АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 637
  • 321
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.Добрич
Здравейте и от мен по нощите. Чета ви, но обикалям по другите части на форума и Коледни базари  - луда работа.

И ние даваме само за последно хранене АМ доскоро по 210, но тъй като татито го храни и приспива, забелязал, че не му достига и така го увеличих на 240, а сега и 270. Малко множко ми се вижда, но на другия ден ядем чак към 09.30ч. И аз мисля да го давам докато си иска детето.

Няма да украсявам нищо, защото се надявам за Коледа и Нова година да сме вече в новата къща. Татито отказа елха да слагаме, за да направим някоя беля с малкия. И на мен ми е много смотано, по цял ден вкъщи. Ивчо като ме види, че правя нещо и веднага се лепва за мен, нищо не мога да свърша.
От 2 седмици се опитваме да ходим на цукало, но почти безуспешно. Пишал е няколко пъти, но другото не. Вие докъде сте с тези опити?

Валка, браво за поканата. Хубаво да си изкарате. Толкова отдавна никъде несъм ходила Cry Днес в "Часът на мама" даваха за следродилната депресия и като се замисля, тя още ме държи. Да не можеш никъде да мръднеш свободно.

Лека нощ на всички.

# 181
  • София
Уаууу как забравих да ви се похваля, колегите ми се обадиха и ме поканиха на коледно парти...първо хапка пийка на пъб и после дискотечка...ох че кеф...кой е като мене  Whistling Mr. Green

И мен ме поканиха и партито беше вчера, но на мен ми беше много зле  Sick цял ден и не можах да отида  Sad

АМ и аз давам вечер, по около 210- 220 грама. А по принцип за храненето, все си мисля, че не го дохранвам като хората. Сутрин яде филия със сирене, после нещо каквото съм сготвила, ако не съм му сварявам един картоф и каквото друго има- пиле, риба или други зеленчуци, след това банан, мляко с бисквити и за вечеря пак от нашето ядене, понякога не иска и му остава само млякото.

# 182
Явно само ние не даваме АМ, прясно, кисерло мляко или кърма. Откакто се отби преди около 20 дни не иска мляко- нито прясно, нито кисело. АМ не долюбва по принцип.  newsm78 Яде почти без възражения от общата храна, на яслата казват, че също не подбирал Peace
При това хапване би трябвало да е едричък, а не е ... явно ще си останем сред най- елегантните  Wink
За коледните банкети със сигурност ще имаме поне два, ама нашият декември и без това е мно-о-ого наситен с празници... Като започнем от утрешния Никулден /мъжо е Николай/, прецапаме моя РД на 23- ти /мамо-о-о, ставам на 32 Sick/, та през всички дуги именни дни /имаме именници за всичките/, Коледа, Бъдни вечер, Нова година и т.н.
Нека това да са ми кахърите- определено са бели Hug
Някой преди дни пита за отбиването- на мен ми се наложи да е рязко- само хапчета /гълтах ги 15 дни/- с тях зле, без тях- още повече  ooooh! се чудя как оттървах мастита  newsm78

Гъбка, дълбок поклон пред теб- ти си майка- героиня   bouquet
А, бях забравила, най- накрая качих 2 снимки на Виктор от неделната разходка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188270&photo=139

# 183
Добро утро Laughing
  Хайде слагам кафенцето
  Ех,два дена нашият тати ме е оставил да се погрижа за себе си малко Naughty
  Вчера ми купи някои дрешки,а днес съм на фризьор.
 С това дете съм се поизоставила,но вече мисля да го правя по честичко,много е приятно да имаш време и за себе си. Wink
  За млякото и Наско цоца по 240мл.вечер,но друго не иска да яде,освен ако не бръкне в нашите чинии Close
  Хайде отивам да се стъкна за излизане после ще пиша Hug

# 184
  • София
Днес нашия татко има имен ден.

Май не е подходящо за закуска, но е хубаво поне  Wink
после ще пиша повече

# 185
  • София
Да ти е жив и здрав, но какъв ден е днес?  Embarassed
Помните ли, че ви се оплаквах, че строежа до нас, като наливаха пломби и плочи и ни наводниха стените. Ние почти се изсушихме, но съседа над нас, на 5 етаж, при наливане на пломбата, пръска стената и в апартамента му се изсипват 3 кубика бетон  ooooh! Идваха от Канал 1 да снимат. Ужас, горките хора, а като си представя, че можеше да е у нас...

# 186
  • София
при наливане на пломбата, пръска стената и в апартамента му се изсипват 3 кубика бетон  ooooh! Идваха от Канал 1 да снимат. Ужас, горките хора, а като си представя, че можеше да е у нас...
Shocked Shocked Shocked Shocked

elwing Честито! Но и аз не знам какъв ден е днес?

Madona   bouquet Честитои от мен ! Честито и на всички новобременни мами и поклон за куража ви omm

mama Margo ха-ха много се развеселих за Еличка Laughing

# 187
Елфче, да ви е жив и здрав татито и да си носи гордо името!
/Добре, че ме подсети колегата ми е Сава - а името много ме кефи Wink )

MamaMargo
, ама каква бъдеща мама имаш само от сега грижовна  Heart Eyes Hug

Въх Ели ти за туй ли изчезна от нашите екрани вчера цял ден  Crazy Пууу къв мъж бе, как успява отвсякъде само за коледното ти настроение да се погрижи  Laughing  Hug

Благодаря ви за пожеланията мацки за партито, дано да е хубаво наистина, че и миналата година колко му се точих, а си бях в нас в 23 часа  Shocked И elen@, много съжалявам миличка, че не си могла ти да отидеш вчера Rolling Eyes

# 188
  • София
Елена, гледах репортажа  ooooh! Свекър ми се занимава със строителство и също спаделя какви шашми се правят, направо ми настръхва косата  Confused
Днес е св. Сава, но нашия татко е Слави.  Laughing Ама празнува и той.

# 189
Ох Елфче, аз си мислех че е Сава  Blush а ти си си имала Слави в къщата   Crazy Hug

Не съм го гледала репортажа, но егати ужаса  #Cussing out

# 190
  • гр.София
elen@,точно четох сега в дир.бг. за този изсипан бетон в апартамента ooooh! Имали детенце на 6годинки.

Елвинг,честит празник на мъжа ти.   Party Time cheers

# 191
  • гр.Добрич
Елфче, честит ти именик.  bouquet

# 192
  • варненка от София
Честит имен ден на половинката на Елфчето и от мен!

Ние сме добре, още сме софиянки и сме си у нас си. От вчера се оборудвахме с нов зъб. То това за повечето не е новина, ама нали ние се озъбихме за сефте едва на 13 месеца, та има да догонваме наборите, за сега сме на 7-ми брой.

За обсъжданото даване на АМ не мога да се включа, защото още се кърмим и скоро няма да се отбие момата, аз искам тя сама да се откаже, а не да я отказвам. Не ми тежи, приятно ми е, лесно ми е и така.
А иначе знам, че поне до 2 годинки, дори до 3, детето трябва да има 2 млечни хранения на ден. Тако че, дали ще е АМ или кърма все тая, в моя случай е е кърма, защото не виждам смисъл да отбивам, за да започна да давам АМ. Важното е да са живи и здрави дечицата, всички ще порастат.

Иначе ще украсявам като се завърнем във Варна. Може и тук да украсим, за да се радва дтенце на лапичките и шарениите. Аз винаги украсявам в началото на декемри, за да ми е празнично целия месец.

Сега ще ставам, че да приготвям именника за утре, ще ходим напазар. Моят татко утре празнува, нали ни е Никола.

Приятен ден на всички!

# 193
Елфче да ти е жив и здрав именника!   bouquet
elen@  Shocked ужас какви неща се случват,не е истина!!!
val_stef а този път без такива ,поне до 2-3 трябва да си на линия  NaughtyПриятно изкарване !  Hug
elli78 ей това се казва мъж ,браво!  Peace
Гъбка, дълбок поклон пред теб- ти си майка- героиня   bouquet
И от мен! Hug

А, бях забравила, най- накрая качих 2 снимки на Виктор от неделната разходка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188270&photo=139
Много е сладичък!  Mr. Green

vst80 идеята беше една полегнала мадама с коледно бельо ,например  Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 12:00 от MamaMargo

# 194
Момичета аз съм малко разсеяна,  Embarassedнали клуба на срещата е Барбарони 3 или греша? Може ли пак карта за да я покажа на мъжа ми  Praynig
Ние със сигурност ще дойдем,защото днес получихме покана за медицински  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт