Анкета
КоЛеДнО пАрТи (София)- Барбарони 3 - 16-ти декември от 11ч. до 13ч.| до вчера: 8 мами ще дойдат, 4 - ще се опитат, 5 - няма да успеят! САМО, АКО НЕ СИ ГЛАСУВАЛ в предишната анкета, СЕГА го направи:
А щом ще плащаме по 5 лв на дете,много ли ще е нахално да не си поръчваме торта от там ,ами Блу или Вст 80 да ни направят 
През деня се киселеем и мрънкаме яко.........
Нервичките ми и без това не са от най-издръжливите и понякога имам чувството ,че ще гръмна....

.
. Да си кажа честно ти завидях
?

Абе-блаженство.Сега пия следобедно кафе докато стане време да взимам ДАри от яслата и да използваме хубавото време за игри навън.Адрианска- честит РД на твоето мило
Да е все така грижовен, и следващия път да се потруди за детенце, дето да прилича на него

, ама така като гледам как тотално се разминаваме с графиците с моя мъж
, не виждам как можем да се организираме за няколко часа заедно да идем където и да било през светлата част от денонощието...
. Мисле от другата седмица вече да отида в по-нормална седмична смяна и да работя евентуално само в 1 от почивните дни...Ще видим какво ще стане.
, че вече ми се реве.Сега съм се амбицирала да напишем писмо до кмета с искания за повече детски площадки , и подписка ще правим, та- дано се промени нещо.....
Явно няма гладни и жадни или купонясват някъде 
Тръшка се, плаче и не иска да си играе. Дадох и Еферелган и се надявам това да е наистина причината за държанието й. Иначе е много весело и добро маймунче. Добре че поне като я изкъпах заспа бързо.
,а твоята Ирен отсега е магнетична мадама/пропуснах да кажа в предния си пост/.Честито прохождане в живота на сладката Деничка!Аплодисменти на Блу за чудесните кулинарни творения!Толкова е ентусиазирана порасналата чаровница Дари на Велмар в новия си образ на мъничка ученичка!На Мадона пожелавам съвсем лека бременност и Нори да я слуша!Възхищавам се на Гъбка- бъди силна все така!А моята Снежина е още болна,сега кашля и се дави по цяла нощ,вадим куп зъби и аз й правя компания в отбора на болните.