АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 645
  • 321
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от нас!

Много хубави новини! Мадона, честито, много ме развълнува Grinning Лека бременност и ще чакаме да разказваш повече!

Елен, хубаво е, че и при теб всичко се нарежда!

Честит рожден ден на GJK! Много щастие и късмет!
Днес си направихме хубава разходка, времето е приятно и Ники си поигра с децата на площадката, сега спинка, а аз си почивам на комп-а Laughing
И аз дадох на Ники днес да се храни сам и се справи сравнително добре. Мисля по-често да му давам, че да свиква Grinning

Хубав ден от нас!

# 76
  • по света
Четох и такива новини Wink
Мадона честито,и леко бременеене !
При нас всичко е ок,освен факта че си търся гледачка и за сега не намирам.Искам малко свобода  Crossing Arms, а скоро ще ми трябва постоянно за втори човек в къщи.Моля се да си намеря някоя свестна жена защото мисля да я водя навсякъде с нас и поне 4-5 години да сме заедно.
Велмар,спомням си че ти имаше бавачка от къде я намери?
Ще съм ви благодарна ако чуете нещо да свиркате Whistling

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 14:05 от juliana

# 77
Ех, че хубави новини. Една по една започнахте да се престрашавате  Laughing Mr. Green.
Мадона, много се радвам за теб! Честито и лека и хубава бременност ти желая!
Честит рожден ден на Йоан на GJК!
elen@, радвам се, че при теб нещата се нареждат  Peace
Ние днес с децата отидохме до моята работа да се видя с колегите. Много ни се зарадваха, дечурлигата се държаха добре, даже накрая не искаха да си ходиме. И сега ей го кое време е, още са будни, Сашко почти пред вкъщи заспа в количката, ама е спал не повече от 5 мин. Но явно са били достатъчни, за да му развалят сегашния сън. Отивам да го натискам да спи  Simple Smile.

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 21:39 от adrianska

# 78
  • Бургас
Мадонка страхотна новина.Желая ти лека  бременност!

# 79
Много се радвам на всеки повод за честитка ,но на такива новини се радвам повече от всичко
Мадона честито мила!Лека и успешна бременност!!!

Елена ,juliana радвам се че и вие сте ок,
Елена мога с две ръце да ти препоръчам моята лекарка д-р Мадолева,в клиника Лозенец има кабинет,това е частна практика на няколко вида специалисти ,не е болница Лозенец ,намира се до БНР,т.е по скоро срещу ВИАЗ ,до една дет.градина ,работи по здравната каса и за цялата бременност 1 лв не ми е взела ,всеки път ме е преглеждала много внимателно,направи ми всички изследвания ,и ме придружи по време на раждането ,до самия му край ,напълно безплатно ,невероятен лекар и човек !!!Ако искаш пиши на лични за координатите и  Peace
juliana  за гледачка ,знам че тук има такъв подфорум ,ако искаш погледни и там за всеки случай  newsm78
Душе и ти ли си в отбора  Mr. Green Много хубав аватар  Flutter
Нана мерси за новината ,наистина не е много но не е и нищо ,добре ще ми дойдат тези 20лв.
Елфче прави второ,виждаш не е страшно и си работи като майка ,при такава заплата може наистина да печелиш повече  Laughing
Ади мерси за инфото,потърсихте ли под килима?Понякога Ники набутваше разни неща там ,или в коша за пране ,или пералнята,а може  и да са на ръката на някоя кукла ,знам ли ... newsm78
А с магнит дали не става ?
Желав на всички болнички бързо да се оправят ,аз отивам да гледам сладката Ирен  Flutter

# 80
Един тъп въпрос - къде е архива?
Как да го намеря? Embarassed newsm78

# 81
  • гр.София
 Прегръдки и от мен на бременните августинки! Hug  bouquet

Ембър,не знам да има опция Архив. Горе,вдясно, в Търсене си задаваш дума или тема и ако е архивирана те праща в Архива. Thinking

# 82
Алоуууу само с едно - запис ли мислиш да се разминеш  newsm66

И ха да ни са честити 200 лв. все файдица са ни наистина  smile3521
Еми, щом не може само със запис, тогава ще пробвам с друго -  preggo тъй става ли  newsm78

Божеее, слънце прекрасно!!!
Честито, лека и безпроблемна бременност ти желая с цялото си сърце  Hug Heart Eyes Hug

И какво?! За да не изпуснеш и втория красавец на Гъбката реши да го грабнеш на време и него, а?!  Mr. Green   love001

# 83
ЕХ КАКВА ПРЕКРАСНА НОВИНА  newsm44

МАДОНА ЧЕСТИТО! ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И ОТ МЕН  [/size] Hug Peace

С Даяна всичко е наред  Heart Eyes,вече няма проблем с акото,явно си е било от напъването,ама тези дни много обикаляме и не съм сядала пред компа,за да споделя  Laughing
Мимс,някъде я бях мернала тази тема,но не помня къде  Embarassed,на коя дата ще е купона  Rolling Eyes,аз съм ЗА  Peace
Ембър,браво на Вики,много оправно детето  Laughing
Адрианска,ти днес нямаш ли имен ден  newsm78,ако така се казваш де  Laughing

# 84
Аз да похваля Вики - две вечери подред се храни сама, давам и нейната купичка с лъжичка, слагам и малко кисело мляко и детето действа.Държи лъжицата като голям човек и въобще не се маже ( за мое очудване  Simple Smile ).Снимахме я с камерата, ама трябва да разуча как се прави ЦЪК и КЛИК за да ви я покажа. Grinning
Браво!  Hug Аз не смея да рискувам с подобен опит, не ми се вярва да е успешно  Rolling Eyes
И аз не смея, не ми се мие няколко пъти на ден Confused
При нас се изясни причината за кашлицата и течащото носле на Деница - пробил е предкътник.
Мадона, честито и от мен! Лека бременност Hug

# 85
  • варненка от София
Мадонка, не се познаваме лично, но ми стана ужасно мило от новината, нали и аз на половина вече варненка съм, та се радвам, че още едно морско чедо е на път.
Аз имах известни подозрения за хубавата новина около теб, но е дълго за разправяне, така че желая ти една безпроблемна бременност.

Аз ако съм на твое място, пак мома бих искала, но на теб ти пожелавам да си родиш едно здраво бебче, пък каквото и да е. Предполагам още се кърмите и за това ти стискам палци, на мен ако ми се случи подобно нещо скоро, смятам да пробвам тандемното кърмене. Прегръдки и целувки от мен и Шушел!

# 86
Мис_74, много хора ми се обадиха да ми честитят, но аз съм Адриана, а не Андриана и празнувам на някой си октомври, но не помня на кой точно беше.
Момичета, нищо не казахте за партито, колко момичета да има за гледане, 1 или 2.

# 87
  • софия
МАДОНА,ЧЕСТИТО,МИЛИЧКА  Heart Eyes!ЛЕКА БРЕМЕНОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!
Аз съм нокаут и няма сили и нерви,за писане.

# 88
Madona Честито и от мен! Наистина хубава новина! Лека и безпроблемна бременност!

Утре ще пиша,че сега ме вбеси хазяйката. #Cussing out #2gunfire

Лека вечер на всички! Hug

# 89
здравейте Laughing
 Пак се включвам на прекрасна новина Wink
Мадонка,лека и безпроблемна бременост!
 Радвам се,че и при другите мами от компанията всичко върви  ОК. Hug
  Сега ще почета и после ще пиша ако успея,че сме сами и Наско е неспокоен,но разбрах от какво е Naughty То        на детето му се е показал кътник,а аз си мисля,че го мъчат още предните ooooh!
 Хайде и болничките да оздравяват бързо Hug
  За сега целувки от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт