Февруарските сладкиши в тази тема нека пишат!

• 8 894
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ехааа, колажът е супер  smile3501 Браво, Яс  thumbsup

Ели, мерси за идеята за граха!

Ева вчера отвинтила една дръжка на шкаф и я налапала цялата. Изтръпнах като я видях...Нужно е  сериозно обезопасяване.

Вчера бях на път да метна лаптопа през терасата... такова желание да имам да измайсторя коледни картички за родата, а пустият фотошоп не иска да се инсталира  Close Макар че е от диск, дойде заедно с компютъра, т.е. оригинален. Изобщо никакви нови програми не искат да се инсталират  Confused

# 16
  • Стара Загора
Браво Яс, много сладък колаж си скиприла  Peace
Аз след няколко дневна борба с фотошопа, снощи го деинсталирах.Нещо не успяхме да се сработим двамата  Mr. GreenКажете някоя друга програма за обработка на снимки - дуракоустойчива и по-простичка  Mr. Green

# 17
Яс, супер си.Поздравления. newsm20

# 18
  • София
Привет и от нас  Hug
Яс, поздравления за колажа, направо е страхотен  Laughing Ама и децата са ни най-хубавите  Heart Eyes
Честита месечинка на Ангел на Maktub   ura Да расте здрав, усмихнат и послушен и след време на помага на мама при отглеждането на по-малките му братче и сестриче  Wink
За цитрусите и аз знам, че се дават след годинка.
За пазенето: в редките случай  Mr. Green и ние сме на ППА. Така сме от девет години и е нямало грешки, презервативи не обичам, хапчета не ми се пият.
Ама какво хубаво слънчице е пекнало   Nature Sun With Face, дано позатихне и вятъра, че да не мръзнем мамите навън.

# 19
много бързо сте наскачали в новата темичка Crossing Arms!!!супер е!  HugЯс,колажът е перфектен  bouquet.първо ще се пробвам да си го запаметя по начина на rnpn и после ще те тормоза да ми го изпращаш и на мен. Thinking.за цитрусите-вече дадох фреш от малко портокал,а вчера дадох на Дари да смуче парченце мандарина,а тя го изяде,че искаше и още Wink.гледам да не прекалявам,но заради витамините й давам да си пийва.от вчера има малко кашлица,давам й чай п/в кашлица на Хип,а довечера ще ходя на я преслуша педито/нощна е в шейново/.тя ме пита да не е зъб,ама Дари не дава да видя Rolling Eyes.тя има по 4 горе и долу и сега не знам от коя страна да очаквам нов newsm78 newsm78

# 20
Честита месечинка на Анджелино! Да е здрав и щурав - поне сега докато не е станал батко  Wink
Мерси за милите онзиви. Радвам се, че ви харесва колажа! Ама то с такива прелестни модели няма как да не се получи!  Hug Ето от тук можете да си го запишете (както каза и Рали - с десен бутон и Save picture as...(или Save image as... - взависимост от браузъра). Там даже е в по-голям размер, но като се опитам да сложа по-голямата снимка тук и орязва до 768 пиксела, та за това ще сме с по-дребната. За това, че Миа е застанала до Никсън - нямам обяснение. Не я знам що така е решила - Никсън, та Никсън... Mr. Green Явно й харесва на морето, а и морските костюмчета й отиват (макар че на въпросната снимк в списанието доста мяза на моряК, а не на моряЧКА  hahaha )
С цитрусовите и аз не бих дала преди годинката. Макар че на моменти толкова много цитрусови ям, ме ако Миа имаше проблем с тях отдавна да е реагирала. Но все пак винаги се сещам какво беше писала д-р Антонова, че в захранването е по-добре по-късно, отколкото твърде рано.
Еми, вчера спомена за сатурновата. Ми аз имам чувството, че още не съм излязла (вече 2 седмици след РДто). И вчера ми беше един крив ден. И все ми е едно нервно и депресарско. Може и от времето да е, но все ми се струва, че още съм в сатурнова.

# 21
  • русе
Току-що приспах малката и бързам да пиша. Яс , поздравления ! Hug Колажът е направо страхооооотен! Преди малко го показах на майка ми и тя много го хареса! Таман щях да питам за по-голям размер и видях че си писала - благодаря! Мисля да си го извадя на хартия , че да го сложа в албума на Мария / който за мой срам още не съм почнала да правя/!
Цитруси още не съм давала, мисля да изчакам да стане поне на 11 месеца. Лошото е че сега почти няма пресни плодове за витаминчета , като изключим ябълката, гроздето и банана / а крушите са едни изкуствени /.

# 22
Роро съчувставм ти... [/color]
JoyСкай за децатан или за краката Joyщото на мен май ми е повече за масжите, голяма съм маниачка
Браво Яс, много сладък колаж си скиприла  Peace
Аз след няколко дневна борба с фотошопа, снощи го деинсталирах.Нещо не успяхме да се сработим двамата  Mr. GreenКажете някоя друга програма за обработка на снимки - дуракоустойчива и по-простичка  Mr. Green

А де, и аз питах ама никой не си признава, хаиде бе хора дайте някоя подсказка Crossing Arms

# 23
Яс мъжо те похвали нали си ми е критик милия. Гледа гледа везничката и измери каза тука е паднало рязане и подреждане поне ден., викам аа не за няколко часа го направи и той вика Браво!  Peace
Бети[/color] да не би да имаш Фаеруол на компютъра тва е защита която се поставя за да не се слагат нови програми на компа. Другия вариант е да влизаш с потребител и парола който няма права, а не с администраторски юзер.
Скай мерси за съвета ще се пробвам да го науча да пада.
Изтипосвах Алекс в памперс даже си само гласувах Simple Smile) : http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=1&id=68&from=gallery
Къде са останалите февруарчета там?Simple Smile

# 24
Браво Яс , колажът е много хубав, надмина всичките ми очаквания  smile3501 smile3525.  Габи е пак с хрема , три дни не съм спала почти, както и тя.  smile3518 едва гледам и съвсем скоро ще вампирясъм.

# 25
  • София
Миш, ще пробвам втория вариант, благодаря ти много!  Изключвах файъруола, но не помогна.
Яс, сигурно е от времето, аз лично много посървам, ако нямам възможност за по-дълго пребиваване на открито. При мен има и други фактори де, скоро вече няма да съм на двадесет и няколко,това със сигурност ме стресира  Tired Пък и декември през последните години го свързвам все с  някакви кофти случки. Дано от сега нататък това да се промени  Flutter

Честита месечинка на Ангел! Да е здрав, силен и винаги така засмян!

Sier, Roro, Paint shop pro е по-юзър френдли програма, мисля, че я има в датата.

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 13:08 от Bettie Page

# 26
  • Стара Загора
Sier, Roro, Paint shop pro е по-юзър френдли програма, мисля, че я има в датата.
Ааа мерси много ще я дръпна пък дано "намерим общ език" двете:mrgreen:

# 27
Честита месечинка на Ангел да е все така сладък, усмихнат и весел!

# 28
Пак пропуснах  Embarassed Честита месечинка на малкия сладурко Ангел . Да е много усмихнат и послушен  Hug

# 29
Благодарим за честитките!  Hug И да почерпим  Laughing

Качих малко снежни снимки (като им махнат цветовете не си личи колко са зле  Simple Smile )

А за играта на памперс...
РАЗДЕЛ 2. МЯСТО И СРОК НА КОНКУРСА

Кампанията ще се проведе от 26.11.2007 до 16.11.2007.
  newsm78
Виждам, че ги няма и снимките, които снимаха самите девойки от Памперс (в ХИТ)... Което не ми пречи да кача някоя снимчица  Sunglasses (Качих една Ангелска усмивка)

Да допълня - гласувайте за начина на подаряване на подаръци на Коледното парти !

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 14:32 от Maktub

Общи условия

Активация на акаунт