Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с хълцането на бебето по време на хранене?
Как да използвам физиологичен разтвор за носа на бебето?
Как да се справя с плюенето на мляко от бебето по време на хранене с биберон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с хълцането на бебето по време на хранене?
Хълцането по време на хранене на бебето може да бъде причинено от няколко фактора. Един подход е да опитате да го оригнете по-често по време на хранене, за да предотвратите хълцане. Освен това можете да използвате специализирани продукти като физиологичен разтвор или капсули за нос за облекчаване на хълцането.
-
Как да използвам физиологичен разтвор за носа на бебето?
-
Как да се справя с плюенето на мляко от бебето по време на хранене с биберон?
-
Какво да правя, ако бебето ми не иска биберона?
-
Какво да правя, ако бебето ми плаче много и не може да заспи?
имам приятелка,на която бебето не искаше в количка,ама това е просто ужас,как да го разхождаш? То не може все в кенгуру,оле дано и хареса..ама тая баба одеве ме размисли яко,то си имало смисъл да се чака 40 дни,викам си да не му навредя на фъстъка
(ама вътрешно си знам,че утре,ако е хубаво времето ще впрегна тати да сглоби количката
)
Разбира се че ще си хубава,аз не виждам и сега какво ти има
Само здраве да е всичко ще се нареди.
Отдавна ви изгубих от поглед и хич не се надявам дави изчета
-честито на всички
,излизаме на разходки всеки ден и почти нямаме колики
,смятам да и сложа долни гащички,два чифта чорапки,боди,блузка,гащеризонче,шапчица,в количката ще постеля одеялце и отгоре ще е я завия с плътна пелена и още едно одеяло-това добре ли е? Помагайте,че все пак за 1-ви път излизаме и не искам да настине дребоса 
. Третият болничен петито ли ще го издаде, а наистина ли освен педито, бебето трябвало да има и джипи?