"Симеоновска" диета, за секси дупета!

• 20 638
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Глупости!
Мъжът й я е вардил от доктора, много ясно, щото е съмнително какво ще й преглежда няколко часа.
Докторът от своя страна се е надявал да отчае съпруга и той да си тръгне, но след 3 часа преглед, съпругът е спечелил психологическата война.
Никой не бива да се закача с Карчев Twisted Evil
tooth tooth tooth

# 181
Ей ме,ходих днес с мъжа ми при Симеонов,3 часа си откарахме Laughing,че и времето не стигна ма моя имаше работа.Добри впечатления имам,ще чакам по скайпа да ми прати менютата. Crazy
Ахаааа, значи заради вас не ми отговаря на скайпа що не отслабвам. Wink
 Вече 2 пъти ми вика ще пиша, ама нъц. Thinking
  Той се е заплеснал по Карчева, какъв скайп, кви 5 лева... Whistling  hahaha
  Оххх дано верно не чете човекът тук кви глупости пишем...   Crazy  Embarassed

# 182
Хайде сега глупости,ако не сте вие да ми разнообразявате "менюто" само с яйца и зарзавати ще си умра.
Клонка,Бомбе, фен съм ви  Hug
Забравих ,от днес и аз съм с кантарче-кухненско.Много ми е кеф,електронно,с функция Тара за 24лв. от един магазин срещу баня Мадара.

# 183
Хайде сега глупости,ако не сте вие да ми разнообразявате "менюто" само с яйца и зарзавати ще си умра.
Клонка,Бомбе, фен съм ви  Hug
Забравих ,от днес и аз съм с кантарче-кухненско.Много ми е кеф,електронно,с функция Тара за 24лв. от един магазин срещу баня Мадара.
моля те напиши ми къде е този магазин срещу баня Мадара Simple SmileБлагодаря предварително

# 184
Днес мога да се похваля с още малко минусче , тоест общо около килограм за  седмица. Вчера Огнянов ме успокои, че режима ми е правилен и ще свалям бавно заради кърменето.
Продължавам напред значи, няма начин.
Как сте останалите?

# 185
Зле.Не свалям изобщо Close

# 186
Днес мога да се похваля с още малко минусче , тоест общо около килограм за  седмица. Вчера Огнянов ме успокои, че режима ми е правилен и ще свалям бавно заради кърменето.
Как сте останалите?
   Бре. Аз пък винаги съм мислела, че кърменето ускорява свалянето, даже в един епизод на "Отчаяни съпруги" една майка така поддържаше форма.  Joy Гледай ти колко е важно да имаш човек, който да те консултира постоянно.  Peace

# 187
Бомбе и аз съм така Rolling Eyes
Ама то и ще ми идва ............... . Laughing
Аз сега чакам за хомеопатичните капки да кажеш.Ти кога щеше да ходиш-аз съм във вторник ,да не се засечем?
Що не ме викнахте и мен в Романса и аз да даблажа нещо Crossing ArmsЯдете ми чийзита-мийзита аз се мъча в къщи с едни черноморец-ама съм герой за два дни им видях сметката Peace Embarassed
оф този мензис и това сладко дет ми се прияжда покрай него ми разказват играта.
Дано сега като ми дойде ми мине.......................,мина месец почти вече трябваша да съм олекнала поне с кг ,ама съм само с два ooooh!,но пък и сама съм си виновна.
Днес мъжо има РД и сме пак на кръчма ,утре пак съм крачмарка щото съм на имен ден..............,вече се чудя дали да не изчакам новата година и да почна на чисто без празници и угощения Whistling

# 188
Как сте останалите?
   Бре. Аз пък винаги съм мислела, че кърменето ускорява свалянето, даже в един епизод на "Отчаяни съпруги" една майка така поддържаше форма.  Joy Гледай ти колко е важно да имаш човек, който да те консултира постоянно.  Peace
О, да, някои така свалят от кърмене, че даже и свръхслаби стават. Ама някои не свалят нищо, че и качват. Аз съм от вторите. Пък се храня свръхздравословно, не е като да набивам шоколад и баници денонощно.
Мда, такъв е живота.

# 189
Бомбе и аз съм така Rolling Eyes
Ама то и ще ми идва ............... . Laughing
Аз сега чакам за хомеопатичните капки да кажеш.Ти кога щеше да ходиш-аз съм във вторник ,да не се засечем?
Що не ме викнахте и мен в Романса и аз да даблажа нещо Crossing ArmsЯдете ми чийзита-мийзита аз се мъча в къщи с едни черноморец-ама съм герой за два дни им видях сметката Peace Embarassed
оф този мензис и това сладко дет ми се прияжда покрай него ми разказват играта.
Дано сега като ми дойде ми мине.......................,мина месец почти вече трябваша да съм олекнала поне с кг ,ама съм само с два ooooh!,но пък и сама съм си виновна.
Днес мъжо има РД и сме пак на кръчма ,утре пак съм крачмарка щото съм на имен ден..............,вече се чудя дали да не изчакам новата година и да почна на чисто без празници и угощения Whistling
В понеделник съм аз Peace
Да ти е жив и здрав мъжо!Цуни го от мен Wink

Ба ли го що не те извиках Blush

# 190
  • София
...................................

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 17:21 от КАРЧЕВА

# 191

Да бе не чете ... затова има регистрация .
Той само се прави на разсеян . Joy
А аз откакто бях при него нито един ден не спазих от онзи глад , изкарах на Дюкан 5 ударни дни , преди това два на ограничено хранене и резултатите не закъсняха .
Много съм доволна .
Явно имах нужда да отида на диетолог пък после си подкарах по това как аз си знам .
Скорпионска му работа , не давам някой да ми казва кво ще правя .  Mr. Green

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 17:55 от Пуки

# 192

Да да, ше си гледаш рабтата.Чете и тука.Има си и регистрация даже Whistling

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 17:24 от La Bomba

# 193
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Сладурки мамини, вие внимавайте какво говорите и недейте да лежите на ухото, че Симеонов не чете тук Simple Smile
Аз зациклих малко с килцата може би защото еволюирам тази седмица ... Възможно ли е според вас на това да се дължи. Иначе си ям както преди  newsm78
А ако някой още не си е купил електронна везна, аз си купих тази:
http://www.-spam283-/rw/items/ELKS505-elite-ks-505.html?page=1&a … 0&catsearch=0
и хем е малка, хем не толкова скъпа и може да се поръча  през сайта. Друг е въпроса, че аз я намерих в един от нашите магазини и не ми се наложи да ползвам услугите на този сайт

# 194
Сладурки мамини, вие внимавайте какво говорите и недейте да лежите на ухото, че Симеонов не чете тук Simple Smile
Аз зациклих малко с килцата може би защото еволюирам тази седмица ... Възможно ли е според вас на това да се дължи. Иначе си ям както преди  newsm78
А ако някой още не си е купил електронна везна, аз си купих тази:
http://www.-spam283-/rw/items/ELKS505-elite-ks-505.html?page=1&a … 0&catsearch=0
и хем е малка, хем не толкова скъпа и може да се поръча  през сайта. Друг е въпроса, че аз я намерих в един от нашите магазини и не ми се наложи да ползвам услугите на този сайт
Така като я гледам цената, плюс доставката......по-добре да ходя да си я купя от магазина.По-евтино ще ми излезе newsm78И както си знаех, Симеоново не се води в София Close и се заплаща 1 лв отгоре ooooh!

Утре съм на контрола.Грам не съм свалила ooooh!И аз еволюирах миналата седмица и си поцепих от ядене BlushПо-точно шоколад Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт