"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 277 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Ами тези, от които се реже. Можеш да си купиш и по 100гр. и по-малко, мисля.

# 421
  • Бургас
http://www.refanshop.bg/index.php?option=com_virtuemart&page … d=43&Itemid=1
Под рекламите са всички видове сапуни на килограм и ги намирам за доста скъпи,но има две неша,които не мога да отрека-миришат невероятно и са от глицерин,затова си позволявам лукса понякога да си купувам

# 422
  • гр.Варна
Бяха ми подарили цялата серия "дива череша":крем за ръце,лосион за тяло,течен сапун,бутер за тяло ,сапун 1 кг. Grinning и душ гел. Наистина ухаят страхотно,но от сапуна не съм особено доволна.Понеже беше цял калъп ,си режех от него доста дебели парчета,но когато останеше наполовина ,сапуна се разпадаше буквално.Е,използвах си го целия калъп,но не бих си купила от него. Peace

# 423
Да, сапуните им се разпадат на неползваеми, малки парчета. Никога не бих си купила повече техен сапун. Не може току що отворен продукт да се разпадне.

# 424
  • Бургас
На мен не ми се разпадат сапуните,нямало е такъв случай,аз съм си вземала малки парчета от тези,които показах в сайта им,никога не са ми се разпадали

# 425
  • София
Някой може ли да ми даде новото списъче с парфюми? Praynig

# 426
  • Бургас
Има списък с парфюми на предишната страница,просто натисни на 28ма страница

# 427
  • София
Някой може ли да сподели мнение за O20 NARCISO RODRIQUES EDP FOR HER/N.RODRIQUES ?

Много е добър и много сходен с оригинала!

Мерси за списъка!

# 428
На мен не ми се разпадат сапуните,нямало е такъв случай,аз съм си вземала малки парчета от тези,които показах в сайта им,никога не са ми се разпадали
Ползвала съм глицериновите им сапуни, които са пълни с разни "екстри"; вероятно заради този пълнеж консистенцията е нееднаква и те буквално се разпадат - ползвала съм поне 5 такива сапуна с различна миризма и всичките се разпаднаха на парчета.

# 429
  • Бургас
Да не са били нещо стари?Аз си ги купувам и ползвам още от студентка,което ще рече над 10 години,имала съм всякакви форми,разфасовки и аромати,но не ми се е случвало,аз винаги проверявам срока на годност,даже  като купих новите 2 сапуна извадих старите два-морско дъно и въпреки,че наистина си личи,че не е еднородна консистенция си ги ползвам без да са се счупили

# 430
Не знам за тях, но си взех захарен ексфолиант лятото и дали от топлото, дали от старост, отгоре се беше образувал дебел, зеленикав слой пяна. Миришеше гадно и общо взето си личеше, че е развалено. Пред Рефан предпочитам Casyopea. Сапунчетата им са по-качествени и миришат по-хубаво.

# 431
  • Бургас
Зеленото освен ако не е от боята и жегата си е мухъл,уфф лошо,ако на мен се случи бих го върнала с касовата бележка от каквото и да е

# 432
Пред Рефан предпочитам Casyopea. Сапунчетата им са по-качествени и миришат по-хубаво.

+1   Peace

# 433
  • Бургас
Пред Рефан предпочитам Casyopea. Сапунчетата им са по-качествени и миришат по-хубаво.

+1   Peace

И аз съм за Касиопея.
А на Рефан отдавна нищо не съм купувала. Лятото си напълних парфюм от тях, за да си го нося в дамската чанта. Бях се заинтригувала от захарните им ексфолианти, но всички миришеха на гранясало затова се отказах да си купувам.

# 434
И аз предпочитам Касиопея пред Рефан  Peace

Общи условия

Активация на акаунт