Къде в Пловдив??? - 2

• 55 643
  • 650
  •   1
Отговори
# 525
  • Зеленият рай в сърцето на България
Магазин "Енита" в Пловдив има в Търговски център Гранд /Капитан Райчо/ на последния етаж!  Wink

Този нали го затвориха?!

Май да.  newsm78 По назад в темата го обсъждахме и някой каза, че са го затворили.   Wink

# 526
  • Пловдив
Някой знае ли къде в Пловдив продават хубави машини за хляб  bouquet

# 527
v metro ima mashini za xlqb ,no nz dali sa dobri,sorry za latinicata Embarassed

# 528
  • Пловдив
Благодаря ти,ще проверя ама там май не са много качествени newsm78

# 529
За машина на хяб ще ти препорьчам да прегледаш магазините,които продават ресторантско обурудване. Там сьс сигурност са качествени,но са малко по-скьпи. Веднага се сещам за магазина на В. Априлов и един май на 6-ти сптември.

# 530
  • Пловдив
Много ти благодаря,ще проверя и там ,искам да е нещо качествено Hug

# 531

Дали не стана малко объркано  newsm78  Еми, Енитата да си бяха намерили по-лесно място за магазин  Mr. Green

bouquet  bouquet  bouquetДаже си е много ясно-и да се омотая,ще питам за а-ка"Санита" и готово.Явно на Енита там им е по-изгодно да имат магазин Confused

# 532
  • Пловдив

Дали не стана малко объркано  newsm78  Еми, Енитата да си бяха намерили по-лесно място за магазин  Mr. Green

bouquet  bouquet  bouquetДаже си е много ясно-и да се омотая,ще питам за а-ка"Санита" и готово.Явно на Енита там им е по-изгодно да имат магазин Confused

Само аз ли не схванах къде е  Embarassed

# 533
  • Пловдив
Мацки, лоша новина, преди малко се върнах от Пазарджик и магазинът на Енита го няма  Sad Два пъти минах с колата да се зверя по витрините и не, там  има някакви други парцалки. Е не знам вече, това е фирма-фантом  Mr. Green

# 534
Момичета помагайте!!!
Купих си колело и в магазина на бул. Руски ме увериха че до седмица ще ми поръчат седалка за малчо което се закрепва на колелото и за да мога да карам малкия -на 2 годинки! Но уви нямало!
Някъде да сте мяркали нещо? Търсих и в Метро и в Алатито и в Практикер и бриколаж и няма! Освен на някой склад където продават колела -някой знае ли такъв? Утре ще ходя да проверя и на Брезовско шосе дано ми излезе късмета че без малкия немога да го подкарам. веднага се почва рев!

# 535
  • Някъде в Европа...
Мацки, лоша новина, преди малко се върнах от Пазарджик и магазинът на Енита го няма  Sad Два пъти минах с колата да се зверя по витрините и не, там  има някакви други парцалки. Е не знам вече, това е фирма-фантом  Mr. Green

Аааа, не е Mr. Green. В Търново имат даже два магазина.

# 536
Момичета помагайте!!!
Купих си колело и в магазина на бул. Руски ме увериха че до седмица ще ми поръчат седалка за малчо което се закрепва на колелото и за да мога да карам малкия -на 2 годинки! Но уви нямало!
Някъде да сте мяркали нещо?
На ТСМ има,и са на хубава цена.....провери в магазините дето предлагат тяхна стока.....за складове-на Брезовско в края има склад на КЕВ,в Кичука в Квазер/до хотел "Родопи"/..сигурно има и още....
А,ето ти и  в он-лайн магазин:http://www.dimibike.com/index.php?cPath=139&osCsid=c13301cf8 … cb0b99c17ea98f894

# 537

Crossing Arms WhistlingЕ ся пък до Търново ooooh! Naughty

# 538
  • Някъде в Европа...

Crossing Arms WhistlingЕ ся пък до Търново ooooh! Naughty

Казах го по-скоро в подкрепа на това, че фирмата съществува още Wink. Ако имам път към магазините им, ще попитам дали не знаят къде се намира магазина в Пловдив (ако има все още)

# 539

Общи условия

Активация на акаунт