Къде в Пловдив??? - 2

• 55 615
  • 650
  •   1
Отговори
# 585
Мацки,като заговорихте за уолкъри-коментираше се,че в Джъмбо-София(има и тема за този магазин) има подобни чудеса.Разпитайте там(в темата).Аз се бях замислила за такова нещо,но детето ми почти проходи и се ориентирам към др. играчки.  bouquet

# 586
  • Pb
Да, чудесен е този уолкър на VTECH. Синът на приятелка има такъв - и аз, и малкия останахме много впечатлени от музикалния панел, голяма веселба падна, това чудо не спря да бърбори  Laughing. Като сравнявам с цените на музикалните играчки по магазините, определено това съоръжение си струва.
На Чико цената е около 80 лв., но панела на VTECH е подходящ за деца над 6 м, а този на Чико е за над 1 г. Орхидея, благодаря за предложението за ла редут.
Туранага санка, ще хвърля 1 око на тази тема, за която говориш.

# 587
Е и ако се и навиете няколко мацки да отскочим един ден до този магазин -Джъмбо аз ще съм шофьора bowuu! Хем пътя в приказки ще го вземем lalalala!

# 588
Да знаете , че в Джъмбо играчките на чико са по-евтини от колкото в другите магазини  Wink

# 589
Питайте първо в темата,какво ви интересува-много са услужливи момичетата Wink Аз бях при откриването,но не много ориентирана и се разочаровахме.Сега бих погледнала с друго око smile3548 Успех  Peace

# 590
Момичета,къде да гледаме за хубави спални/само леглата/Обиколихме няколко магазина,ама нищо не ни допадна.Ще съм благодарна и на тел на производители,при които можем да си дадем поръчка за легло.
Щастлив ден!  bouquet

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 12:50 от sunnybunny

# 591
  • Пловдив
Много зависи колко пари си приготвила и си готова да дадеш, също и какъв стил обичате. Ето няколко идеи за СПАЛНИ:
1. http://www.rilus.bg/SPALNIA.html
2. http://shop.yavor-bg.com/index.php?catid=78&subcat=75
3. Фирма Стеми - срещу аптека Марица, можеш да си харесаш модел и да им го занесеш на картинка да ти го направят. Работят доста евтино, но и качеството не е кой знае какво.
адрес: 4000 Пловдив,  ул. Райко Даскалов No.57А , тел./факс: +359 32 625343
4. http://www.record-bg.com/bedroom_modern.html

# 592
Катерина78   bouquet
Много ти благодаря,днес ще видим и тях.Идеята ми е за съвсем обикновена,не натруфена спалня/тези май се водят "модерни" Simple Smile/Ще проверя и производителите.
Дано и други момичета се включат,че да може до края на седмицата да се похваля с нова спалня Simple Smile

# 593
  • гр. Пловдив
В м-н "Направи си сам" на Пещерско имаше много хубава спалня с ракла и чекмеджета отдолу, каквато доста дълго търсехме преди мъжа ми да вземе и да направи сам една по мой вкус. Сега гледам, че са го поразрушили малко магазина или са го преместили някъде другаде. Но там имаше и не беше никак скъпа.

# 594
В м-н "Направи си сам" на Пещерско имаше много хубава спалня с ракла и чекмеджета отдолу, каквато доста дълго търсехме преди мъжа ми да вземе и да направи сам една по мой вкус. Сега гледам, че са го поразрушили малко магазина или са го преместили някъде другаде. Но там имаше и не беше никак скъпа.

Там вече няма да е магазин,ще строят блокове  Mr. Green
Но идея си нямам къде е сега магазина  Rolling Eyes

# 595
  • Някъде там...
и аз онзи ден като минах през там и се зачудих какво ще правят на мястото на Направи си сам newsm78 , а то ква била работата Whistling

# 596
СъниБъни разгледайте и Галеро , което е в центъра на една пряка на Иван Вазов. Имаше интересни неща. Ние обзавеждаме цял апартамент, но за сега само кухня си имаме...Ако попаднеш на хубави мебели пиши Simple Smile

# 597
Къде има градински мебели (освен Метро,Бриколаж,Практикер,Домко)? newsm78

# 598
  • Зеленият рай в сърцето на България

JYSK

# 599
  • Пловдив
Арексим, бул 6 септември, преди магазин Тед

Общи условия

Активация на акаунт