"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 277 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Момичета имате ли наблюдение върху маслото за тяло? Попива ли,тип сухо олио ли е?

# 436
Маслото не  е лошо.Използвам го за масаж и съм доволна.

# 437
В един магазин на Рефан ми пръснаха китката с парфюма на Николета (бях с яке). Страшно много ми хареса. Освен това беше много траен. След 2 дни бях със същото яке и усетих как ръкава ми почна да мирише. Полудях и отидох да го взема. Ми......моя не е толкова траен. Да не би тестерите да са по-силни концентрати.... ??!!

# 438
В един магазин на Рефан ми пръснаха китката с парфюма на Николета (бях с яке). Страшно много ми хареса. Освен това беше много траен. След 2 дни бях със същото яке и усетих как ръкава ми почна да мирише. Полудях и отидох да го взема. Ми......моя не е толкова траен. Да не би тестерите да са по-силни концентрати.... ??!!
На мен не ми хареса,но ми направи впечатление,че като трайност и интензивност е средна работа,като повечето рефани.Пръскано от тестер върху кожа,не върху блотер.
Ще го подновяваш по-често,друг начин няма.

# 439
  • Бургас
Имам жилетка,на която като пръсна парфюм мирише с дни,а на кожата ми се задържа до 5-6 часа,имам листчета на Рефан,които още миришат,а са и ги пръскали от тестери през лятото,на всяха материя е различно,а и парфюмът на Николета като че ли ми бяха казали,че е по-лека версия

# 440
Само да кажа,че на китката ми ги пръснаха. Като се върнах вкъщи се преоблякох , а докато си легна все още ми миришеше ръката. Flutter

# 441
  • Бургас
А този,,който  купи не е ли траен?Аз имам 3 техни парфюми от наливните и са толкова силни,че чак след баня още ги усещам

# 442
  • Варна
Имам жилетка,на която като пръсна парфюм мирише с дни,а на кожата ми се задържа до 5-6 часа,имам листчета на Рефан,които още миришат,а са и ги пръскали от тестери през лятото,на всяха материя е различно,а и парфюмът на Николета като че ли ми бяха казали,че е по-лека версия
На Николета парфюма е лейди милиън имитация, и то много добра Simple Smile Аз днес си взех номер 173 - Диор хипнотик пойзън , уникален ее Crazy Crazy

# 443
  • Варна
И аз съм горд собственик на 173 хипнотик пойзън , СТРАХОТЕН Е ,момичето в магазина ми каза че използва същия :
аромат на шоколад , ванилия и жасмин , пробвайте го , мисля че няма да съжалявате !!!

# 444
  • София/Дружба
На Николета парфюма е лейди милиън имитация, и то много добра Simple Smile Аз днес си взех номер 173 - Диор хипнотик пойзън , уникален ее Crazy Crazy

Не е имитация на Lady Million, парфюма й се казва 192, което е различно от наливния им номер 192, който вече е имитацията на Lady-то Wink

# 445
Относно трайността на парфюмите, искам да споделя нещо, което неволно "научих" от опит, и си направих извод, че има значение от кой точно Рефан магазин се купуват парфюмите.
Ще говоря конкретно за Пловдив, но съм сигурна, че има различни магазини и в другите градове:
Реших случайно да влезна в магазин на Рефан и да си харесам парфюм (от ученическите си години не си бях купувала наливен парфюм). Влезнах в магазина, който е на ъгъл, на Главната, близо до Джумаята - отвън е лилав. Харесах си Black XS, Paco Rabanne. 30мл., с 30 капки (по предложение на момичетата в магазина). Като трайност не беше добре - напръскано на кожа, изветряваше за макс. час...На дреха може и да издържи и ден. Цената беше около 8лв.
След седмица забелязах, че отново на Главната има още един магазин на Рефан (с червени рози отвън). Вътре обаче какво видях - готови разфасовки на парфюмите, по 60мл., без избор на количество - все едно влизаш и си купуваш парфюм. Имаше надпис, че това е специална селекция парфюми, с по 60 капки в шишенце. Търсех директно Eden, на Donna Karan. Парфюмът се оказа невероятно траен - изпирам дрехите, и още ухаят на парфюм Shocked На кожа е също много траен, позволявам си да се пръсна само по веднъж зад ушите, а на дреха - само 1 път, на едно място.
Та така - явно има някакво значение Thinking

# 446
Относно трайността на парфюмите, искам да споделя нещо, което неволно "научих" от опит, и си направих извод, че има значение от кой точно Рефан магазин се купуват парфюмите.
Стеф,май си права.
Връща се една моя приятелка от Варна,пътувала е 3 часа в автобус и ухае много приятно.Минала през някаква промоция на Рефан,напръскали я с готова разфасовка,дали й и блотери,размотавала се няколко часа из Варна,после се качила на автобуса.
И аз отивам в първия рефан в Бургас да си купя същото,обаче го усещах до час-два.
Май наистина има разлика от магазин до магазин.

Абе може и да греша,ама Еден не беше ли на Кашарел?

# 447
Абсолютно си права, че не е на Д.К. - момичето в магазина е виновно Laughing Аз само името на парфюма знам...
 Hug

# 448
  • Варна
Стеф,май си права.
Връща се една моя приятелка от Варна,пътувала е 3 часа в автобус и ухае много приятно.Минала през някаква промоция на Рефан,напръскали я с готова разфасовка,дали й и блотери,размотавала се няколко часа из Варна,после се качила на автобуса.
И аз отивам в първия рефан в Бургас да си купя същото,обаче го усещах до час-два.
Май наистина има разлика от магазин до магазин.

Абе може и да греша,ама Еден не беше ли на Кашарел?
Знаех си ! Аз също живея във Варна и съм си купувала парфюми от различните им магазини...е наистина има разлика! Странна работа... Thinking

# 449
  • Варна

Не е имитация на Lady Million, парфюма й се казва 192, което е различно от наливния им номер 192, който вече е имитацията на Lady-то Wink
Е...аз ги съм ги имала и двата и бяха 1 към 1  Flutter Whistling

Общи условия

Активация на акаунт