"Рефан" - обсъждане на продуктите им

• 277 408
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Относно трайността на парфюмите, искам да споделя нещо, което неволно "научих" от опит, и си направих извод, че има значение от кой точно Рефан магазин се купуват парфюмите.
Та така - явно има някакво значение Thinking
Стеф,май си права.
Връща се една моя приятелка от Варна,пътувала е 3 часа в автобус и ухае много приятно.Минала през някаква промоция на Рефан,напръскали я с готова разфасовка,дали й и блотери,размотавала се няколко часа из Варна,после се качила на автобуса.
И аз отивам в първия рефан в Бургас да си купя същото,обаче го усещах до час-два.
Май наистина има разлика от магазин до магазин.

Абе може и да греша,ама Еден не беше ли на Кашарел?

Да,Еден е на Кашарел-123 ако не се лъжа е в Рефана.Един от пазфюмите (за мен) различни от типичните с рефанска жилка.

# 451
  • Стара Загора
Някой имал ли е от парфюмите 126 (L'IMPERATRICE - D&G) и 152 (COOL WATER - Z. DAVIDOFF)? Как са като трайност и приличат ли си с оригиналните аромати?
Каква е цената на наливните парфюми? Бях чела, че 50мл. с 60 капки есенция е 10лв, но при поръчка от сайта. В магазините цените и броя на капките есенция в готовите парфюмчета същитата ли са?

# 452
  • Бургас
Поне там ,където аз си пълня шишенцата е 1:1,колкото милитри толкова и капки с есенция,последно взех 30 мл от номер 150 ,но си имаш шише и ми излезе 5  и нещо,а 30 мл с шише са към 8,50 мл-около 10,зависи от шишето,което си изберете

# 453
Момичета чувала съм за ексфолиант на Рефан като вариант или по-скоро допълнение към борбата с подкожните косъмчета.
Някой има ли подобен опит?

# 454
  • Бургас
С подкожни косъмчета имам опит,получиха се от ползване на епилатор и престанах да ползвам епилатора.И аз съм чела,че ексфолиантът помага при такива случаи,но не съм пробвала

# 455
11 ст. е 1 мл., а капката е 6 ст.
Ползвала съм 152,много ми харесва и е траен

# 456
  • София
Момичета чувала съм за ексфолиант на Рефан като вариант или по-скоро допълнение към борбата с подкожните косъмчета.
Някой има ли подобен опит?
При мен подкожните са сравнително малко, ползвам захарните ексфолианти и определено има ефект не само за враснали гадове, но и самата кожа става много освежена. Също за целта ползвам ръкавичка за баня от естествена коприна - много ефикасно.

# 457

а тези златните ексфолианти на рефан ли са newsm78

# 458
  • София
Не знам кои са златните, аз говоря за тези.

# 459
И аз съм ползвала тези - страхотни са, не само че кожата става копринена, но и ароматът остава през целия ден, дори и по дрехите. Маракуята ми е любим..... Crazy

# 460
затвориха ли магазина на Рефан в Бизнес Парка в Младост 4 в София?
Минах днес, плътни реклами /не може да се погледна вътре/ и затворен в 11.30 часа

# 461
затвориха ли магазина на Рефан в Бизнес Парка в Младост 4 в София?
Минах днес, плътни реклами /не може да се погледна вътре/ и затворен в 11.30 часа

И аз скоро минавах оттам през работно време и не работеше. Но си стои голямата реглама на витрината де.  newsm78

# 462
  • София-Младост
Да попитам:
Магазина на базар "Мания" има ли го още? И в този на Цариградско шосе продават ли наливна парфюмерия?

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 16:05 от Ала-Бала

# 463
Искам да попитам някой знае ли последно дали има някъде по магазините на Рефан имитация на Bruno Banani Magic woman?

# 464
Искам да попитам някой знае ли последно дали има някъде по магазините на Рефан имитация на Bruno Banani Magic woman?
Аз не знам да има такава имитация, но питам -Струва ли си? Това е доста евтин парфюм и може да се намери на прилична цена оригиналът, ако на някого се харесва. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт