Къде в Пловдив??? - 2

• 55 813
  • 650
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Люба не е за мен става въпрос за някаква позната на свекъра,тя го помолила заради дъщеря и и т.н.........

# 181
Ами ако е на Чиполино,в Макском имат сервиз,но обикновенно са претрупани с работа/поради качеството на количките/.....но ако са на кеф,ще я оправят...иначе моят съвет е,ако става въпрос за стара/т.е. негаранционна количка/,някой дето ремонтира велосипеди може да помогне/мен така един чичо ме е спасявал като ми падна колело насред улицата/
А ,ако е нещо по-ново и марково-да питат в Хиполенд,къде му е сервизът?

# 182
  • Пловдив
Люба мерси много Hug

# 183
Момичета,знаете ли къде в нашият град мога да намеря лятна количка на "Hauk"?Приемам предложения и за  други варианти,от които сте доволни,но да не са много скъпи!Благодаря Ви ,предварително! Hug

# 184
  • Някъде там...
Аз съм виждала в Штъркел, Пинокио, ХИполенд и в Метро пускат.

# 185
  • Сопот
Аз си купих на Бертони модел Пикадили и съм много доволна!

# 186
  • София / Пловдив
И аз съм фен на Бертони, но ползвах модел ИМОЛА 4, много съм доволна - с олекотена алуминиева конструкция /защото сама я носех с детето вътре, нямаме асансьор/, въртящ се кош, чупеща се дръжка. Големи гуми и страхотни амортисьори. И не е от скъпите.

# 187
# 188
  • Пловдив

Провери във фирмения на HAUCK срещу НОИ до Лайпциг, мисля че е Пинокио, нашите и двете от там съм ги купувала Peace
Някоя мама може ли да ми каже от къде мога да си купя, то не е точно покривка, а ивица, около 30см широка, която се поставя върху масата, като декорация?

# 189
  • В света на мечтите
някой да има идея къде мога да занеса на ремонт цифров фотоапарат, защото дребната го хвърли на цемята и сега не му се отваря обективчето
Гаранция няма, защото не мога да я намера пък и не си спомням да съм я виждала така че май няма изобщо
Иначе е марка самсунг и е купуван от техномаркет

# 190
някой да има идея къде мога да занеса на ремонт цифров фотоапарат, защото дребната го хвърли на цемята и сега не му се отваря обективчето
Гаранция няма, защото не мога да я намера пък и не си спомням да съм я виждала така че май няма изобщо
Пловдив бул. Източен 22, ул. Aбаджийска 2 032/ 274 945, 630 796
Пловдив бул. Христо Ботев 138А 032/638068
от сайта на техномаркет http://www.technomarket.bg/servizi.php#link2

# 191
  • В света на мечтите
Пловдив бул. Източен 22, ул. Aбаджийска 2 032/ 274 945, 630 796
Пловдив бул. Христо Ботев 138А 032/638068
от сайта на техномаркет http://www.technomarket.bg/servizi.php#link2

Много благодаря   bouquet
не ми дойде на ума да потърся там  ooooh!

# 192
  • Пловдив, но иначе от Бургас
страхотна темичка, сега я видях
ще ни върши работа, че с тея бебоци трудно се обикаля

# 193
Благодаря за отговорите!  bouquetХаресах си новата"Ерика" на "Чиполино",др.седмица ще идем с Валето да я пробваме в Макскома.

# 194
  • Пловдив
Момичета,започна ли намалението в Дика?Все нямам време да ида до там.

Общи условия

Активация на акаунт