"Симеоновска" диета, за секси дупета!

• 20 609
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Пфффф дано има минусчета за всички ни през тази седмица и да сме стриктни, че нещо започваме да се излагаме... а как само ми се хапва мляко с мед - не е истина просто, но не знам дали е позwоленo да се съчетава
  Според мен може, що не.  Hug Не знам какво мляко имаш предвид, но то е смесен продукт - въгл. + протеин. Медта е въгл. 1 ч.л. = 1 блок. Т.е. 1 чаша прясно мляко обезмаслено + 1 лъжичка мед + 1 блок въгл. + 3 бл. мазнини.  Това на обяд или вечеря.  Peace

# 211
Е ме Mr. Green
Отчет:
нашока ми репата
на кила не съм свалила, даже съм качила 200 грама Close
на талия съм свалила 6 см
увеличила съм гръдната обиколка с два см Crazy
каза да ям на обяд като на вечеря.щото нали съм все гладна ooooh!
всеки ден да му пращам на скайпа кво съм яла, за да види къде греша ooooh!
И естествено аз съм била единствената до тук, която не е свалила нищо за 1 месец Mr. Green ooooh!

# 212
ех ,Бомбе що така,но и 6см,са си 6см.Пак имаш минусче.А и е добра идеята да му даваш отчет за яденето всеки ден,така най-добре ще разбере къде е грешката ти.
Някъде прочетох,4е кантара ти не мери много малки грамажи,което може да е причината. И аз преди да си взема кантарчето мислех ,че ям пържола от 90гр. а се оказа съвсем различно,да не кажа почти двойно по-голяма.
Хайде сега,освена на Доки и на нас да пишеш какво си яла,може и ние да си откриваме грешки,а и идейки за хапване.
Не се предавай,ще успееш  Peace

# 213
  • София
Здравейте и от мен,първо благодаря много за онова,което ви помолих,не че беше кой знае кво,ама все пак Blush Hug.
Да се отчета и аз,2 дни вече съм на хранителният режим,най-големият ми проблем е,че нищо немога да пия освен проста вода Confused.Днес говорих със Симеонов и той ми каза,че ако пия натурални сокове,ще задържам и няма да мога да свалям така бързо както без тях.Фрешовете също са забранени,тъй като те също са одебеляваща съставка Crazy.Може само нес кафе с мляко,туй то,са ше праскам по цял ден кайве и гола вода.Нямам кантар и везна,трябва да ходя да си купя,а малкият е болен и излизането ми не е желателно,но ще видим.Иначе с яденето се справям,не ми е труден режима,по трудното ми е,че все трябва да чета какво трябва да ям,докато не си науча наизуст яденето. Laughing

# 214
    Карч, до края на седмицата ще си го знаеш наизуст !  Simple Smile Но си вземи кантарче, без е трудно наистина.  Rolling Eyes И на мен ми липсват сокчетата, но като ми се припие много, си разтварям някой степ без захар, знам, че не е добре заради аспертама, ама по-добре така, отколкото кола.  Crazy
    Бомбе, на отчет си всеки ден, а ?))   Twisted Evil Как успя да намалиш талията за сметка на бюста  Joy , на тоя номер само ме светни.  hahaha

# 215
Карчева, аз си отделям половин-един час и си правя менюто за цяла седмица напред. В табличка, ден по ден, хранене по хранене. Така хем ми е лесно пазаруването, че пазаруваме веднъж в седмицата , хем не губя всеки ден в правене на сметки, хем като му пращам какво съм яла ми е лесно. Е, в движение поразмествам обядите по дните, например, според какво ми се хапва в момента, но това е лесно и бързо.
И със сметките се свиква и с меренето на грамажите се свиква.
Точните грамове са важни, да. Хубавата везна си е полезно нещо, не само при диети ами и изобщо в домакинството.

# 216
Бомбе , а за капките пита ли?

# 217
  • София
Кви капки бре? newsm78

# 218
Бомбе , а за капките пита ли?
Питах.Каза, че няма смисъл.
И каза да му се обадиш Peace

Некви за убиване на апетит Wink

# 219
Почти се навих, но преди това 2 въпроса  Rolling Eyes

Бомбе, кажи с 2 думи, от колко време си на тази диета и колко си свалила, не ми се чете всичко  Mr. Green
И още - човек като е на работа има ли някакъв начин да си набавя менюто от близките магазини или не  Tired

# 220
Почти се навих, но преди това 2 въпроса  Rolling Eyes

Бомбе, кажи с 2 думи, от колко време си на тази диета и колко си свалила, не ми се чете всичко  Mr. Green
И още - човек като е на работа има ли някакъв начин да си набавя менюто от близките магазини или не  Tired
Е ти намери кой да питаш Joy
Малко по-нагоре(може и на другата страница да е) писах за днешния ми контролен преглед ooooh!
От 1 месец съм, но не я спазвам като хората и резултата се видя днес ooooh!

Можеш да си го набавиш.Няма проблем.Може и от вкъщи да си носиш Peace

# 221
Отказвам се за сега  Mr. Green

# 222
  • София
И при мен още няма резултат, обаче и аз не спазвам точно  ooooh!
Все още се нагаждам към новия режим, много ми е трудно от 2 хранения на ден да мина на 5  Confused Направо не знам какво да правя, като имам работа забравям да ям и си откарвам така до вечеря.С пиенето на вода също съм зле, ми не мога да пия толкова много вода и това си е  Tired Не мога да си измислям подходящи яденета, различни от това, което ядат другите вкъщи. Направо ми се  Cry
Поредните 50 лв. хвърлени на вятъра  ooooh!

# 223
   Отдавна се каня да ви покажа мойта везна, да ви се похваля каква е компактна и удобна  Flutter , ама не можех да намеря къде съм забутала снимката. Ето я

# 224
  • here, there, everywhere
На мен ми е много вкусно за закуска да си разбъркам диетична извара с 1л. мед и орехче. Това го прочетох в българската книга на д-р Папазовал

Общи условия

Активация на акаунт