"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 277 564
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Гледах,че този парфюм,който Азис рекламира е унисекс-192 Paco rabanne. Но видях също,че Николета Лозанова има собствен парфюм пак от Рефан и пак 192,но описанието на аромата е различно.Някой знае ли нещо за нейния парфюм? Същият ли е като на Азис или?

# 406
На Николета е Light. Според мен е женския Милион, но това е просто теория Peace

# 407
  • Бургас
Аз си ползвам Номер 106 -наподобява аромата на Дона Каран и 150 -почти като парфюма на Долче и Габана The One-когато успея да си спестя пари за марков парфюм си купувам разбира се,наистина е удоволствие,но доста по-често ползвам Рефан и в интерес на истината ароматите на Рефан са по-трайни от парфюмите,които предлагат като оригинални

# 408
Само на мен ли тая реклама ми е просто нелепа и смешна и до там? Няма как да ме повлияе чак толкова на фона на всички реклами с леля Мария, петната на умствено изостаналия и съпруг и лекарствата за диария и тнт...рекламите като цяло са крайно дебилни, като изключим тези за алкохол и цигари (да не четат деца!), но явно само подобни фирми имат бюджет и визия за нещо по-стилно.
Както и да е, не се сдържах докато четях. Не че ми е особено любима фирмата или съм чест клиент, ама някои мнения са ми много крайни.

# 409
Аз използвам парфюмите на Рефан - много сме доволни от тях аз и мъжа ми. Grinning

# 410
  • Бургас
Зачудих се за каква реклама говорите и се разрових в темата,изгледах я ,направо паднах от смях,изпратих я на няколко познати и те си умряха от смях,гледайте от веселата страна на нещата

# 411
Само на мен ли тая реклама ми е просто нелепа и смешна и до там? Няма как да ме повлияе чак толкова на фона на всички реклами с леля Мария, петната на умствено изостаналия и съпруг и лекарствата за диария и тнт...рекламите като цяло са крайно дебилни, като изключим тези за алкохол и цигари (да не четат деца!), но явно само подобни фирми имат бюджет и визия за нещо по-стилно.
Както и да е, не се сдържах докато четях. Не че ми е особено любима фирмата или съм чест клиент, ама някои мнения са ми много крайни.
   bouquet Чудесно мнение  Heart Eyes Hug!
парфюмите към Септември 2012

Списък на парфюмите на Refan

Приложено Ви изпращаме актуалния списък на наливната парфюмерия на Refan като новите аромати са оцветени в жълто.

Всички парфюми могат да бъдат закупени в нашия онлайн магазин www.refanshop.bg с възможност за безплатна доставка до всеки офис на Еконт Експрес в България без значение от размера на поръчката- дори и само един парфюм. Цената за 50 мл. парфюм с включени 60 капки парфюмна есенция е 10 лв. а 125 мл. парфюм с включени 150 капки парфюмна есенция е 20 лв.

Дамски парфюми 50 ml. | Мъжки парфюми 50 ml. | Дамски парфюми 125 ml. | Мъжки парфюми 125 ml.

ДАМСКИ АРОМАТИ
O10    YELLOW DIMAOND  / VERSACE                                          NEW
O11    BLACK L'EXCES  / P. RABANNE                                          NEW   
O12    GOLDEN DELICIOUS/DONNA KARAN                                  NEW
O13    EAU DE ROCHAS WOMAN/ROCHAS                                   NEW   
O14    AGUA FRESCA DE ROSAS/A.DOMINGUEZ                          NEW       
O15    212 CAROLINA HERRERA WOMAN/ C. HERRERA          NEW
O16    CK ONE WOMAN  / C. KLEIN                                               NEW
O17    AIRE LOEWE WOMAN/LOEWE                                           NEW
O18    CH CAROLINA HERRERA WOMAN/ C. HERRERA            NEW
O19    NARCISO RODRIQUES EDT FOR HER/N.RODRIQUES        NEW               
O20    NARCISO RODRIQUES EDP FOR HER/N.RODRIQUES        NEW         
101    CHANEL 5   / C. CHANEL
102    VERSENSE  / VERSACE
103    OCEAN LOUNGE/ESCADA
104    LOVE OF PINK / LACOSTE
105    VERSUS/VERSACE                                         
106    BE DELICIOUS/DONNA KARAN
107    OPIUM  / Y.S. LAURENT 
108    PALOMA PICASSO  /  P.PICASSO
109    MAGIE NOIRE  / LANCOME 
110    VENEZIA  / L. BIAGIOTTI
111    GUCCI ENVY ME/ GUCCI
112    CLIMAT  / LANCOME
113    CASHMIRE  / LANCOME
114    EMPORIO ARMANI DIAMONDS / ARMANI
115    GABRIELA SABATINI  / G.SABATINI
116    TAJ SUNSET/ESCADA                               
117    BOSS ORANGE / HUGO BOSS   
118    POISON  / C. DIOR
119    IDOLE / G.ARMANI
120    WOMANITY/ THIERRY MUGLER                         
121    NINA RICCI/ NINA RICCI
122    BURBERRY WEEKEND/BURBERRY
123    EDEN  / CACHAREL
124    RICCI RICCI/ NINA RICCI                                 
125    PREMIER JOUR / N. RICCI       
126    L'IMPERATRICE  / D&G
127    CHANCE  / C. CHANEL
128    MOON SPARKLE for her/ESCADA
129    LA LUNE / D&G                                               
130    ROSE THE ONE / D&G                                 
131    DOLCE & GABBANA  / D&G
132    ACQUA  / MISSONI
133    ESCAPE  / C. KLEIN
134    VERSACE femme  / VERSACE
135    POEME  / LANCOME
136    BRIGHT CRYSTAL  / VERSACE
137    AQUA DI GIO / ARMANI                             
138    PURE WOMAN  / BRUNO BANANI
139    ANGEL  / T.MUGLER
140    COOL WATER GAME / Z.DAVIDOFF
141    PLAY FOR HER  / GIVENCHY                             
142    ORGANZA  / GIVENCHY
143    OMNIA GREEN JADE/BVLGARI
144    BEAUTY  / C. KLEIN                                           
145    JUNGLE ELEPHANT / KENZO
146    L'EAU par KENZO  / KENZO
147    1881  / CERRUTI
148    HUGO DEEP RED / HUGO BOSS 
149    BURBERRY SPORT FOR WOMEN/BURBERRY   
150    THE ONE / D&G
151    HYPNOSE/LANCOME
152    COOL WATER  / Z. DAVIDOFF
153    EUPHORIA/CALVIN KLEIN
154    VERY IRRESISTIBLE  / GIVENCHY
155    BE DELICIOUS FRESH/DONNA KARAN
157    FUNNY  / MOSCHINO
158    BLACK XS pour elle/ PACO RABANNE
159    CAT DELUXE / N.CAMPBELL
160    SENSUAL / Jil Sander     
161    LA RUE DE LA FORTUNE / D&G                       
162    OMNIA/BULGARI
163    GUCCI RUSH 2 / GUCCI
164    GUCCI GUILTY / GUCCI                                     
165    JOY OF PINK  / LACOSTE     
166    COCO MADEMOISELLE / C. CHANEL     
167    HUGO XX/ HUGO
168    HUGO WOMAN / HUGO BOSS
169    CK ONE SHOCK FOR HER  / C. KLEIN                                NEW
170    ARMANI CODE / G.ARMANI
171    ESCADA MARINE GROOVE/ESCADA             
172    ANGE OU DEMON/ GIVENCHY
173    HYPNOTIC POISON / C.DIOR
Това получих снощи от Рефан  Hug.

# 412

Като са ти крайни, просто ги подмини. Всеки има право да си напише мнението и Слава Богу, е нормално то да не съвпада с твоето. Tired

# 413
 CK ONE SHOCK FOR HER  / C. KLEIN Този е един от новите,но не го намирам по повечето магазини на Рефан,някой виждал ли го е някъде? И многооо искам да си намеря този парфюм доколкото успях да прегледах списъка на парфюмите в Рефан,май го нямат,нали? Вие виждали ли сте го?

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 16:12 от barabanche

# 414
CK ONE SHOCK FOR HER  / C. KLEIN Този е един от новите,но не го намирам по повечето магазини на Рефан,някой виждал ли го е някъде? И многооо искам да си намеря този парфюм доколкото успях да прегледах списъка на парфюмите в Рефан,май го нямат,нали? Вие виждали ли сте го?

Това е нов аромат номер 169

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 09:05 от bubanka

# 415
Някой може ли да сподели мнение за O20 NARCISO RODRIQUES EDP FOR HER/N.RODRIQUES ?

# 416
Здравейте, искам да напълня една прозрачна купа в банята с мини сапунчета. Идеята ми е да се използва като ароматизатор за помещението. Някой от вас използвал ли е сапуните на рефан. Колко са ароматизирани и трайни ли са като аромат???

# 417
  • Бургас
Значи се пригответе банята ви буквално да "Ухае",в единия гардероб имам само едно сапунче на Рефан с аромат на люляк и нещо си,в другия гардерон имам с аромат на нещо друго и всички дрехи така приятно ухаят,все едно са леко парфюмирани,разбира се след около 5-6 месеца ароматът на сапуна доста отслабва,купувам нов,а другият става за баня и дори сле толкова седене(без опаковка) пак мирише приятно...Мисля,че е добра идея,но са им маалко скъпи сапуните,аз преди месец купих новите"ароматизатори" и дадах към 5 лева,за цяла купа ще трябват доста повече

# 418
Аз също съм използвала сапуни на Рефан като ароматизатор, и наистина ухаят силно и трайно. Бих ги препоръчала за тази цел, особено заради цветовете им, доста уникално се получава.

# 419
Вие за какви сапуни ми говорите, аз днес бях в техен магазин и там те бяха по 3-4 лева единия

Общи условия

Активация на акаунт