"Симеоновска" диета, за секси дупета!

• 21 410
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  За пет-шест дни.И до там.Не съм мръднала повече. #Cussing out

# 91
цък, значи и при мен тва се случва ... пф аман! и после ще чакаме сумати време да свалим 200 грама хаха
няма начин - ще се опитвам да свиквам с тази мисъл

# 92
  Бе моля ти се...Уморих се вече...Доктора ми каза снощи че до сега е трябвало 55-6 кила да съм.... #Cussing outА то какво се получава SadЕгати и застоя и метаболизма и....теглих една  #2gunfire

# 93
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
  Бе моля ти се...Уморих се вече...Доктора ми каза снощи че до сега е трябвало 55-6 кила да съм.... #Cussing outА то какво се получава SadЕгати и застоя и метаболизма и....теглих една  #2gunfire
от кога започна диетата? Извинявай, но не ми се рови в предната тема.
Аз с грамажите съм доста скарана - май го карам на око, нооооо, вече си купих везна. Сега само трябва да си създам навика да меря преди да хапвам. И аз с килцата съм в застой, но това е обяснимо...

# 94
  Значи първия път, когато я започнах ,беше през септември.Имаше невероятен ефект в началото, но после незнайно защо, пак останах в застой.Това, разбира се, ме разочарова и демотивира, и зарязах всичко. EmbarassedИ аз така бях скарана с грамажите-всичко мерех на око.Мисля ,че съм наясно колко тежи един среден домат например.Но явно това ми е била грешката, както и на всички ,които мислят да теглят на око.Истината е, че точните грамажи са решаващия фактор.Това каза и Симеонов.Така че вече и аз съм с везна, пък да видим...А за себе си съм се убедила ,че многото диети ,които съм правила, са ми разбили метаболизма ,и за това се получава така.Просто тялото ми явно държи това, което си има вече натрупано ,че не знае кога ще го уморя пак LaughingВсе гледам да не се отчайвам ,но нали знаете когато нещо ви стане фикс -идея, колко е трудно да не мислиш само за това... #Cussing out

# 95
Място за отчаяние не бива да съществува ... аз съм наясно, че в един момент ще спра да свалям толкова бързо колкото сега, затова съм се примирила...но не мисля да се отказвам... ще гледам да спазвам грамажите.
То е и логично в един момент да спра да свалям толкова бързо, защото ако продължавам така , до края на месеца ще се свърша  Twisted Evil тай че - търпение му е майката Simple Smile

# 96
iletovp  я кажи ти кога започна и какви резултати имаш до сега.Ей на-аз се тегля сега и съм малко под 70 кг.Ама и обиколките си требе да измеря

# 97
Днес ми е 4-ти ден на режима. Не съм свалила нито грам. Днес ми дойде, така че се надявам задържането да е заради цикъла и да започна вече да свалям. Стриктна съм и не си позволявам никакви прегрешения.

# 98
Аз обиколки не меря - нямам и намерение да меря.
Почнах на 28.11, това беше миналата сряда, до неделя вече имах 4 свалени кг, което ми се стори странно първоначално, но после не чак до там.До днес съм минус 4.5 кг.Старая се да спазвам диетата, освен вчера когато почувствах страшен глад и хапнах повечко от необходимото... но за шастие не ми се е отразило, или поне така си мисля.
Истината е че и не мога да изпивам по 2 литра вода на ден, ако мога да докарам до 1.5 литра е супер, правя ги два със останалите течности които поемам, ама само вода - НЕ, което мисля, че е грешка...
Интересното е и че не изпитва нужда да ям сладичко, или  ако изпитвам засега е нещо търпимо, ама да видим какво ше става преди цикъл, че тогава освирипявам за ГРЕШНИ храни.... и така.Понякога дори и изобщо не съм гладна, ама се насилвам - какво да правя.Това е около мен.

# 99
Днес ми е 4-ти ден на режима. Не съм свалила нито грам. Днес ми дойде, така че се надявам задържането да е заради цикъла и да започна вече да свалям. Стриктна съм и не си позволявам никакви прегрешения.
До четвъртия ден всички сме стриктини Simple Smile (шегувам се) ама после Simple Smile
И аз мисля, че е от цикъла, защото май тенденцията е да се сваля много бързо в началото, така че място за отчаяние да няма ! Simple Smile
Продължавай в сящия дух и УСПЕХ !

# 100
Продължавам, разбира се. Заела съм се сериозно да ги уморя моите кила. От 2-3 месеца съм на разни режими и може би съм си забавила метаболизма и затова не свалям бързо в началото, както повечето от вас. И цикъла също влияе явно.
Ще видим. Ще изкарам 10-тина дена на режима, ако не сваля нищо, значи нещо бъркам някъде.
Засега гуруто ми казва ОК на менюто което си правя. Да видим как ще продължим.

# 101
Момичета ,откъде си купихте кухненеските кантарчета?Трябва ми нещо по-евтино,не смятам да инвестирам много пари в него.

# 102
Момичета ,откъде си купихте кухненеските кантарчета?Трябва ми нещо по-евтино,не смятам да инвестирам много пари в него.
От Илиенци.7 лв.
Най-обикновено.

# 103
Момичета да ви питам.Изпитвате ли на моменти глад ,ама глад си.Аз предимно следобед ми се случва и то зависи-не мога да преценя кога или от какво се провокира,амаааа понякога ми е направо болезнено гладно.
Симеонов каза ,че тогава може да повтарям даден лист х2 пъти.Повтарям ама пак съм гладна. Rolling Eyes

# 104
От Илиенци.7 лв.
Най-обикновено.
Бомбе, кога това? И откъде по-точно? В магазинчетата за домакински стоки по централната алея?

Общи условия

Активация на акаунт