АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 642
  • 321
  •   1
Отговори
# 165
  • у дома
здравейте  Hug нямам хич настроение, затова ще драсна само два реда

благодаря за милите думи   bouquet ама аз тепърва се уча, не съм никакъв спец по тортите.
използвам млечния марципан на natalyna, за покритие и фигурки  Peace

направо да се поръчва през клуба една торта и това е, няма какво да го мислим за сертификати и подобни. според мен едно момиче ще е достаъчно, сега ще бъдат по-малко диванета, а и половината мами ще ги контролират отблизо.
AndyB, стискам палци  Peace

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 19:50 от blueeye®

# 166
  • София
Блу, линка не се отваря  Rolling Eyes
За тората - на Гаврош ми хареса Peace Пак ли такава ще е - с мусовете?
НГ най-вероятно ще посрещна у дома. Ама не ми се и иска другаде.  Rolling Eyes

# 167
  • София
Калоян пие АМ преди лягане - между 180 и 240 мл - зависи какво е ял на вечеря и колко. Давам Нестле Джуниър.

# 168
  • у дома
редактирах го  Peace

# 169
  • София
Hug
АМ аз правех по 240мл, но взе за му остава и намалих на 210мл

# 170
Аз пък му давам само около 90-100мл АМ, защото то му е само за приспиване, все пак преди това е вечерял. Обикновено вечеря супа и винаги му давам и някакъв десерт, най-често плодово млекце. А сутрин към 6,00-7,00ч му давам 120мл. за доспиване и към 9,00ч си закусва.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 21:52 от adrianska

# 171
Аууу само моята ли дъщеря не вечеря  Embarassed Тя след следобедната закуска в 16-17 часа "вечеря" с АМ в хоризонтално положение преди големия сън и то по 180 мл. максимум  Rolling Eyes Но за сметка на това я храня все още през ноща по два пъти  Laughing Номера сок, вода не минава просто жената си вика - Маку-маку  ooooh! Тъй че АМ давам по три пъти на денонощие, а понякога когато не харесва обяда пак си цока маку-то Mr. Green

# 172
adrianska, ама докара си коледно настроение днес ти с тоз' нов аватар  Joy Joy  Hug

А Ели цял ден я чакам да даде подробно инфо... пък тя нещо на скатавка го удари  Whistling

# 173
Валка, не сте само вие така.И на Деница АМ й е вечеря, рядко хапва нещо от нашата и затова не го броя. Количеството е около 210-230 мл. Само дето през нощта не се буди и не яде.
Аз още нямам Коледно настроение. Може би защото не съм ходила по центъра отдавна, а там сигурно е украсено вече.  Влади вече си накичи стаята, направи си гирлянди, избра си играчки. Но в другите стаи не давам. Елха, рисуване на прозорци и разни други винаги си ги правя на Бъдни вечер Peace
Ние НГ я празнуваме у дома, самички, не много шумно. Празнуваме на следващия ден, тогава идват баби, дядовци и др.роднини, защото Влади е роден на 01.01.
adrianska, ама докара си коледно настроение днес ти с тоз' нов аватар  Joy Joy  Hug
smile3521
Blanc, снимки не се знае кога ще има, че ние със сестра ми колко често се виждаме ooooh!, затова и прощъпулника го направихме чак сега.

# 174
  • гр.София
 Днес писах,но София-цък,и ме цензурира,изтри всичко.

Анди,успех на изпита,да ти се падне точно тая тема,дето си я развила.

Валка,ами ти за да станеш свекърва,трябва да се потрудите с таткото. Остави коледното настроение на Ели78 и се заемай с вашето Wink

albena vlady,помня за сестра ти и снимките,целях да те "пришпоря"(гадна съм!)

Градът е украсен празнично,но е толкова кално,че Tired... И мрачно... Искам да заспя и да се събудя...на 3-ти януари.

Идеята за подаръци на купона остава ли? А сумата от 10лв. Аз съм измислила подарък. Но видях,че има и съвсем прилични детски книжки с твърди корици и страници-за около 5лв.

Бамбуча,бабата какво ще каже да й осигурим и приятелчета за Христо Laughing  Де ги тез баби?!?

Да не ви досаждам повече,лека нощ на всички!

# 175
Ох добре, че нещо много безотговорна се почувствах  Blush
И щом Влади е роден на 01.01. да не сте улучили случайно и първите часове от новата година, и да сте бебето на 2000, а ти да не казваш  Grinning  Hug

Уаууу как забравих да ви се похваля, колегите ми се обадиха и ме поканиха на коледно парти...първо хапка пийка на пъб и после дискотечка...ох че кеф...кой е като мене  Whistling Mr. Green

# 176
Аааа blanc, злато, добре се трудим ние тука тия дни, пу-пу .... то явно и за туй и на мен ми е коледно tooth   Ама нЕма как да срана свекървещ, като съм спирална  Laughing  Ке си говориме след 3-4 години примерно  Mr. Green

# 177
Добър вечер!
Ади пак ме развесели с аватар  Crazy,ЧРД на татито ви на патерици    bouquet (това е чудесна идея за тортата за татито на vst80  Mr. Green)
Ние украсихме дружно ,аз винаги го правя преди именния ден на Ники ,а и за да има по дълго коледен дух у дома .
Блу недей така скромно,нещата ти са супер!
Дари е много сладка,но ми стана малко тъжно като гледах  Rolling Eyes
На болничките много  Hug
Ние сме здрави,но е една лудница с домашни и тестове на Ники  ooooh!
Моите гости обаче си тъгнаха и определено това ми оправи настроението  Wink
Но пък май така загубих шанс да съм извън града за Нова Година ,но не съжалявам.
Днес Еличка кърмеше бебето си,легнахме от смях  Joy Вдига блуза слага го на гърдите си и много нежно казва Ам-ам  hahaha
Честит прощъпулник на Денничка!  bouquet Каквато и да стане важното е да е щастлива от това което прави  Hug

# 178
Аааа злато, добре се трудим ние тука тия дни, пу-пу  Laughing Ама нЕма как да срана свекървещ, като съм спирална  tooth Ке си говориме след 3-4 години примерно  Mr. Green
hahaha

Анди,успех на изпита,да ти се падне точно тая тема,дето си я развила.

и от мен  Peace

# 179
Здравейте, отново  Hug
Ние също си пием още ам - това всъщност е и нашата вечеря - 220-240 мл. Рядко давам и сутрин като не съм се събудила още и ме мързи да правя закуска. През ноща не яде още от изписването ни от болницата.

val_stef да си изкараш много весело и хубаво на партито   bigdance2

MamaMargo аз бавно зацепвам и не разбрах идеята за тортата  Embarassed А това за кърмещата Еличка направо ме разби - за пореден път се убеждавам какви попивателни са наште слънчица  Laughing

И аз не разбрах какво стана с подаръците за партито newsm78, ама аз съм си и вечно недоразбрала  Embarassed Блазя на blanc, че вече е измислила . Аз трябва да поразгледам малко, то нали трябва да става и за момче и за момиче все пак, щом ще е томбола. А идеята за книжката ми харесва - Лори много обича книжките, и ммного си играе с тях, а аз често и чета - това са любимите ми моменти, двете гушнати в света на приказките  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт