АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 636
  • 321
  •   1
Отговори
# 120
  • у дома
привет  Hug

копирам ето това, от РД-то в Барбарони 3 (съмнявам се нещата да са се променили от тогава, до сега)  Mr. Green
всяка мама ще дължи по 5 лева на дете за 2-та часа + 3.50лв за тортата, поръчана чрез клуба! ако път има разлика, adrianska ще ни "светне"  Mr. Green  Hug

# 121
  Добро утро и от нас.Тези дни само ви четях и хич не ми се пишеше....,но сега първо да поздравя Мадонка.
Честита ви радост.Леко бременеене и здраво сладко юлче/августинче ви пожелавам!!
!

Честита проходила сладуранка на Албена Влади,може би бъдеща докторка с афинитет към изисканите ястия.
На Гъбка 1111,не шапка и свалям,ами просто нямам думи.Браво на теб,дано бързо ви минат коликите и зъбоникненето.Аз изобщо не мога да представя себе си в такава ситуация,а и да ми е весело. Embarassed
 Велмар-Дари е разкошна и мнооого послушна . Много и се зарадвах ,как с почти маршова стъпка ,бързо,бързо си влезе навътре.
 За тортата на Блу просто няма какво да коментирам....страхотна е. Hug А щом ще плащаме по 5 лв на дете,много ли ще е нахално да не си поръчваме торта от там ,ами Блу или Вст 80 да ни направят  Mr. Green ако имат време и желание разбира се и с какво да я донесат,пък на тях ще им дадем по 3.50 лв на парче.  bouquet

А за нас-никнат ни яко кътници и спането е мираж ooooh! През деня се киселеем  и мрънкаме яко.........  Crazy Нервичките ми и без това не са от най-издръжливите  и понякога имам чувството ,че ще гръмна.... Twisted Evil

# 122
Здравейте, момичета!
Днес моят любим мъж има рожден ден! Почерпете се за негово здраве:

Сашко в съботи ми вдигна Т и го заведохме в Св. Панталеймон и там докторката каза, че е на път да направи бронхит  Shocked. Изписа му АБ и Вентолин, но аз не му давам АБ-то. Бях много против. Още с първия прием на Вентолина, спря да вдига Т и днес ще го водя при педито в поликлиниката, да видиме какво ще каже и той. Мисля, че постъпих правилно.
Ние вчера бяхме на Алеко. Времето беше невероятно хубаво и топло. Пързаляхме се с шейната и падна голяма веселба. Ето малко снимчици: На Алеко

# 123
Сега малко по темите.
Анди, 5лв. е на дете за двата часа, но ако искаме две какички ще е 10лв. на дете за двата часа. Мойто мнение е, че една кака ни е достатъчна, при положение, че и ние ще щъкаме около децата, но кажете и вие, всички. Видях, че Блу е написала някои неща, но ще питам допълнително. За тортата специално е по 3,50лв., но на парче. Но тя ако е 15 парчета, а ние сме 18 мами, ще дължим по по-малко. Общата сума на тортата се дели на броя майки, поне така си мисля  newsm78
Миленка, мисля, че ако внасяме торта от вън искат сертификат за нея. Така че, ако я направи някоя мама, няма как да стане  Peace.
Блу, поздравления за тортата, майсторка си  Peace. Да си кажа честно ти завидях  Mr. Green. Как успяваш да я направиш, кой гледа Ния  newsm78?
Албена, честита ти кулинарка или може би лекарка  Laughing.
Мимс, радвам се, че Вики е по-добре от изгореното.
Пожелавам на всички слънчев ден и да се оправят лошите ви настроения  Heart Eyes

# 124
  • София
ЧРД на мъжа на Адрианска! Да е здрав, грижовен и много да се обичате!   bouquet Hug
Завидях ви за зимната разходка!  Peace И дано Сашко се оправи бързо!  Praynig
Край, реших - отварям детски клуб - то си е бая доходен бизнес  Joy

# 125
  • София
Честит рожден ден и на Гвендолин! Късмет, здраве и любов!    bouquet

# 126
  • Бургас
ЧРД на мъжа на Адрианска!Да ви е жив и здрав,гриживен съпруг и баща!
Много са сладки малките ви слънчица на снимките.

Блу поздравления за тортата.Страхотно изглежда.

Велмар малката Дари е много сладка.А и как си чука на вратата само,бонбонче.  love001

Гъбка ,аз ти свалям шапка.Да се справяш сама с две толкова малки дечица си е геройство.

Ние днес бяхме на консултация.
Ирен вече тежи 10.800кг и е 82.5см.
Засега това от нас.

# 127
Здравейте, момичета! Аз изпратих сутринта ДАри на ясла, изпратих и свекитата за Плевен Mr. Green , пих кафе, взех си душ... Crazy Абе-блаженство.Сега пия следобедно кафе докато стане време да взимам ДАри от яслата и да използваме хубавото време за игри навън.Адрианска- честит РД на твоето мило Hug Да е все така грижовен, и следващия път да се потруди за детенце, дето да прилича на него Wink Joy
За разходката до Алеко- и аз ви завидях Blush, ама така като гледам как тотално се разминаваме с графиците с моя мъж ooooh!, не виждам как можем да се организираме за няколко часа заедно да идем където и да било през светлата част от денонощието... Sad. Мисле  от другата седмица вече да отида в по-нормална седмична смяна и да работя евентуално само  в 1 от почивните дни...Ще видим какво ще стане.
Адрианска,забелязах че отново сте в тон LaughingТова си ви е запазена семейна марка май!
За тортата да ви кажа, 4е нали предния път аз потъчвах за общия РД.КАто се поръчва торта се казват броя парчета, за колкото да я направят.Гаврошспециално правят доста големи парчета, и от клубовете ги режат почти на половина. Но така или иначе от цеховете са си пуснали цена на по парче.Решете колко парчета да е тортата и умножете по цената н апарче(3.50 мисля че беше).А ако дойдат повече мами, торта ще има, както казах, заради размера на парчетата Peace
Край, реших - отварям детски клуб - то си е бая доходен бизнес  Joy
Елфче, отвори клуб, ама в Овча Купел Praynig, че вече ми се реве.Сега съм се амбицирала да напишем писмо до кмета с искания за повече детски площадки  , и подписка ще правим, та- дано  се промени нещо..... Rolling Eyes

# 128
  • Бургас
Малееееееееееее,много пусто тука.Къде сте бе хора?

# 129
  • Бургас
Няма на кого едно НАЗДРАВЕ да кажа.Сама ще си пия биричката

# 130
  • София
При такава трапеза ми се струва, че ще се увеличи активността  Laughing

# 131
АДИ, ЖИВ И ЗДРАВ ДА ТИ Е РОЖДЕННИКА  bouquetМНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО  bouquet
Много хубаво време сте улучили на Алеко и сигурно е било много приятно. Обаче и ние с моя мъж трудно се случваме заедно през почивните дни Confused

# 132
При такава трапеза ми се струва, че ще се увеличи активността  Laughing
Тц Naughty Явно няма гладни и жадни или купонясват някъде Peace
Велмар,не знам точно къде си в Овча Купел, но все си те представям в един нов жълто-зелен блок на Монтевидео след НБУ.
И на мен ми е едно скапано днес. На Деница й е пробил още един предкътник и е една киселячка, все едно не е моето дете Cry Тръшка се, плаче и не иска да си играе. Дадох и Еферелган и се надявам това да е наистина причината за държанието й. Иначе е много весело и добро маймунче.  Добре че поне като я изкъпах заспа бързо.
Лека вечер от мен, мисля да си легно по-рано.

# 133
Здравейте,момичета!Да се включа и аз да попълним страницата поне.Ира,хубава почерпка ни поднасяш Grinning,а твоята Ирен отсега е магнетична мадама/пропуснах да кажа в предния си пост/.Честито прохождане в живота на сладката Деничка!Аплодисменти на Блу за чудесните кулинарни творения!Толкова е ентусиазирана порасналата чаровница Дари на Велмар в новия си образ на мъничка ученичка!На Мадона пожелавам съвсем лека бременност и Нори да я слуша!Възхищавам се на Гъбка- бъди силна все така!А моята Снежина е още болна,сега кашля и се дави по цяла нощ,вадим куп зъби и аз й правя компания в отбора на болните.
На рождениците-здраве,любов и щастие!

# 134
Мацки, ако искате мога да проверя за торта и в "Хилтън" - нашата леля е сладкар там и цената за служители ще е горе-долу пак като от Гаврош, но са едно от малкото места, в който ощв се използват наистина качествени продукти - сметана Президент и т.н.

adrianska , да ви е жив, здрав и много послушен таткото! Wink

Вече ми се изясни за каките.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт