Колкото мина, толкоз остана. АПРИЛ догодина, мама ще стана!

• 12 637
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
И да ви питам-в коя седмица се влиза в 6 месец,защото в таблицата от жабчето пише,че в 21 седмица,но като гледам вашите тикери май не е така newsm78
Според една  книга "АЗ чакам дете" в 6-тия месец се влиза в 23 1/2 г.с. АЗ се водя по нея Peace
сега прегледах мартенските мами.има мама в 23+1 и е в 6 месец,но незнам кога се е преместила линийката-може и по-рано-даже искала да се мести при априлките,ама не я пускат.сиска мисля че 23+1/2 е вече 6 мес,ама ще видим.аз следя бебето на линийката

# 196
здравейте мами!
Аз по-принцип ползвах епилатор но сега съм го оставила да си почива,купих си самобръсначки и с тях ,неудобството е пълно но поне не боли.
Аз съм ......едвам едвам гледам нощеска не съм спала Сашето повръща 4 пъти и милия само плачеше ........днес и температура вдигна .......абе купон така ми е криво.Дадохме лекарства веднага и сега е жизнен , играе,гледахме детско,сега е малко навън с баба си,дано се оправи и да ни се разминат антибиотиците,че  #2gunfire
лек ден

# 197
  • варна
Аз не понасям кола маска,ползвам епилатор,а за триъгълника минах и аз на варианта бръснач.Преди корема ми не беше чак толкова голям,дори в деня ,в който раждах преди да ида в болницата ударих един Wink,помагах си с огледалото.

# 198
Здравейте  и от мен.

За епилирането-триъгълника и мишниците ги правя с епилатора през 10 дни и така не ме боли,защото не са толкова много и дълги.
Краката и ръцете с коламаска 1 път месечно.

В 6-ТИ месец се влиза в 22 и 2 дни При мен е 7-ми декември.

Колкото до разминаването в термина в онзи календар мисля,че не отчита ,че 2008 е високосна и Февруари има 1 ден повече.

# 199
  • в илюзия
sladka mama това значи ли , че в понеделник влизам в 6 месец, защото днес влязох в 22. Ужас . Мисля , че е много рано.  Thinking

# 200
  • Русе
Здравейте  Hug !!!
И аз мисля,че в 6-ти месец се влиза в 22г.с. и 2 дни,защото на tanzen днес и се измести бебето от линииката на 6-ти месец,а тя е точно на толкова  Peace .Аз довечера също мисля да водя бебка на диско  Mr. Green .Едни колежки много ме молиха да изляза с тях и накрая склоних.Утре ще ви пиша как е минало.Лека вечер на всички   bouquet !!!

# 201
arodoet2  явно да ако термина ти е 5.04 на 3.12.почваш 6-ти месец

1 месец=31 дни

Всъщност това ти ли си на 01.04 ,ако да значи вече от 2 дни си в 6-ти.

# 202
Хайде, казвайте как мина срещата ! И снимки пуснете!  Hug

# 203
мисля че сладка мама е права.аз ще дебна линийката в 22+2дни.ние сядаме да хапваме и до утре  bouquet

# 204
  • в илюзия
arodoet2  явно да ако термина ти е 5.04 на 3.12.почваш 6-ти месец

1 месец=31 дни

Да аз съм на 01.04 , но смятам , че ми е рано за 6ти.Но това е броенето по онези лунарните месеци нали?

# 205
arodoet2  явно да ако термина ти е 5.04 на 3.12.почваш 6-ти месец

1 месец=31 дни

Да аз съм на 01.04 , но смятам , че ми е рано за 6ти.Но това е броенето по онези лунарните месеци нали?
не ти е нужна висша математика за да си го сметнеш на 1.12 влизаш в 6
на 1.01 влизаш в 7
на 1.02 влизаш в 8
на 1.03 влизаш в 9
и на 1.04 ти е термина
с разлика няколко дни примерно но горе доло си е точно така

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 18:09 от cenitelkata

# 206
Здравейте мами! Отдавна не съм писала, но редовно ви чета. Да се похваля - от понеделник и аз усещам бебка и съм много щастлива Laughing Е, не с ритници, но поне знам, че е тя.

За епилирането - аз си правя кола маска навсякъде и точно ми предстои. Сега малко се шашнах от това, което пишете - какви са рисковете?

А за дискотеките - ходя си чат пат. Много ми е смешно как ме гледат всички в шкембето!!! Joy Също често ме зяпат в чашата, което ме дразни, но... Миналата седмица бях на клуб и всички хора се втренчили в питието ми. А аз си пия Bloody Mary - Virgin Laughing Вие по колко си позволявате? Аз пия вино, по чаша, най-много две, когато ми се допие?

# 207
  • в илюзия
cenitelkata така е с изчисленията , просто някак си не съм готова да съм в 6тия месец , това си е сериозно. Shocked Rolling EyesНе знам при вас как е , но аз колкото повече раста на тумбак и на седмици , толкова повече започвам да се страхувам.  Embarassed
За пиенето -позволявам си от време на време по една чаша бяло вино -много обичам. Wink

# 208
cenitelkata така е с изчисленията , просто някак си не съм готова да съм в 6тия месец , това си е сериозно. Shocked Rolling EyesНе знам при вас как е , но аз колкото повече раста на тумбак и на седмици , толкова повече започвам да се страхувам.  Embarassed
За пиенето -позволявам си от време на време по една чаша бяло вино -много обичам. Wink
започвай да се подготвяш психически защото вече връщане няма Joy

# 209
  • Русе
Аз пък си пиивам биричка  Embarassed .Много я обичам и много ми се пие,но за сега пия по една малка на 3-4 дена.Дали не е много  newsm78 ???

Общи условия

Активация на акаунт