Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
-
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
-
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
-
Какви забавления да планираме за дете на 4 години по време на коледните и новогодишни празници в Лондон?
-
Как мога да намеря ангелски крила и ореол за пиесата, в която участва дъщеря ми?

. Денис папка (доста добре) и спи (не чак толкова добре
), а Филип и той като Марианка "голям батко" и "гледа" бебето, тоест цунка го, мачка го и люлее (силно
) в столчето му. Мама им също е ОК най-вече вечер след като заспят и съм с чаша вино и след няколко парацетамола. Е не всяка вечер е така, но често...

.
. Мери и ти ела да се видим е го Бристол къде е....
Красиви деца имаш 
Но ако играете заедно и му помагаш активно, ще му хареса. Аз държах фронта до последно, когато синът сам поиска, мисля че беше към 7 годишен. Купихме гейм бои, година по-късно Нинтендо, игрите им са съвместими
Нямало да ми пречат, той щял да ги гледа
Парирам го с това, че го знам това гледане, а той сменя песента, значи не ми било приятно да съм с тях
Те всяка година изкарват нов модел с различни екстри