Къде в Пловдив??? - 2

• 55 776
  • 650
  •   1
Отговори
# 240
  • София / Пловдив
дами, има ли някой идея от къде да намеря мамия 12-25
....

Отдавна не купувам памперси, но преди си ги снабдявах от търговиите в Кючук Париж. Пробвай там  Peace

# 241
  • plovdiv
Като си говорите за дивани и нови апартаменти, то и аз съм в кюпа, но мен ме вълнува въпроса за добри вътрешни дизайнери. Апартамента ми е доста нестандартен и ще съм благодарна ако дадете координати на някой магьосник по интериорен дизайн - може и самоук, не държа да има световнопризнати дипломи.
Най-добрата ми приятелка, с която сме като сестри е скулптор и като видиш как е оформила малка спретната къщурка ще се хванеш за главата.  #Crazy Ако искаш ще те свържа с нея, всъщност нейния мъж също е скулптор и работят двамата.  Peace

# 242
Някой знае ли къде има магазин на Енита? Беше в Гранд на 3 етаж, но от доста време гледам, че го няма.

http://www.enitabg.com/bg.htm

# 243
  • Пловдив
Здравейте,
Имам и аз един въпрос, има ли в Пловдив специализиран магазин за свещи?
Трябват ми ароматизирани, под формата на сърца! Нали наближава св. Валентин, пък не ми се обикаля, видях в интернет, ама то свещите 3 лв, пък доставката поне 4 лв, просто не си струва.

# 244
в рефан в халите май съм виждала такива...

# 245
  • Пловдив
Благодаря, ще погледна в Рефан, май и на Кап. Райчо имаше един магазин? Rolling Eyes

# 246
  • БГ
Кате, в момента в Кауфланд има промоция на няколко вида - 6 части, вкл: 3 свещи сърца+3свещници (р-р 22х8х3см) 4,99лв; свещ сърце с панделка в ПВЦ опаковка (р-р 5х5х3,5см) 1,49лв; 6 броя свещ сърце с панделка в ПВЦ опаковка (р-р 21х5х3,5см) 3,99лв.

# 247
  • Пловдив
Стефи, тези ги продават в един сайт, да не са същите?

# 248
Лейди магазина на Енита се намира на оная улица,която вьрви от Джумаята кьм Енергото-не мога да се сетя как се каваше. От лявата ти страна срещу Солинген.

# 249
Здравейте,темата е страхотна и много полезна.Предстои ми търсене на пантофи за ДГ и съм харесала на Zetpol,някой ако знае къде да ги намеря ще съм много благодарна newsm51

Ако не се бьркам ги има в едно детско магазинче на Отец Паисии.Бяха 25 лв на прИмоция с отстьпка. Money

# 250
Лейди магазина на Енита се намира на оная улица,която вьрви от Джумаята кьм Енергото-не мога да се сетя как се каваше. От лявата ти страна срещу Солинген.

PeaceДа-там е улицата е "Христо Г.Данов".Ама в сайта им видях направо "страхотни страхотии" Laughing-дали ще ги има и в магазина Thinkingа ако са и намалени Party

# 251
  • Някъде в Европа...

PeaceДа-там е улицата е "Христо Г.Данов".Ама в сайта им видях направо "страхотни страхотии" Laughing-дали ще ги има и в магазина Thinkingа ако са и намалени Party

Не знам за Пловдив, в момента съм в Търново и тук имат намаление от 30-40-50%. Дано и в Пловдив е така  Peace

# 252

Еее, златни сте, мерси Grinning  bouquet
Скъсаха се да го местят тоя магазин, поне да си актуализират инфото в сайта. И на мейли не отговарят Crossing Arms
Магазина в Гранд не беше много зареден, в смисъл че имаше много малко неща от тогавашната колекция в сайта Rolling Eyes За сметка на това продавачките бяха готини и услужливи Simple Smile

# 253
Аз от там си купих преди 3-4 седмици дьнки и имаше намаление,но беше малко.

# 254
  • БГ
Кате, свещичките на втората и четвъртата снимка са абсолютно същите като тези в Кауфланд!

Общи условия

Активация на акаунт