Февруарските сладкиши в тази тема нека пишат!

• 8 899
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Siana, добре дошла.  Hug

Преди малко сглобихме елхата и сега си имаме двуметрово чудовище в хола.  Mr. Green Почти стига тавана, но като цяло не е зле. Явно с мъжо избиваме детски комплекси на тема украсяване на елха. Лека нощ и от мен.

# 241
Честита месечинка на Иван-Асен и Мария! Пожелавам им да са палави игриви и много здрави!
Сиана добре дошла в редиците на февруарските мами  bouquet Hug
Елейн май така ще направя пък каквото стане все пак Асан и той Ора  Joy
Аврорче направо ви завидях на елхата  EmbarassedОт друга страна нямам къде да сложа толкова голяма елха. Аз сложих само един гирлянд и утре като дойде свеки мисля да и оставя да се радва спокойно на Алекс и да хукна по магазините за коледна украса. Мисля да търся и по-голяма елха че нашата е малка.
Галастричке ще ми дадеш ли рецептата и на мен за шолена да видя аз за какво животно става на въпрос.
Аз пак нещо я закъсах с бъбрека тази вечер че да видим. Нещо ме беше свил не можех дъх да си поема мъжо искаше да ходим до болницата. Сега ме поотпусна и дано не се задълбочава че идват празници.
Алекс снощи прави изпълненията на Дария до 3:30 през нощта. Ставахме плакахме лягахме и така. Тази нощ заспа да видим до кога.
Хей момичета как върви приготовлението за купона?
Прес чакаме снимки да знаеш! Не сме забравили колкото и да не ти е до нас все още  Simple Smile (може да са на меден месец)
Щях да пиша и още нещо но не се сещам. Лека и спокойна на всички.

# 242
Миш пак се е отчитала посреднощите.. Дано мине бъбрека че мн лошо..  Hug
bzepic аз на Ники му готвя отделно, защото това което ние ядем не става за него, а това което той яде не става за нас.. с две думи каквото остане от пюретата му никой не го яде, а ние например ако не ни е вряла гозбата със сол не я харесваме.. всеки с претенциите си... та за туй..
bopsi,  идея нямам как ще станат нещата, но ще решавам проблемите на момента... 
Коледна украса мисля да стъкмя към средата на декември.. аз ще наблегна на светлинките тази година че те са му любими на Никс.. сега съм си наумила да купя едни определени и ги търся навсякъде.. а елхата тази година мисля все още да е малка и на високо че да не се чудя и нея как да я опазя..

# 243
Скай, аз пък готвех на Виктор вечер , като заспи. Вярно, че храната му не е приготвена точно преди сервиране, но мама е такава поспаланка   sleepuuSleeping Sleeping Sleeping, че почти не може да си представи да върши каквото и да е преди 8 сутринта и преди завидна доза кафе (coffeaddicted)....Успех в ученето - ще се справиш!

ПП: Крокодлът стана чудесен chef

# 244
  • София
Добро утро Hug

Почнахте с коледната украса, браво Grinning Аз ще изчакам максимално, и ще украся някоя вечер, та да е изненада  за Криси на сутринта Heart Eyes
Mish, ужас душа Sad Дано ти мине по-бързо  Praynig
Аз за Петето рядко готвя отделно, но и това се случва, че мъжо набляга на свинското, и се налага да готвя отделно за него Crazy, но пък що тати или Петя да яде нещо различно "искам и аз такова" е редовна реплика на Криси...та много сложно става ooooh! и гледам да е за цялото семейство едно и също.

sky, аз солта я слагам последна, след като съм отделила за Петя...тя пак си къкри манджата със сол Wink
Radostche, браво зарибена си вече Laughing /уппс  newsm43/
Добре дошла на Сиана  Hug

# 245
  • Bapнa
Айде, мацки : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198020&view=1&photo=1
Сватбата беше супееееееер, искам пак !  Mr. Green Бебо се представи много добре, изкара почти цял ресторант.... колкото пъти го потърся с поглед, все го засичах на някоя маса да се хили и да маха на някой... и колко мноооого танцувахме  Blush
Дано да ви харесат снимките  Hug

Ето ви и още нещо да се посмеете, аз съм крайният елф в дясно http://www.elfyourself.com/?id=1172626531

# 246
Прес супер сте!Много си хубава!  Много сте сладки еххх какво романтично настроение ме обзе.  newsm03 Всички снимки са супер но най-много ми харесаха във фотото където сте тримата с малкия сладур  Peace married Какър голям изглежда с този фрак. РАдвам се че сте си изкарали супер весело. А снимки от ресторанта няма ли да ви завидим и на танците? Wink

# 247
Преси, много сте сладки! А за малкия шЕфер - нямам думи! БоМбонче е!  Още веднъж - честито! Да сте винаги така усмихнати и щастливи!

# 248
  • София
Ауу Преси страхотни сте Heart Eyes Много готина булка си бе, мацка Heart Eyes
Споделям мнението на Миш, тримата във фотото...уникални снимки Peace
И колко е пораснал Вики, сладур и половина Heart Eyes

# 249
здравейте!Преси,снимките ти са супер,а някакси разнежващи са тези,на които сте тримата.сигурно Вики е много горд,че е присъствал на сватбата на мама и тати. Hug Hug Hug

# 250
И аз за снимките във фотото.. СУПЕР СТЕ!! Много са мили.. Честито на госпожата!

# 251
  • София
Поздрави на Преси! Много сте хубави и тримата!

# 252
  • Стара Загора
Страхотни снимки Прес   bouquet Много ми харесва идеята брак след бебока/ма късно е за мене вече  Mr. Green/ Вики е много сладък с тоя фрак  Heart Eyes

# 253
  • София
Здравейте и от нас,
Честито Преси! Много хубави снимки и се разнежих  особено от снимките с малкия голям мъж.
Честито на месечинковците и добре дошла на Сиана!
Аз рядко се включвам защото или сме на разходки или дежуря по зверче и може да съм изпуснала някои неща. Днес преглеждах на бързо една от темите назад за Baby TV. И туй като Симона и е голям почитател . Има си и любими филмчета и герои и исках да попитам какви са рисковете. Макуб беше писала да внимаваме .
Също така искам да ви попитам вие с обувки ли обувате децата като пълзят, изправят и се опитват да ходят. Аз я обувам с терлички защото обувки не понася , но забелязвамче криви крачетата особено в глезените и се чудя дали с обувки няма да е по-добре. Изобщо ще се радвам ако , споделите какво сте чели, чули и мислите. Аз четох от една книга че е по-добре босо и само на улицата с обувки, но педи препоръча да и обувам обувки и много се чудя. Ако сте обсъждали темата пред, ако можете да ме насочите кой месец , за я прочета.
И аз да не пропусна колажът е страхотен. Браво Ясна! Жалко че не бях чела отдавна, та пропуснах да пусна снимка и на Симона. Изобщо оформлението на всяка тема е много готино!
И щях да питам и Киша за Хер бебе. В сайта видях че е за деца от 1 до 3 годинки. Не е ли рано за Дара още. Аз също се чудя на каква кухня да я пробвам, за да свиква с различни вкусове, пък и на мен ми омръзва понякога да готвя всеки ден. Готвещите и стирилизиращи мами как стирилизирате - варите ли и колко мин. или само обръщате с капачката надоло. Аз все се притеснявам да не натровя детето ако остане храна 1-два дена в бурканчето.
Ами май много въпросчета назададох, но така е , като пиша рядко

# 254
  • offshore & overseas
Честито, Прес! Превъзходни снимки! Разкошна тройка сте, при това много Флюбени.  married

Добре дошла, Сиана !  Дано да ти хареса с нас!   bouquet

Споделям интереса към готварството, макар и да не съм майсторка. chef За мен готвенето е свързано най-вече с любов... към манджата. Heart Eyes Може би затуй обичам да готвя. Mr. Green  Де да имах сили и мерак и напоследък, ама нъц. Sad

За Каля не готвя по обясними причини, но мисля, че при умерена употреба на сол и предвид нищожното количество, което би изяла, мога да й дам да опита и от наЩе манджи, които напоследък обаче са рядкост. Така де, няма да ни подяде детето, я! newsm62

Мишче, завиждам ти за етусиазЪма (както и на всички, които вече имат елхи). Аз засега упражнявам единствено мисловна дейност в тая насока. Да видим докъде ще се стигне. Да не говорим, че не сме уточнили с Лъвю каква елха ще си вземем. Той иска изкуствена, а аз се колИбая (както винаги).

Като цяло нищо ново при нас, нито изненадващо, шестият зъб е налегнал госпоЙцата, а тя пък -- нас с Лъвю. Рев, вой, бесуване... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт