Колкото мина, толкоз остана. АПРИЛ догодина, мама ще стана!

• 12 645
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Когато постъпих да раждам, хем се бях минала с крем отдолу преди 2 дена, но въпреки това ме обръснаха....
1 час лед като ме обръснаха отивам в тоалетната и изпаднах в ужас-цялата бях в кръв. С огледало видях, че ме бяха нарязали като прасе  #Crazy #Crazy #Crazy
НА другия ден, понеже не родих като постъпих, преди секциото пак ме обръснаха със все корема  #Crazy
Затова сега съм решила, понеже ще раждам секцио, на предния ден отивам и махам всичко дори и в началото на корема  Rolling Eyes
Поне 4 см над белега ще си ги махна  Peace

Bibobibo, и аз оставям само лента, мноооооого ме боли точно под корема, в най-голямото окосмяване, но преди раждането ще стисна зъби  Shocked

# 181
уххх, хич не я обичам тая кола... мнооого ме боли. дано не се налага да престоявам обръсната,ч е... #Cussing out

# 182
А някой ползвал ли е депилатор на Виши? Има някакъв за чувствителна кожа, дали ще свърши работа за интимните части? За кола маска не бих се престрашила, моята кожа си е чувствителна и сега както е по-чувствителна ще се обрина 100%, с тоя бръснач незнам как ще се оправям след време като нарастне корема и не си виждам даже краката  Wink newsm78

# 183
kalli, аз под корема горе долу я издържам, но не знам напълно всичко да ми махнат как ще издържа. А това с нарязването е наистина ужасно ,точно от това ме е страх. Аз по принцип сама ме  е страх да го направя да не се срежа, а като знам в болницата как действат...
Обаче за секциото защо пак бръснат се чудя. На мен ми правиха лапароскопия и само корема трябваше да няма косъмчета, предполагах че и при секциото е така.

# 184
добро утро.и аз ще мина към кремчето за космите.вчера така си изкарах акъла #Cussing out,бръснах се отдолу ама съм се заклала и чак на усничките,и като ходя до тоалетна и се бърша и кръв #Crazy,ама като бръкнах се успокоих,че е от порязано.а краката ги чистих с кола но като ми растат космите и много ме сърби и ми излизат малки пъпчици.и сега пак с бръснача,качвам крака на ваната и така Mr. Green.до после Grinning

# 185
добро утро и от мен  Laughing днес е прекрасен слънчев ден и товамного ме радва. Аз имам едно питане - вие правите ли някакви упражнения за гърба или кръста? аз се замисля да почвам, че много ме измъчва Simple Smile  bouquet

# 186
Добро утро!
Момичета, ако не се лъжа някоя от вас  имаше миома.Като ходих на ФМ при д-р Марков той ми каза, че имам малка миомка, за  която до момента не знаех.Според него за сега не пречи, но принципно трябва да се наблюдава.Спомена ми, че по време на бремеността може да усещам бодежи заради нея.Знаете ли нещо по въпроса?

# 187
Аз не правя никакви  Embarassed От обед съм на работа и след работа се уморявам и не правя, а сутрин едвам ставам така ми се спи. Мързел съм и ще патя, защото и през почивните дни не правя Embarassed Embarassed

# 188
Добро утро!
Момичета, ако не се лъжа някоя от вас  имаше миома.Като ходих на ФМ при д-р Марков той ми каза, че имам малка миомка, за  която до момента не знаех.Според него за сега не пречи, но принципно трябва да се наблюдава.Спомена ми, че по време на бремеността може да усещам бодежи заради нея.Знаете ли нещо по въпроса?

Arona, и на мен д-р Марков ми откри миома. Каза ми същото като на теб. Мисля, че сега като е малка няма проблеми. Дано да е така. И аз останах доста изненада за това, тъй като до сега не подозирах за нея, а и никой лекар не я беше видял.

# 189
добро утро и от мен  Laughing днес е прекрасен слънчев ден и товамного ме радва. Аз имам едно питане - вие правите ли някакви упражнения за гърба или кръста? аз се замисля да почвам, че много ме измъчва Simple Smile  bouquet

На мен лекарят ми забрани гимнастика заради контракциите. Ако и ти ги имаш не е препотъчително, най-добре го питай.

# 190
  • в илюзия
Добро утро и от мен.  bouquet
Аз не правя никаква гимнастика , но пък и кръста все още не ме боли. Така , че ще поизчакам.

# 191
Добър ден Wink
Единственото което правя аз и може да се сметне като гимнастика е да сядам по турски PeaceЧувала съм че помагало после за по-леко разждане,до колко е вярно-Незнам newsm78
Единственото което съм ползвала за обезкосмяване на краката и триъгълника е -Епилатор.Краката продължавам да си ги правя така,само триъгълника вече го бръсна Rolling Eyes и ефекта е два-три дни........Ужас #Crazy

# 192
Здравейте! И аз имах ужасна случка с бръсненето! тъй като не виждам добре от коремчето съм се порязала и гледаам кръв! Та ходих по спешност на лекар и доки ме гледа и на коремен,и на влагалищен ехограф,та тя видя порязването! Но беше ужасно,,та оттогава карам мъжа ми да ми помага! Embarassed

# 193
И да ви питам-в коя седмица се влиза в 6 месец,защото в таблицата от жабчето пише,че в 21 седмица,но като гледам вашите тикери май не е така newsm78

# 194
И да ви питам-в коя седмица се влиза в 6 месец,защото в таблицата от жабчето пише,че в 21 седмица,но като гледам вашите тикери май не е така newsm78
Според една  книга "АЗ чакам дете" в 6-тия месец се влиза в 23 1/2 г.с. АЗ се водя по нея Peace

Общи условия

Активация на акаунт