Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 9 792
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • някъде
Ние с моя го правим на всеки три дни,защото ако не,аз издивявам и почвам да се карам във форумите hitВнимание,внимание днес е третият ден,ако пропуснем не отговарям newsm53
ей, опасна си Hug ще си събудя детето заради теб hahaha

я кажи- само в отчтната ли можеш да пишеш или навсякъде newsm78 да си имам едно на ум Mr. Green

# 16
Не знам, ама като гледам Диди, май около Коледа ще има природен катаклизъм/обикновено земетресения стават при срещи на дълго разделени двойки Crazy/. За протокола 5 месеца  smile3506 -леле овидя ми се, ама нали заради Венци и стисках  preggo. Иначе сега нали заради раничката пак на диета 1 месец. На мен много не ми тежи / намирам си много работа, да не мисля за глупости Joy/, но Дидо издивява  af

# 17

я кажи- само в отчтната ли можеш да пишеш или навсякъде newsm78 да си имам едно на ум Mr. Green
[/quote]
НАВСЯКЪДЕ.Къде без мен.Само че така дълбоко са ме замразили,че чак лятото ще успеят да ме размразят,та и аз да си видя аватара Hug

# 18
АБЕ,КАК СЕ ВАДИ ЦИТАТ

# 19

Ми натискаш цитат или вмъкни цитат  Wink

# 20
  • София
Добро утро, кафето е от мен тази сутрин  Coffee
Така, като гледам продължаваме с палавите въпросчето от предната тема  hahaha
Ми по въпроса....мисля, че около 1-2 месеца, но само по основателни причини  Naughty
Сиана, снимката е супер  Joy
Дидка, ще се ослушване, като тръгнеш към мъж ти  Hug
Нанче, хайде по активно се включвай, да не би и ти да се вихриш в кухнята, като Ети  newsm78
Ей, Ети  Hug

# 21
  • някъде
Не знам, ама като гледам Диди, май около Коледа ще има природен катаклизъм/обикновено земетресения стават при срещи на дълго разделени двойки Crazy/.
smile3532 newsm62 smile3532 newsm62

ей добре че сте вие, да ми оправяте настроението Hug Hug Hug

Иначе сега нали заради раничката пак на диета 1 месец. На мен много не ми тежи / намирам си много работа, да не мисля за глупости Joy/, но Дидо издивява  af
май доста скоро ще има *природен катаклизъм* hahaha Mr. Green

# 22
  • София
Добрутро.Имах един бебешки въпрос,но няма да сменям темата.Веселбата е голяма от сутринта и на мен ми е едно такова предколедно и еуфорично.
Инъче по дискутирания въпрос мога да кажа,че докато бях бременна хич нямах желание.То и като родих не се промениха много нещата,но малко по малко взех и аз да се сещам,че сексът беше хубаво нещо.А колко мога да издържа без,незнам?Зависи на какъв зор съм.
Малиййй какви дискусии от сутринта. Embarassed

# 23
Знаете ли онзи виц за двете баби,дето си казвали,че сескът бил вятър работа,ама било хубаво от време на време да те подухва Joy
Айде,кой откъдето по работа или с бебоците,че от сутринта нещо се разсеяхте с тези теми,бе жени hahaha

# 24
А добро утро и от мен.Ивка, мерси за кафето.Закуската е от мен

Лети, мерси за хубавите думи. А относно бибата....ако не е с биба то снимката ще е в гръб, нещо страшно е. не стои на едно място да направя поне една грамотна снимка.

Брей, брей, ама въпроси се развихриха тук....

Рени, и аз не казвам дали бягам на др..  тротоар  Naughty

А колко мога да издържа без секкс....ами близо 8 месеца, или 7 не помня. През бремеността, не ме е пипвал мъжо. Като знаех, че е за детето става.....Но ей така без нищо....не съм от най-издържливите.  Embarassed

А какво я взехте Диди за мезе....аааа, ма ха, не ви е на вас да видите какво е.

РениСияна, опасна си бре. Голям смях удрям на твой гръб  Wink

Ренка, а ти що не пишеш как сте с наш Галко, а само слухтиш за някоя клюка????  Wink  Hug

Ети, опасна си ти, мен можеш да ме хванеш в кухнята един път на една-две седмици(толкова готвя)  Embarassed , а ти не излизаш от там. От другата седмица и на мен ще ми се отели вола, спирам Ема от кухнята и става веселба...

Исках още да пиша, но вече не помня какво, после пак ще се включа.

ПС: Гледах я Анет тук преди малко. Чете но не пише....явно и във варна е имало земетръс. Видя се сладурата в мъж и не ни ще вече...

# 25
Вие тука на разврат сте го обърнали а мен разчекнаха!

После ще обяснявам

сега се боря за глътка кафе ама не ми е позволено и ще ставам та да не се изкуша!

Изписаха ми хистамин 30  ще се пречиствам!

newsm78 newsm78 newsm78 Confused

# 26
# 27
Иси Hug(лечебни са ми прегръдките, да знаеш)

Синеоче, ето ти пътя:Make Your Own/Start The Elfamorphosis/Upload Photo/Accept  и от ляво вече ти е тупната снимката която си избрала.С плъзгачите можеш да намалиш снимката да я завъртиш, а с курсора на мишката можеш чрез придърпване да наместиш лицето от снимката ти да съвпадне точно с примерния контур за лицето на елфа.Сега вече можеш да тестваш и да запазиш елфа си.Най-добре е обаче да изрежеш предварително лицето на Шопа, става по-прецизно.Снимката която ще използваш трябва да не е много тежка.
Не ме бива в преподаването Confused, ама дано все пак ти е станало ясно Grinning

Пепи, тя идеята и моя не е на 100% процента, така че граби без гузна съвест. LaughingБях видяла нещо подобно из нета, но от него май само пънчето остана Joy
Ама вие с Вяра от списанията не слязохте, бе GrinningДа ти е жива и здрава куклата Hug

п.п. Гледайте на к'во съм се хилотила до сега:
http://www.hallpass.com/media/surelock.html
На някой хора още след първата вечер им тръгва ла.няно Wink

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 13:31 от Asya_

# 28
то моята работа е гледай си работата ,но да кажа някой друг да пуска темите. Губя контрол над здравето на децата си и нямам покой.Ще направя календара както обещах ,но друго нищо.
Асенце благодаря за прегръдката ,но ми трябва и лекар който да овладее положението в къщи.

# 29
И календара зарязвай, едва ли ще има сърдити Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт