Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
-
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
-
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
-
Какви забавления да планираме за дете на 4 години по време на коледните и новогодишни празници в Лондон?
-
Как мога да намеря ангелски крила и ореол за пиесата, в която участва дъщеря ми?
Но ако играете заедно и му помагаш активно, ще му хареса. Аз държах фронта до последно, когато синът сам поиска, мисля че беше към 7 годишен. Купихме гейм бои, година по-късно Нинтендо, игрите им са съвместими 
Преди Коледа я видях в магазина им, вървеше комплект с безплатно легълце! Аз се чудех за Бейби борн, Анабел или Бейби алайв. Дали си заслужава или да изчакам щерката да порасне и сама да си поиска
Нямало да ми пречат, той щял да ги гледа
Парирам го с това, че го знам това гледане, а той сменя песента, значи не ми било приятно да съм с тях
но вика, трябвало да се смени някаква част. Договорихме се за цената и кога ще стане. Дойде да я сменя и като запецна на бойлера, сигурно 10 часа си загуби, но аз нали предварително съм договорила цената, чакам търпеливо. Накрая каза че някакво уплътнение било остаряло, хайде още 50 паунда за гумичката, работата нямало да я таксува. Чаках още няколко дни. Идва с новата гумичка, слага я, обаче от бойлера пак тече
Каза, че ако искам да оправи теча, ще ме чарджва по 40 на час, но колко часа ще му отнеме и той не знаел 

. Ох на мъжа ти му е хубаво на ски....липсват ми много тази година и Витоша ми липсва. Ти откъде в София си? Аз - Младост1а, ама преди 9години сега много е променено много застроено
), имаме я от есента на 2003 година, но още е в гаранция. От скоро започна да ми прави проблем на една програма само. Казали му, 30 паунда частта, 90 за труд. Тъй като е в гаранция, частта без пари, но труда се плащал