Февруарските сладкиши в тази тема нека пишат!

• 8 905
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Честит имен ден на всички малки и големи именици!Да си носят името с късмет и да гледат все напред!

# 271
Честито на всички именници и да почерпят Simple Smile
Да сте живи , здрави и винаги засмя ни.
Специални поздрави на синеочко Никсън.

# 272
Честито на всички именици!
Специално на Никсън на sky*!

# 273
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички именици! Носети си името със здраве и късмет   bouquet

# 274
Почерпка от мъжа ми , който празнува днес. Тъй като не е много по рибата (освен да е лови) каза цитирам : "Каква риба бе ? Да ги почерпиш с пържоли !"  

Честито на всички празнуващи. Да са живи , здрави и много щастливи!
Специален поздрав за Никсън разбира се!  Tada

# 275
Честит имен ден на всичките Никита

За ходенето - Виктор не иска да ходи, ако някой го държи за ръце. Сгъва коленете и започва да пълзи... Така че не знам как точно стъпва.

Аз имам едно старо издание на Спок - от времето, когато аз съм била бебе. От време на време я отварям и хич не съм съжалила... ТаЧовекът си говори за кърмене. Нощно хранене и въобще доста гопляма част от "модерните" методи за гледане на бебе. Та там прочетах, за експеримента на една американска докторка. Та тя събрала няколко бебета и ги хранела така. На всяко хранене предлага храни от всички хранителни групи. На бебето се дава да хапне само от нещото , към което посегне . След известно време прави контролно теглене и изследвания и се указва ,че всички бебета , въпреки различните си предпочитания са в норма с теглото. Няма  под и над нормата и кръвните им изследвания са чудесни, въпреки ,че някой от тях са яли привидно еднообразна храна, но забележете по свой избор...
Изводът от изследването е, че не е необходимо на всяко хранене да приготвяме по 20 -30 различни неща, а че когато бебето не иска нещо да не го насилваме, зашото нещото е полезно и същото така да не се тревожим ,ако детенжццето дни наред например иска да яде определена храна. Скоро ще отмине предпочитанието и ще се смени.
Блах отплеснах се  smile3538 smile3537
Тва всичкото го изписах, за да кажа ,че колкото и да е странно предпочитанието на Каля към лимона - и то си има обяснение Simple Smile . Може би просто има нужда от витамин C.
В същата книга се описва и използване на няколко капки сок от портокал против колики - видя ми се доста странно , но не и невъзможно, не съм опитвала, но това е доста преди навършване на годинка. А ако го е написал човекът , явно има някакво основание,  знам ли  newsm78

Хайде да ви оставям ,че Виктор е в едно особено ревливо инатливо настроение newsm45 от снощи и вече не знам какво да го правя

# 276
  • София
Привет  Hug,
Ранна почерпка по случай именния ден на Ники Heart Eyes

Честито и на другите именници!

# 277
  • София
Честит Никулден !  Hug
Да са здрави, много послушни, и с гордост да носят хубавото си име всички февруарски именници Hug  ... и техните родители, естествено, Laughing за тях обаче послушанието се изразява в друг вид Laughing

Мляс почерпих се подобаващо Laughing

# 278
  • София
Честит имен ден на малките Николаевци   bouquet

Ние си направихме чудесна двудневна разходка из страната  Grinning На връщане към София обаче попаднахме в голямото задръстване до Ботевград...добре, че имам детски песнички в телефона, трудно ми беше да удържа Ева в колата толкова часове Laughing Тази нощ спа непробудно за компенсация  Flutter

# 279
  • София
Почерпка и от нас с улова за довечера! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!

# 280
Хрис, готина снимка  Joy Joy

# 281
  • София
Много е яка снимката....бебето е почти колкото рибата Shocked
Някой път ще ви разкажа моите преживявания с шаранА ooooh! Laughing

# 282
  • насън...
честит празник на всички и най-вече на никитата...да са здрави и добрички...Simple Smile)
айде и ние сме в кюпа с температура...да попитам мамите на озъбените бебоци, които са имали температура от зъбки - колко време ви държа температурата?....щото ние от вчера следобед сме с 38.3 след панадола смъква на 37.3 и пак...та не знам от зъб ли е или е нещо друго, защото нямаме други оплаквания...

# 283
Оффф, че съм! Исках за добро утро да изненадам малките именяци, но по нощите съм пропуснала да сложа тук линк към новата   Никулденс& … 77;ма   ooooh! 
И тук - честито на малките покровителчета на св.Никола! Да растат здрави, да ощастливяват близките си и всеки миг да носят с радост и гордост името си!

# 284
  • Стара Загора
Хриси много готина снимка - какви очи е оцъклил Ники само  Joy
Вкусна да стане рибата и весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт