, които знаят точно къде е, да ни обяснят. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт