Къде в Пловдив??? - 2

• 55 616
  • 650
  •   1
Отговори
# 570
Момичета къде има СПА център в Пловдив? Simple Smile
АКваленда в Тракия!!!
в новотела мисля, че има
Има  Peace
И в Рилон център. Мисля, че го направиха този и на пешеходния мост, от страната на Новотела, но не съм сигурна. В хотел Империал също има СПА.

Какво по-точно си търсиш, защото СПА е много общо понятие и всеки го разбира по различен начин  Rolling Eyes
Еми нещо подобно http://spiritspastudio.com/  Grinning

# 571
JeniB, по това, което си пуснала разбирам, че от масажи се интересуваш.
В Империал са много доволни от масажите, но незнам дали са само красически, или предлагат с разните му там масла, шоколади и т.н.
Но виж в Новотела съм почти сигурна, че го има това. Пробвай там

# 572
  • Pb
Oрхидея, на теб от щатите ли ти ги носят?
Да, Ла редута е вариант. Много искам да взема играчката за прохождане.
Почти нямам надежда, че ще ги намеря в Пловдив, знам, че в мола в София ги има.

# 573
  • Пловдив, но иначе от Бургас
ако става въпрос за проходилката, която се бута на сина ми подариха такава мин. год., мисля от търговиите, ще попитам и пиша

# 574
  • Някъде там...
за Чико ли става въпрос елхичка?
Ако е да има ги в Хиполенда, Пинокио, Моето бебе и т.н.

# 575
  • Пловдив
Някой виждал ли е от правите прахосмукачки  по магазините?
Миналата година имаше в Технополис няколко модела, сега нямат нито един, проверих и в Техномаркет!
Визирам тези, които са изправени на една тръба и доста по-малки на обем от обикновенните!

# 576
  • Някъде там...
Онзи ден май мернах в Метро.

# 577
Миналата година имаше в Технополис няколко модела, сега нямат нито един, проверих и в Техномаркет!
Визирам тези, които са изправени на една тръба и доста по-малки на обем от обикновенните!

Аз не сьм виждала кьде има,но да споделя ,че имахме такава и сьм много Недоволна. Изпочупи се за отрицателно време(то и Марти й помогна малко,де).

# 578

Ако не държиш нерпеменно да е изправена на тръба,а просто да е по-малка и лека от обикновените прахосмукачки,мога да ти препоръчам ето тази http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=32&products_id … a97da8bfa57922bab
аз лично съм много доволна(пу-пу).
 май така не се вижда сега ще се опитам да сложа снимка

еми,не става снимката,ако ти се разглежда.. прахосмукачката е PHILIPS FC8256 като модел,намира се в отдела за бяла техника,цената е около 160 лева

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 16:22 от velina.pl

# 579
Къде в Пловдив бих могла да намеря рокля за абитуриентски бал с добро качество? Моля, насочете ме към магазини или модни къщи. Благодаря!

# 580
  • Пловдив
Благодаря ви момичета, утре ще проверя и в Метро!

# 581
  • Майничка
Къде в Пловдив бих могла да намеря рокля за абитуриентски бал с добро качество? Моля, насочете ме към магазини или модни къщи. Благодаря!

Зависи какъв тип рокля.
"Елизабет" с/у Халите имат приятни, но по-семпли моделчета.
Ако търсиш нещо по-ефектно - като тръгнеш от Джумаята по Заимов по левия тротоар, докато излезеш на Руски има поне 3-4 бутика.
В началото на Главната, с/у офиса на МТел има бутик на "Росина" (те са пловдивска фирма, цехчето им е в Кършака, с/у Кристиан оф Рома). В Капана също има няколко малки дизайнерски бутика за по-нестандартни идеи.

# 582
Благодаря. Къде е Капана?

# 583
  • Майничка

Капана е участъка между ул."Христо Г.Данов" (Малката главна), бул. "Цар Борис ІІІ" (откъм северната страна на тунела), ул."Железарска" (от Джумаята до бул. "Цар Борис ІІІ") и бул. "Шести септември".

Там се сещам за един бутик в малка пресечка, горе-долу срещу тоалетните на "Железарска" и за още един в уличката на гърба на "Офис 1" (на малката главна.) 

# 584
Oрхидея, на теб от щатите ли ти ги носят?
Да, Ла редута е вариант. Много искам да взема играчката за прохождане.
Почти нямам надежда, че ще ги намеря в Пловдив, знам, че в мола в София ги има.

От Лондон ми ги бяха изпратили-аз си поръчвам от Ларедут, ако решиш ще ти пусна нещо с някоя моя поръчка! Peace Сестра ми я има-страхотна е и си заслужава според мен парите! И малкия много и се радва-ама още само натискаме копчетата, не можем да се изправяме на нея още! Joy
На Чико уолкъра не е ли по-скъп? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт