Къде в Пловдив??? - 2

• 55 778
  • 650
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Mira_V , до колкото знам в момента по интернет не може да се прави поръчка, а само по телефона:0894205085. Лично аз никога не съм поръчвала за вкъщи, а съм ходила на място и пиците наистина са вкусни. Преди няколко дни ходихме компания от 4 семейства, нямаше не доволни от менюто или обслужването. Съжалявам че при вас така се е получило.
Трябва да напишат, че услугата не активна. А те даже и фактура ми издадоха  Shocked

# 226
  • Пловдив
Ние много често си поръчваме от тази пицария, новсе по телефона - много сме доволни и пристигат за около 30-40 мин.

# 227
  • Зеленият рай в сърцето на България
Оносно пицария
Златна Круша
Пицария, Пловдив
ул. Отец Паисий 30, Тел.: 270505

Най-вкусните, които съм яла на парче, но не съм поръчвала (от вкъщи) и не знам колко са бързи  newsm78

# 228
  • Пловдив
sis7, ние имаме стола на Кангаро. На пазара няма стол за хранене с тези екстри, който да е на тази цена. Така че аз въобще не се почудих, когато го взимахме. Цветовете са много сладки.

# 229
  • на пистата
Момичета, можете ли да ми кажете къде в Пловдив мога да видя количка Кенгуру Виктория?
малката търговия склад 42 или хиполенд

# 230
Момичета,имате ли информация къде има хубави холови дивани,които стават и за спане,но да са стабилни ,че мъжо е 120 кила и да са сносни цени.

Тамън си взехме миналата седмица такъв Simple Smile И мойто мъж е от тоз калибър (даже +5-10 отгоре) и съм го изгонила да спи на дивана от една година.. Много съм доволна от диванчето!
Купихме го от един нов магазин за мебели - намира се на бул. Марица, точно преди моста на ВИХВП, но от другата страна.. Към Захарната фабрика.. С големи светещи букви е надписа на магазина, вижда се и от моста  Peace
Предстои ни покупка на диван. Ще разгледам магазина, който препоръчвате. На какви цени са тези дивани ??

# 231
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички, които ми отговориха за фотоепилацията  Hug

# 232
  • Някъде в Европа...
Записвам се Laughing
След месец започваме обзавеждане на нов апартамент и ще сте ми много нужни  Peace

# 233
Момичета,имате ли информация къде има хубави холови дивани,които стават и за спане,но да са стабилни ,че мъжо е 120 кила и да са сносни цени.

Тамън си взехме миналата седмица такъв Simple Smile И мойто мъж е от тоз калибър (даже +5-10 отгоре) и съм го изгонила да спи на дивана от една година.. Много съм доволна от диванчето!
Купихме го от един нов магазин за мебели - намира се на бул. Марица, точно преди моста на ВИХВП, но от другата страна.. Към Захарната фабрика.. С големи светещи букви е надписа на магазина, вижда се и от моста  Peace
Предстои ни покупка на диван. Ще разгледам магазина, който препоръчвате. На какви цени са тези дивани ??

Ами.. Цената много зависи от размера и дамаската.. Ама около 1100-1400 (разтегаеми и с голяма ракла под едната част..)..

Ето го нашия  Peace

# 234
  • БГ

В бившият РУМ-Тракия има доста мебели. Нашият диван е от там, нещо подобно на този на duhi_puhi, става за спане, но не се разтяга, късата страна е "лежанка", а към к-та има и двойна табуретка, седящата част е с дамаска "слонска кожа", а отдолу е с изкуствена кожа, беше към 1500лв.

# 235
  • Пловдив, но иначе от Бургас
дами, има ли някой идея от къде да намеря мамия 12-25
по моите места из4езна, казват 4е 4акат но...
те са единствените, които поемат огромното коли4ество те4ност изпивано от мойто смок4е  Grinning
всъщност хи4 не ми е смешно,сменям го 2пъти през нощта, но все се събужда мокър  Cry

# 236
Здравейте,темата е страхотна и много полезна.Предстои ми търсене на пантофи за ДГ и съм харесала на Zetpol,някой ако знае къде да ги намеря ще съм много благодарна newsm51

# 237
  • Пловдив
Аз купувам Zetpol от едно малко магазинче до градинката с писоарите на ул. Капитан Райчо. Имат почти всички модели и размери.

# 238
  • тук-там
Като си говорите за дивани и нови апартаменти, то и аз съм в кюпа, но мен ме вълнува въпроса за добри вътрешни дизайнери. Апартамента ми е доста нестандартен и ще съм благодарна ако дадете координати на някой магьосник по интериорен дизайн - може и самоук, не държа да има световнопризнати дипломи.

# 239
Момичета искам да ви питам някоя дали е пазарувала от bonelli-lux.. да ми каже как са им ориентирочъно цените  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт