АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 628
  • 321
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро момичета! Ние днес сме станали много рано, защото отиваме в Пловдив да видим баба ми. Сега за първи път ще возим Калоян на влака. Стискайте палци да е сравнително мирен и да не обърне композицията на индианско нападение над Огнения кон  Joy

# 91
ДОбро утро и от мен! ЩЕ се включа след като си изпия кафето, 4е сега ми е доста трудно да мисля Crazy

# 92
кой каза кафе  Mr. Green

Добро утро на всички!  Heart Eyes

Ето и една моя много любима вече песен за настроение:ЦЪК

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 10:58 от MamaMargo

# 93
  • София
Привет! Simple Smile
Къде сте всички?  newsm78 Ние се поразходихме на слънчице, сега Ивчо спи.
Мама Марго, мерси за песничката Peace А за следващо бебе - мисля да поизчакам още  Wink
Ембър, в отделните подфоруми съм виждала закован Архив. Не знам дали има във всички.  Rolling Eyes
Нана, лек път и приятно изкарване! Peace
Елена, не си ли доволна от д-ра, следил предишната ти бременност? Аз ходех на 2 места - в МВР б-ца по ЗК и в Шейново платена. Нямам оплаквания и от 2те.
Дани, свеки ли те изтормози?  Confused
Еli-ym, гласувах за Дани - от тел. на мъжа ми!  Wink Успех!  Peace

# 94
Хей, къде сте всички?  Аз вече  мога да кажа 4е съм се разсънила и съм   горе-долу адекватна Wink
Ама голяма скука ме е налегнала на работа Crazy.Сега съм се заела със задачата да кача едно  сладко клипче,което направих на Дари тия дн ив яслата.Ако успеа- ще го споделя с вас Hug
Някой питаше за бавачката на ДАри- намерих я слу4айно  и ми е съседка, коеот е супер удобно Peace .Иначе и аз търсих  във форума, през агенции и т.н. В крайна сметка  за себе си  мисля че бих  се спряла на  жена чрез препоръка.Ако знаете само на какви  попадах.... ooooh!
Както и да  е. Успех с намирането на подходящата жена Simple Smile
Сега да ви кажа че вкъщи освен свеки  е ...и свекър ми Sick.,Много му е домъчняло на човечеца за Дари( не я е виждал от август), та решил и той да дойде Crazy.Абе-  детето му се радва, той също  се разтапя от нея, а на всичкото отгоре аз няма да ги засека тия дни Hug.Всичко е добре!Само дето  самата мисъл за  к омпанията вкъщи нещо ме побърква .....
Сега да  се похваля - най-накрая в4ера успях да купя ботушки за ДАри Party ЛЕле- що бензин изгорях и коко километра навъртях.... ooooh!.Майка ми  пък в4ера по свеки й е изпратила едно много сладурско комплектче гащеризон с якенце, та- вече е  на 200% оборудвана за  люта зима( все пак дано да няма такава де.......)
Ох, хайде спирам, 4е се улях... Blush

# 95
  • Бургас
Велмарче, честито нови придобивки на Дария!Пусни едно фото да ги видим

Като ви слушам всички,че са ви налегнали едни гости от рода на свекър и свекърва изтръпвам.Не,че имам нещо против моите,но най-добре всеки да си знае къщата. smile3521
Ние също използвахме хубавото време и направихме една разходка и сега героите са уморени. smile3524

# 96
  • у дома
здравейте Simple Smile тези дни ми е много натоварено и почти не остава време за компа Simple Smile

но няма как да не се похваля с тортата, която спретнах за първата годинка на сина на кумовете, по тяхна поръчка  Mr. Green

отивам да прочета какво сте писали  Hug  bouquet

ето рецептата за коледните сладки Джинджифилови сладки на 3ори

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 14:49 от blueeye®

# 97
  • София
Елена, не си ли доволна от д-ра, следил предишната ти бременност? Аз ходех на 2 места - в МВР б-ца по ЗК и в Шейново платена. Нямам оплаквания и от 2те.
Доволна съм, той ни е много близък приятел, но той не работи със здравната каса, предполагам, че пак той ще ме следи и той ще ме оперира. Но искам да се запиша някъде, където да ми водят картон, да пускат изследвания и т.н. Мин. път бях при един лекар, който беше много свестен, но сега се е преместил в Токуда.
Блу, тортата е супер! Поздравления!

# 98
  • София
Доволна съм, той ни е много близък приятел, но той не работи със здравната каса, предполагам, че пак той ще ме следи и той ще ме оперира. Но искам да се запиша някъде, където да ми водят картон, да пускат изследвания и т.н. Мин. път бях при един лекар, който беше много свестен, но сега се е преместил в Токуда.
ако ти е само за картон, мерки и теглилки, документация - не може ли да се запишеш във вашата п-ка  Rolling Eyes
тортата наистина е супер!  Peace

# 99
Елена, не знам  в кой район живееш...Аз направих като теб  с женската консултация по здравната каса.Ходих в 29 п-ка   в Емил Марков.
 Ето и обещаното видео  Hug http://www.vbox7.com/play:662d5a01

# 100
  • по света
Елена, кажи кой е този свестен лекар в Токуда,че аз май там мисля да се насоча.

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 18:34 от juliana

# 101
  • гр.София
 Здравейте. И ние порядъчно пощъкахме по Центъра днес.
София, като чуе "излизане" ми довлачва шала и шапката си. Много умно дете Wink,ама много дебилно е само на "ъ-ъ-ъ".

Велмар,уливай се с писането,за нас,четящите е супер.

Блу,ти си направо самороден талант.

Вие за свекърите,пък аз, и майка ми да дойде,пак ми е терсене. Превърнала съм се в истински дивако-темерут. А и вече отказах да мисля за хаоса вкъщи. По Пепи знам,че къмто 6-тата годинка може и да въдворим ред и спокойствие у нас.

Адрианска,нямам идея за какичките. Ако изобщо ги има,всякак две ще е по-добре от една.

# 102
Ехеййй, Мадонке, страхотна новина! Heart Eyes Пожелавам ти лека бременност и едно сладурче като резултат!

velmar , много е сладка Дари, явно наистина се чувства добре в яслата! Peace Поздравления за подобряването на правописа ти! Peace

Ама аз не разбрах - за какичка се плаща по 5 лв на час на дете? newsm78 Ако е така на мен ми се струва доста, при положение, че със сигурност и ние ще щъкаме след малчовците. Особено аз...напоследък Гого е започнал да седи само до мен и да крещи сърцераздирателно "мамоооо".

Днес ходихме до Хиполенд и Метро и беше невероятна лудница...много ми е странно как около Коледа всички се държат все едно пазаруват за последно... Thinking   

# 103
  • София
juliana , д-р Диков се казва. Информацията ми е от преди година няколко месеца.
Elwing , и за мерки и теглики, но все пак искам да е свестен.

# 104
  • София
Много е сладка Дари наистина  Heart Eyes Стори ли ми се, не знам, но - чука ли на вратата? Сладурка!  Hug
Анди, аз мисля, че 5лв общо newsm78, ако е на дете - сменям си професията  Laughing Кога ти е изпита? Успех!  Peace
Елена, Токуда не работи ли със ЗК? Или ти е далече просто?
А че С. е умна - много ясно, няма да излага майка си  Hug Heart Eyes
Лека ви нощ!

Общи условия

Активация на акаунт