Анкета
КоЛеДнО пАрТи (София)- Барбарони 3 - 16-ти декември от 11ч. до 13ч.| до вчера: 8 мами ще дойдат, 4 - ще се опитат, 5 - няма да успеят! САМО, АКО НЕ СИ ГЛАСУВАЛ в предишната анкета, СЕГА го направи:

Ние се поразходихме на слънчице, сега Ивчо спи.
А за следващо бебе - мисля да поизчакам още
Успех!

.Сега съм се заела със задачата да кача едно сладко клипче,което направих на Дари тия дн ив яслата.Ако успеа- ще го споделя с вас 
.Иначе и аз търсих във форума, през агенции и т.н. В крайна сметка за себе си мисля че бих се спряла на жена чрез препоръка.Ако знаете само на какви попадах.... 

.,Много му е домъчняло на човечеца за Дари( не я е виждал от август), та решил и той да дойде
.Абе- детето му се радва, той също се разтапя от нея, а на всичкото отгоре аз няма да ги засека тия дни
.Всичко е добре!Само дето самата мисъл за к омпанията вкъщи нещо ме побърква .....
ЛЕле- що бензин изгорях и коко километра навъртях....
.Майка ми пък в4ера по свеки й е изпратила едно много сладурско комплектче гащеризон с якенце, та- вече е на 200% оборудвана за люта зима( все пак дано да няма такава де.......)

тези дни ми е много натоварено и почти не остава време за компа 

http://www.vbox7.com/play:662d5a01
,ама много дебилно е само на "ъ-ъ-ъ".
Пожелавам ти лека бременност и едно сладурче като резултат!
Поздравления за подобряването на правописа ти! 
Ако е така на мен ми се струва доста, при положение, че със сигурност и ние ще щъкаме след малчовците. Особено аз...напоследък Гого е започнал да седи само до мен и да крещи сърцераздирателно "мамоооо".
Стори ли ми се, не знам, но - чука ли на вратата? Сладурка!
, ако е на дете - сменям си професията