Цветята веч' зимуват,цветарките не спират да умуват...... (19)

• 22 563
  • 473
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • София

Готово!  Peace

Момичета, наскоро си купих спатифилум, но откакто е  в къщи взе да жълтее. Имаше цветове, и те линеят. Имате ли идея защо?

# 137
Тедито ,цветето което си показала на първия линк със сигурност е бромелия.
Трудно ми е да определя каква Thinking...
Цветът ми прилича на цвета на тиландсията, но листата са по широки .
И аз гласувах Peace

# 138
  • На края на света !
Хайде мацки едва 4 гласа имаме  ooooh!

момичета вече си купих кокоси ,но се чудя дали да изчакам пролетта или да се пробвам още сега ,вие какво мислите Hug
а за другите желаещи ето как трябва да изглежда Peace

# 139
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не мога да подкрепя цветарките, при тази конкуренция...какво сме ние пред ДБМ, гражданска инициатива за децата и дори Бабиейросите ...не мога да си кривя душата ...Сори   bouquet

# 140
Гласувах момичета за нашата банда  Peace

Чародейка така както е показано ли се сее кокосовия орех, почти целия извън пръста  Thinking

Сяла съм едно авокадо пък ще видим дали ще избие. Купих и манго изядохме плода, но от вътре излезе някаква много странна голяма продълговата семка и се чуда дали да я сея

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 12:47 от Tasha

# 141
И аз гласувах  Peace

# 142
  • На края на света !
Гласувах момичета за нашата банда  Peace

Чародейка така както е показано ли се сее кокосовия орех, почти целия извън пръста  Thinking

Сяла съм едно авокадо пък ще видим дали ще избие. Купих и манго изядохме плода, но от вътре излезе някаква много странна голяма продълговата семка и се чуда дали да я сея
Да  точно така Peace ама знам че трябва да е много топло и слънцето да го напича ,затова се чудя дали да пробвам сега или ,да го запазя за по топли дни newsm78

# 143
Включих се и аз с моя глас "Един за всички и всички за цветарките"!
Пуснах си семките от мандарини във вода и са на топло,дано да пуснат.Може би трябва да ги сложа в памук за да са на по сигурно.

# 144
  • Русе
Ами който чете през ред- така е  ooooh!
Толкова много семки от мандарини напусках по саксиите, а то трябвало във вода  ooooh!

# 145
Ади,
аз ги пуснах във вода,но не знам дали трябва - аз така си реших,понеже  така си напусках фурмите.
За  всеки случай, ще си сложа и в памук.

# 146
  • На края на света !
аз имам три коренчета от семки от портокал и две от семки на грейпфурт ,засях им семките направо след изяждането на плодовете ,но те поникнаха чак през лятото Peace

# 147
Гласувах за ЦВЕТАРКИТЕ разбира се! Peace
Моите семки от фурми,мандарини и лимон ги засях след като ги изядохме,без да ги слагам в памук или вода.
Фурмите ми се появиха бързо,но лимона и мандарината не се виждат още! Peace

# 148
И аз гласувах.
Моето коледарче не ще и не ще да цъфне... Crossing Arms  Дали да не му бутна едно противозачатъчно хапче( четох в Наш Дом някакви хитринки,че на теменужките като им се сложело 1 хапче и се скъсвали да цъфтят)..... newsm78 .Какво ще кажете а?

# 149
  • София
И аз гласувах.
Моето коледарче не ще и не ще да цъфне... Crossing Arms  Дали да не му бутна едно противозачатъчно хапче( четох в Наш Дом някакви хитринки,че на теменужките като им се сложело 1 хапче и се скъсвали да цъфтят)..... newsm78 .Какво ще кажете а?

Мацко, и на мен не ми цъфти това пусто коледниче, а толкова пъпки беше образувало преди месец...

за поритозач. хапчета и аз съм чувала, ама знам ли newsm78дали ще помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт