Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо ръката ми изтръпва и какви могат да бъдат причините?
Какви са оплакванията и проблемите по време на бременност?
Кой прах за пране е подходящ за бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо ръката ми изтръпва и какви могат да бъдат причините?
-
Какви са оплакванията и проблемите по време на бременност?
По време на бременност могат да възникнат различни оплаквания и проблеми, като изтръпване на ръцете, подуване на краката и ръцете, болки в китките и ставите, трудности при хващане на предмети, затруднения при закопчаване на обувките и увеличаване на кръвното налягане. Важно е да се консултирате с лекар за професионална оценка и съвети за справяне със симптомите.
-
Кой прах за пране е подходящ за бебешки дрехи?
-
Какви са мненията за стягащите колани след раждане?
-
Как мога да намеря информация за организирането на събитие за бебета през 2008 г. и къде да се обадя?
Може пък някоя от нас да има такъв късмет и да тръгне да ражда точно тогава 

СТРАННА РАБОТА ВСЕ ЕДНИ ТАКИВА ГИ СЪНУВАМ.
. Има моменти когато не ми идват наум думи да се изкажа- ужас. Опитвам се да уча ама нищо не запомням, а си мисля за хиляди други неща.
?! Направо не мога да повярвам - толкова НЕактивни !
. Нещо напоследък много малко сън ми е достатъчен за да съм що годе в час. Всички ли спинкате
Сега не изглеждам така
А кошарката ще е готова на 15.12.Количката ще оставим за след раждането.А относно прането и гладенето мисля да започна към 15.12 като дойсе кошарката,че да мога да ги наредя.Не мисля да пера по празниците