Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо ръката ми изтръпва и какви могат да бъдат причините?
Какви са оплакванията и проблемите по време на бременност?
Кой прах за пране е подходящ за бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо ръката ми изтръпва и какви могат да бъдат причините?
-
Какви са оплакванията и проблемите по време на бременност?
По време на бременност могат да възникнат различни оплаквания и проблеми, като изтръпване на ръцете, подуване на краката и ръцете, болки в китките и ставите, трудности при хващане на предмети, затруднения при закопчаване на обувките и увеличаване на кръвното налягане. Важно е да се консултирате с лекар за професионална оценка и съвети за справяне със симптомите.
-
Кой прах за пране е подходящ за бебешки дрехи?
-
Какви са мненията за стягащите колани след раждане?
-
Как мога да намеря информация за организирането на събитие за бебета през 2008 г. и къде да се обадя?

Тогава доки по-скоро наблюдаваше дали плацентата не е износена ,но не беше пък аз все се надявах да родя по-рано 
Незнам дали е и нормално
), та другата седмица ще ходя на очен доФтор да види как са очичките и да каже как ще се излюпва бебока - секцио или нормално. Каквото и да каже, аз психчески съм се настроила, че всичко ще мине супер, само живот и здраве, всичко да е ок, до момента с главно М. Колебая между Втора градска и Окръжна болница, ... но ще видим.
.
а и гледам, че съм с 10 дни преди теб.. така че - само спокойствие и почивка
ЗА РАЗМЕРИТЕ НА БЕБЕТО ЗНАМ ЧЕ ДАВАТ РАЗЛИКИ ,ЕХОГРАФА ГО ИЗКАРВА ПО МАЛКО А ТО Е ПОВЕЧЕ ИЛИ ОБРАТНОТО, ТУК ХОДЯ НА 3Д НА ФМ И ПИШЕ ЧЕ ДАВАТ 50ГР ПЛЮС МИНУС.НО НА НЯКОЙ БЕБЕНЦАТА ВЪРВЯТ ПО ЕДРИЧКИ, МОЯТА БЕБКА МАЙ НЕ Е ОТ ТЯХ!ВИНАГИ СЪМ СЕ ЧУДИЛА ОТ КАКВО ЗАВИСИ ТОВА