"Симеоновска" диета, за секси дупета!

• 20 621
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Що?

Миренка, колко струва?

# 226
Аз имам около килограм свален за 1 седмица на тоя режим. Кърмя и затова храната ми е доста, разпределена на 6 хранения. МНого храна бе, страшна работа.
Като чета в Тялото какви резултати споделят момичетата, много ме мотивира да продължавам.

# 227
На мен ми е много вкусно за закуска да си разбъркам диетична извара с 1л. мед и орехче. Това го прочетох в българската книга на д-р Папазовал

именно затова щях да ви моля - споделете някакви рецепти за хапване според диетата, че никаква фантазия нямам и все имам чувството, едно и също ям Sad
Иии искам да ви питам също някой гледал ли е филмчетата, които препоръчва Симеонов и какво въздействие имаха те върху вас, т.е помогнаха ли ви с нещо?

# 228
  • В полето, под тепето.
Любопитно ми е, разрешено ли е кафето newsm78

# 229

на ме ми е, предполагам и на другите, НО чисто кафе

# 230
и на мен ми е разрешено кафе.
Без захар, естествено Peace

# 231
Кафе с много мляко пия сутрин. Днес питах Симеонов за един подсладител без аспартам, който отrих тук. Дано да става.

# 232
Миренка, колко струва?
30 лв, но мери до 5 кг и му дават точност до 2 гр. Мери грамове и милилитри, има тара. Но скоро бях в магазина, откъдето го купих, и беше свършил, имаше само модели с купи пак 25-30 лв.  Peace

# 233
Кафе с много мляко пия сутрин. Днес питах Симеонов за един подсладител без аспартам, който отrих тук. Дано да става.
  Сбъдваща  Grinning, я сподели кой е, че и аз ползвам един, и вече толкова съм му свикнала, че ако се наложи да пия кафе със захар, ми е странен вкусът.  Crazy

# 234
  Тиси, как да не може бе  Mr. Green, аз ако не може дали ще я хваля тая диета  Laughing , без кафенце не можеееее  kaffeetrmker_2

# 235
  • В полето, под тепето.
Питам, защото преди време ми бяха препоръчали "Зоната" и като почнах да я чета, стигнах до мястото където се изключва кафето и до там беше с четенето на книгата Joy Joy Joy

# 236

Щото не виждам никой с реални резултати  Rolling Eyes

# 237

Щото не виждам никой с реални резултати  Rolling Eyes
Ако до пролетта не сваля, ще се гръмна.
ако сваля, лично ще ти се изтипосам bowuu

# 238
  • here, there, everywhere
Предварително се извинявам, ако въпросът ми е глупав, но 1 или 2 филийка бонус са 1 въглехидратен блок? На различните места го виждам ту1, ту 2 филийки. И има ли ограничение за деня- в смисъл само едно хранене ли може да е с хляб или няма значение, стига да спазя пропорциите.
Тези дни съм малко заета, но като се поосвободя ще препиша някои комбинации от книгата на д-р Папазова и ще ги публикувам във форума. Дано да съм полезна.
Аз от днес ще започна хранене по Зоната, без да съм посещавала Симеонов. Дано да постигна резултат. Praynig

# 239
Предварително се извинявам, ако въпросът ми е глупав, но 1 или 2 филийка бонус са 1 въглехидратен блок? На различните места го виждам ту1, ту 2 филийки. И има ли ограничение за деня- в смисъл само едно хранене ли може да е с хляб или няма значение, стига да спазя пропорциите.
Тези дни съм малко заета, но като се поосвободя ще препиша някои комбинации от книгата на д-р Папазова и ще ги публикувам във форума. Дано да съм полезна.
Аз от днес ще започна хранене по Зоната, без да съм посещавала Симеонов. Дано да постигна резултат. Praynig
Понякога е 1, понякога 21 понякога 3.
Зависи дали е закуска , обяд или вечеря.
На мен често ми се случва да ям само хляб, като нямам салата.

Общи условия

Активация на акаунт