Февруарските сладкиши в тази тема нека пишат!

• 8 897
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,и ние да почерпим,ама от къде "купувате" тези сладки изкушения?Някой да ме светне PraynigИначе...  party023 cook

# 286
честит празник на всички и най-вече на никитата...да са здрави и добрички...Simple Smile)
айде и ние сме в кюпа с температура...да попитам мамите на озъбените бебоци, които са имали температура от зъбки - колко време ви държа температурата?....щото ние от вчера следобед сме с 38.3 след панадола смъква на 37.3 и пак...та не знам от зъб ли е или е нещо друго, защото нямаме други оплаквания...

По принцип бебета не вдигат температура точно от зъбчето. Когато излиза зъб, имунната система отслабва и бебето е по-податливо на вируси , затова може да вдигне температура. някъде из форума четах, няколко майки се оплакваха, че има такъв вирус - само Т , без други симптоми. Някой от бебета са се обринали накрая, а други не. Така ,че най-добре се обадете на доки...

# 287
честит празник на всички и най-вече на никитата...да са здрави и добрички...Simple Smile)
айде и ние сме в кюпа с температура...да попитам мамите на озъбените бебоци, които са имали температура от зъбки - колко време ви държа температурата?....щото ние от вчера следобед сме с 38.3 след панадола смъква на 37.3 и пак...та не знам от зъб ли е или е нещо друго, защото нямаме други оплаквания...

В допълнение към Радостче....Ако не е отпаднал по-добре го остави сам да се справи. Т е знак, че организма се бори с нещо, а при по-висока Т е по-ефективен в борбата. Ако е отпаднал е по-добре да се даде нещо за понижаване.

Честит Имен Ден на всички именници днес!!! Да ви се споменава името с добро!

# 288
Честито на всички , които вчера са празнували LaughingНе ми остана време да пиша , че се приготвях за гостите.
Шарана , който приготвях , по по -особен начин не беше лош , но сладнеше , което на мен особено не ми допадна. Иначе се изяде и не остана , но азси падам по соленкото.
Ние темепература нямаме , зъб не ни е избил , но беше се разсополивил и покрай това отказахме биберона -залъгалка.  Simple SmileТой и без това го търсеше само като заспива и често вечер докато спи , поне сега едно нещо по-малко Wink
Толкова от мен , отивам да шетам  Wink

# 289
Бопси, да не се чудиш душа - в другата тема сме Wink

Общи условия

Активация на акаунт