Мама по форума се увлича, Юлчето зад нея наднича

• 9 795
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде
къде сте се покрили всички  33uu

ето за това питах- за зъбките на Алекс http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192622&view=1&photo=81  долу дето ми е пръста има едно подуто
днес ни беше сефтето с пастата за зъбки Party- обаче ми изяде пръста с тоз накрайник, но му хареса де Laughing

Етко, бягай гушкай малкия да заспи по-бързо Hug

# 271
Етко, бягай гушкай малкия да заспи по-бързо Hug
От колко време...... ами човечето знае как да ме изнуди  hahaha обича да го гушкат и сега тия дни злоупотребява, много ми е приятно, като знам сега нашият батко раздава само целувки на довиждане и толкоз.  Rolling EyesАз си наваксвам с Венци  Heart Eyes

# 272
  • някъде
От колко време...... ами човечето знае как да ме изнуди  hahaha обича да го гушкат и сега тия дни злоупотребява, много ми е приятно, като знам сега нашият батко раздава само целувки на довиждане и толкоз.  Rolling EyesАз си наваксвам с Венци  Heart Eyes
А пък Алекс вече ме гуши- идва и ме гуши с ръчички и стиска силно и подпира глава на колената ми- днес излизах без него и като се прибрах и дойде и започна да ме гуши- чувството е страхотно Heart Eyes baby_neutral Hug

# 273
дидка на мен ми харесваш преди.По-малка те прави.  Peace

Ивка  Praynig Пиши при първа възможност.

Честито на празнуващите вчера!Никулден е и празник на Бургас.Вчера имаше заря тук.

Иначе Гали спи по 1 на ден за 2-3 часа.Но той от малък си свикна че посреднощ ще играе.Трябваше по-рано да го приложа тва с кошарата и плача,ама нали все сърце не ми дава...

# 274
  • Варна
Добро утро Hug
Кафенце и лека закусчица Wink

Искам със закъснение да честитя празника на всички, които са празнували вчера.Да са живи и здрави!!!

Ние с мъжо и Друнди,също празнувахме вчера.Освещавахме магазина и го отворихме.
Със свещенник,както си му  е реда.Дано да е хайрлия Wink

Ето почерпете се за наше здраве Hug

Дидка,на мен така ми харесваш по-вече Wink
Аз миналата седмица се боядисах,и кафявото ми за кои ли път стана черно Sick #Cussing out
Ивка Praynig Hug

Бягам че досадих...

# 275
Добро утро.
Джорджи, мерси за кафето и закуската.
Желая ви много успех с магазина, от клиенти да не се отървете.

Момичета, резултата от цитонамазката е повече от идеален. Първа група е, и съм много щастлива.  Party

Дидка, струва ми се, че по-светлото ти е по-добре. Поне на мен повече ми допада...  Wink

Хубав ден ви желая.

# 276
Здравейте момичета много отдавна не съм писала Embarassed, но в животът ми настъпиха коренни промени. От вторник съм на работа но 2 дни преди това разбрах че съм бременна. Започнах все пак работа но за малко само за декември. Тъй като предното раждане ми беше секцио ходих на преглед вчера при хирурга. (сега ще помрача малко веселата темичка Confused) Та вчера ходих и ме гледа с вагинален ехограф и след 3ч. прокървях с ярка кръв, не много но се по стреснах, когато се обадих на херургът ми каза ако се повтори да му звънна засега да не се притеснявам но аз естествено съм си притеснена. Днес си почивам и чета форума.
Сега по-веселото само за 1 ден не се получи юлче, терминът ми е на 1 август, но тъй като ако бременността завърши успешно ще раждам секцио ще се роди сигурно 20ти-25ти юли.

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 10:54 от st.g

# 277
st.g, много хубава новина. Желая ти лека бременност, и юли месец, здраво бебче. Бъди спокойна и си почивай колкото е възможно пвече. Позитивното мислене и спокойствие много помагат! Много  Hug Heart Eyes от нас с Ема.

Забравих да кажа, че в Сем. Синеочкови снощи изкарахме супер. Двете фръцли хубаво се надивяха, танцуваха хванати за ръце, прегръщаха се. Дори на края Ема не искаше да си тръгне и се гушкаше в Боряна.  Grinning Малко по-късничко ще покажа и снимков материал.

Ивка, чакаме да пишеш как е минал прегледа.  Praynig всичко е наред.

# 278
Привет, мацки   bouquet
Мерси за кафенцето, почерпките и хубавите новини - st.g, ЧЕСТИТО, всичко ще е Ок.
Джорджи, на вас много клиенти и Успех в бизнеса.
Бягам за сега  kaffeetrmker_2

# 279
Ето и обещаните снимки:
Тук се гушкат:

Тук танцуват:

Мхам се, днес няма да досаждам повече, всеки втори пост е мой, ужас  ooooh!

# 280
  • София
Леле Попова-двете кукли са страхотни!Абе друго си е момиченца-толкова са нежни и гальовни!Ние със сестра ми всеки ден сме заедно,но малките разбойници така и не свикнаха да играят един с друг-само бой и караници за една и съща играчка-абе ужас!
Жоржи-Успешен бизнес ви желая!Много клиенти и голям оборот!
St.q.-Честита бременност!Лежи и си почивай повече!
Ивка-чакаме новини! Praynig
Иси-как са твоите хора?Подобрявате ли се вече? Hug

# 281
  • Варна
st.gСтрахотна новина,Честито!само си почивай и всичко ще е наред Peace
И аз имах проблем в началоно,а сега се радвам на Друнди.Да ми е жив и здрав Heart Eyes

Попова,много са сладки мацките WinkДано и като пораснат ,да бъдат такива приятелки Hug

Момичета Благодаря за пожеланията  bouquet

# 282
  • някъде
браво на обебилите се baby_neutral- не дремете за разлика от другите (вкл и мен)Mr. Green
Ст г страхотна новина- лека бременност и едно здраво момченце на финала Simple Smile Hug
Жоржи, да не можете да си изброите парите от оборота в края на всеки ден ви желая Hug Money
Попова, много са сладки! Целувки на Емката Hug Браво за резултата Peace

# 283
St.g Чудесна новина!   love001 smile3525 Нали знаеш, все ще се намери нещо да те човърка отвътре, но аз вярвам, че всичко ще е наред при вас. Wink Hug
didka_81: аз предлагам един конкурс да направим за предпочитан цвят на косата, да видим накъде клони везната. Русо, кафяво, изпуснах му края...  Laughing Peace
Жоржи, доходоносен бизнес! Hug
Попова, Синеоче, много са сладки Емето и Лорето. Hug

Днес изпрах един лимон в пералнята! Crazy Сетих се, че онзи ден дядото донесе лимони, явно му е дал един преди да ги прибера. Дани сигурно веднага го е пъхнал в пералнята, защото въобще нямам спомен да е играл с него. Там е неговото скривалище, завира в нея каквото докопа. Вече преди всяко пране ще трябва хубаво да я проверявам. Rolling Eyes

Отивам да гледам новите попълнения от снимки в албумите. Трябва и аз да кача, ама кога ли...Whistling

П.П. А кой ще пуска нова тема?

Иси, как сте? Praynig Hug

Хм, защо не мога да вляза в снимка.бг.? Казва ми невалидна парола или име...

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 15:00 от Nanny

# 284
Ааа,Дидка няма да се разберем така NaughtyКакви са тия целувки,тия работи за Ема.?!Нали знаеш,че си ни е запазена още ато мома-неродена hahahaАма нали ще ходите в чуждоземско,ще ви простим като за последно Mr. GreenМежду впрочем,какво работи мъжът ти там,ако не е тайна,естествено?Да не прави пици,че да хващаме и ние пътя и да идваме eat
Жори,за какво ви е магазина?Казвай да идваме да правим оборот.Много,много успехи в бизнеса Peace
St.g.,успешна бременност и едно здраво и хубаво бебче на лято.Малеее,как се решавате бе жени  ooooh!Аз с тоя дзверо не мога да се оправя,а ако още едно малко се пръкне ще започна сама да си говоря

Общи условия

Активация на акаунт