АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 614
  • 321
  •   1
Отговори
# 225
  • варненка от София

Мадонка един вид излезе от бременилската анонимност Hug.

Блан, мислех да идвам на партито, после размислих и май няма да дойда, вероятно на 16.12 ще си пътувам обратно за Варна. Ако варненки спретнат коледна сбирка, там може и да отида.
То и аз вече не зная от къде съм, ни риба, ни рак. Чудесно ми е в София, тук съм си у нас, тук съм родена и изживяла по-голямата си част от живота но, обичам и Варна, там е вече новият ми дом, там си е и моето момче. Имам малко приятели там, но пък си мисля, че се качествени и те ми липсват. Абе тури му вестник е моята работа.

Изби ме на размисли, а нема нужда да ви товаря и вас.

# 226
  • гр.София
 Елвинг,ти просто си една високоинтелигентна мерудия Peace Simple Smile

Марулка,ти пък,на мен 5 години ми трябваха да свикна със смяна на къщата,какво ли щеше да е-за друг град ooooh!

Албена,знаеш ли,колко ще му е лесно на Влади така да си помни възрастта?

# 227
  • София
Елвинг,ти просто си една високоинтелигентна мерудия Peace Simple Smile

Embarassed Joy Heart Eyes
Марулка, чудесно е наистина, че си обикнала така града на мъжа ти. Аз трудно го преживях, че се местя през 2 блока и използвам всеки миг да съм си вкъщи, дори сега сме при нашите с Ивчо  Embarassed Rolling Eyes

# 228
Ех, като ви чета чак на мен пак ми се приисква да бременея... Hug
Пишете по-честичко бременните мами! Simple Smile

Elwing, честит празник на половинката ти!Да е жив и здрав, много да ви слуша и обича!  bouquet

За гърнето - Вики я слагаме след сън и по някое време през деня.Общо взето почти винаги свършва работата.Но иначе си е с памперси и не и прави впечатление ако памперса е пълен.Смятам на пролет като се стопли да почваме да се учим сериозно.

Днес ми стопиха лагерите на работа, сега се прибирам и се размазвам пред телевизора.На Вики съм купила нова книжка - голяма игра пада с тях, четем, показваме животните, та съм си осигурила малко спокойствие. Peace Simple Smile

# 229
Ех, Мадонке, как се зарадвах да те видя.... Heart Eyes

Elwing, честит празник на татито ви!

Днес черпенето няма да е от мен  Embarassed- пуснаха ме на устен, но там ме закопаха... Crossing Arms Странното е, че чувствам страхотно облекчение, защото самият устен започна с обяснението как докторантите, въпреки че взимат 250 лв, трябва да са много мотивирани и ангажирани с катедрата, а на мен това някак не ми допада особено. Crossing Arms Аз все си мислех, че е като е хуманитарна специалност минава по-леко и неангажиращо. Blush

Така че сега се отдавам на Коледно настроение и пазаруване! Hug

# 230
  • гр.София
 Нищо, Анди HugНапред,към нова цел! (Звуча ли като някоя ентусиазирана лелка? Mr. Green)

# 231
  • София
Нищо, Анди HugНапред,към нова цел! (Звуча ли като някоя ентусиазирана лелка? Mr. Green)
Hug

# 232
Мадонка се разписа и всички живнаха  Mr. Green
Пожелавам ти лека бременност ,ще видиш че всичко ще е наред!Браво за кърменето  Peace( иаз като Блан обаче се опасявам че Елица сама никога няма да се откаже  Rolling Eyes)
Виж за зодията моя опит показва че чудото дете близнаци е нещо невиждано,Елица просто бледнее пред него  Laughing Моя син е роден на 26 май и по живо дете не съм виждала ,седнах на едно място като стана на 5 години  Mr. Green,с Ели направо си почивам  Blush,така че не да те плаша ,ама .... Wink
Иначе е супер ,ражда се в началото на лятото и до студената зима вече е порасло и укрепнало здраво бебе,без никакви варианти да има рахит ,можеш нон стоп да си на разходки,дрехите съхнат бързо,няма депресии ,по хубаво е!
Бубче не така ,елате с Ина ,не съм ви виждала от цяла вечност   PraynigНастороението идва с добра компания  Peace
Гвендолин  ние сме на етап носи ми гърнето когато и се пишка ,но не винаги се сеща навреме,иначе с акото сме по часовник ,точно 20 мин след ставане от сутрешния сън  Peace
Марулче то събирането е преди обед,може и да успеете да дойдете  Rolling Eyes
Анди не им се връзвай ,браво за изпита  Peace
Бени весело изкарване в Рибарица,обожавам го това място,там са ми се случили едни от най романтичните неща  Blush

# 233
Албена,знаеш ли,колко ще му е лесно на Влади така да си помни възрастта?
На татко му беше по-лесно. Влади като беше по-малък и някой попиташе на колко е годинки, таткото казваше "Чакай малко" и декламираше възрастта по ГГММДД Mr. Green Всички се чудеха отначало с каква точност бащата знае възрастта на детето си Wink

Така че сега се отдавам на Коледно настроение и пазаруване! Hug
Анди, само така Peace

# 234
  • Бургас
Гледахте ли репортажа с отровните каши"BEBI"?Какъв ужас! #Crazy

# 235
  • София
Уф...забравих да ви пусна линка към новината за кашите преди новините. Ама от вчера много работа имах. Писах материал за бебе Дариан - Бог да го прости милото. Вчера тръгна делото на майка му срещу Тина Киркова. Пуснала съм и тема в Клюкарника - подкрепете я момичета. Жанина е много силна жена. Чакала е Дариан 10 години...и когато е докоснала щастието си с ръце, го е изгубила отново.

Иначе ние сме добре. Калоян се озъбва пак и е малко тежко. Избиват едновременно долните два кътника и милото вече седмица ми отказва да яде. Гризка предимно корички хляб и малко банан или ябълка. Манджи категорично не иска. Дано избиват вече, че ми се измъчи детенцето.
За сметка на това пък започна да бърбори и да повтаря като папагал. От вчера си е харесал - Айдееееее и го крещи по цял ден.
За коледното настроение - нямам такова. Винаги съм на работа, тази Коледа и  Нова година също съм на работа. А и нещо не знам защо не ги харесвам тези празници. Може би защото мразя студа и зимата. Ама многооооооо ги мразя Sick

Както и да е...Отивам да си гушна Супер Митко. Wink

# 236
Привет момичета,
на бременелките още един път честито и от мен  bouquet Мадонке, много се радвам за хубавата новина и ти стискам палци, както и на Елън и Джулиана всичко да мине естествено и спокойно, без негативни емоции, стрес и страхове, а накрая да зарадвате форума ни с нови попълнения   bouquet
Марги, Блан, и ние като вас, не му се види краят, увиснал е като маймунка за гърдите ми, тоест циците ми, както Бубчето прави разлика между двете  Joy
Бубче, по-ведро дарлинг, организирайте се с мъжа ти да отидете някъде двамата, макар и за няколко часа, може да ти върне доброто настроение, поне при мен подейства   bouquet
Анди, мила, съжалявам за изпита ти, но не го приемай като провал, отдавна сме доказали, че сме готови за трудните изпити на живота!
Елън, ужасна история, горките хорица, направо настръхвам като чета такива неща.

# 237
  • София
Добро утро момичета!

Преди да сложа кафенцето искам да честитя именния ден на нашето скъпо приятелче Николай на мама Дидка25! Да ти е жив и здрав Диде и много много да ви радва!

Разбира се Честит имен ден и на Николета на мама Айла, Николета на мама vanina82, Никола на мама bebun, Никола на мама ildan, Никола на мама winkeydee, Николай на мама didi72, Никола на мама Kabiv, Никола на мама nikolincheto и на баткото на Еличка на мама Марго!

А ето и кафенцето

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 08:59 от nana77

# 238
  • у дома
Честит имен ден и на Николета на мама Айла, Николай на мама Дидка25, Николета на мама vanina82, Никола на мама bebun, Никола на мама ildan, Никола на мама winkeydee, Николай на мама didi72, Никола на мама Kabiv, Никола на мама nikolincheto и на баткото на Еличка на мама Марго!

нека бъдат живи, здрави и мамите им много да ги слушат Hug  bouquet

# 239
 Crazy Лудница... Пълна лудница ooooh!
Имахме вчера словесна схватка с таткото ...  fight Той има неприятности в работата... За съжаление се отразяват на цялото семейство.
Вчера ми казаха, че Виктор вдигнал температура в яслата Tired
Все още намръщени се прибираме в къщи.... хоп- в стаята, в която спи Георги- красива локва вода на паркета и весело покапващ таван   Scream Навън се вихреше буря,  която не се канеше да утихва скоро... buria А аз освен да подлагам легени, кофи и корита под капещия таван и с ужас да наблюдавам как се увеличава капещата част от тавана не можех нищо да сторя .
Чудо вечер беше.
Добре, че утрото е с една идея по- розово. Бурята утихна /не спря да вали/, таванът спря да капе.
Виктор е на ясла /мно-о-ого е важно- ще ги снимат за календари/. Таткото е именник, та по тоя повод леко стопихме ледовете помежду си Whistling
По някое време днес ще трябва да забегна от работа и да приготвя някаква празнична вечеря, а изобщо не ми е до празници  Tired
Извинете, че ви товаря, ама ми е много  Sly
Честит имен ден на всички именници!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт