Къде в Пловдив??? - 2

• 55 631
  • 650
  •   1
Отговори
# 555
Момичета къде има СПА център в Пловдив? Simple Smile

# 556
АКваленда в Тракия!!!

Момичета а аз искам да попитам има ли мами с аларма в къщи?
Моя мъж иска да си сложим в къщи и е хубаво но незнаем към кого да се обърнем към някой СОТ ли или само за наша безопасност без СОТ ли? Вие как сте в къщи?

# 557
АКваленда в Тракия!!!
в новотела мисля, че има

# 558
АКваленда в Тракия!!!
в новотела мисля, че има
Има  Peace
И в Рилон център. Мисля, че го направиха този и на пешеходния мост, от страната на Новотела, но не съм сигурна. В хотел Империал също има СПА.

Какво по-точно си търсиш, защото СПА е много общо понятие и всеки го разбира по различен начин  Rolling Eyes

# 559
Моя мъж иска да си сложим в къщи и е хубаво но незнаем към кого да се обърнем към някой СОТ ли или само за наша безопасност без СОТ ли? Вие как сте в къщи?

Ние нямаме, но според мен е по-добре СОТ. Все пак си е по-спокойно някак си. Зависи къде живееш де. Имаме в кафенето, за сега не се е налагало да го пробваме (слава Богу, дано не се налага  Praynig) Има вариант с камери, на пак ти казвам зависи къде сте  Peace

# 560
  • Пловдив

Ние нямаме, но според мен е по-добре СОТ. Все пак си е по-спокойно някак си. Зависи къде живееш де. Имаме в кафенето, за сега не се е налагало да го пробваме (слава Богу, дано не се налага  Praynig) Има вариант с камери, на пак ти казвам зависи къде сте  Peace
Зависи и колко пари ти се дават  Peace

# 561
Момичета,а къде в Кършияка около Ленинград има обущар.Ей ,всеки ден минавам и заминавам из квартала ,а сега като ми се наложи не мога да се сетя дали съм виждала някъде  newsm78 .Даже оня ден осъзнах,че всеки ден минавам покрай ключар и ако не се бях загледала пак нямаше да го забележа.Та за обущар някой сеща ли се?!  Thinking

# 562
До колкото се сещам най-близкия е до Новотела. Peace

# 563
Момичета,а къде в Кършияка около Ленинград има обущар.Ей ,всеки ден минавам и заминавам из квартала ,а сега като ми се наложи не мога да се сетя дали съм виждала някъде  newsm78 .Даже оня ден осъзнах,че всеки ден минавам покрай ключар и ако не се бях загледала пак нямаше да го забележа.Та за обущар някой сеща ли се?!  Thinking
аз знам един на ул. Карловска, като тръгнеш от Оборище към Марица по десния тротоар, един ботуш виси там, няма как да го пропуснеш Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 17:00 от zero

# 564
  • Майничка

Не е много близо до Ленинград, но е в Кършака - точно срещу административната сграда на панаира, на гърба на павилиончето за огледала.

# 565
Благодаря на всички,горе-долу се ориентирах,ще се оглеждам за висящия ботуш..  Laughing Hug

# 566
  • Pb
За обущар - в блока на Евъргрийн и Юнивърс. Ако ти трябва да има машина - на Дунав, от отсрещната страна на Видеозоната, блока който се пада в дясно най-близко до светофара. Знаех и още, но на прима виста за тези се сещам.

# 567
  • Pb
А, сега, помагайте! Знаете ли дали някъде се продават играчките на VTECH?

Ето линк за какво става дума.

http://www.vtechkids.com/browse.cfm?productLine=Infant%20and%20Toddler%20Learning

# 568
А, сега, помагайте! Знаете ли дали някъде се продават играчките на VTECH?

Аз лично в Пловдив не съм виждала, ние имаме няколко играчки, поръчани от чужбина, но и тук ги има и доставят до БГ - http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … amp;Keyword=VTECH
Не знам точно за коя се интересуваш, но за съжаление такива цени като в Щатите примерно никъде не могат да се намерят. Sad

# 569
АКваленда в Тракия!!!

Ние имаме вкъщи СОТ. Но е от доста отдавна. Да разпитам ли мъжа по-подробно?

Общи условия

Активация на акаунт