Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
-
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
-
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
-
Какви забавления да планираме за дете на 4 години по време на коледните и новогодишни празници в Лондон?
-
Как мога да намеря ангелски крила и ореол за пиесата, в която участва дъщеря ми?
,щото на мен да...
но вика, трябвало да се смени някаква част. Договорихме се за цената и кога ще стане. Дойде да я сменя и като запецна на бойлера, сигурно 10 часа си загуби, но аз нали предварително съм договорила цената, чакам търпеливо. Накрая каза че някакво уплътнение било остаряло, хайде още 50 паунда за гумичката, работата нямало да я таксува. Чаках още няколко дни. Идва с новата гумичка, слага я, обаче от бойлера пак тече
Сума ти време го мъчи, накрая ми пусна отоплението, но за топлата вода каза, че не може. Взе пари само за резервните части, работата не иска да му я плащам, защото не бил го оправил
Каза, че ако искам да оправи теча, ще ме чарджва по 40 на час, но колко часа ще му отнеме и той не знаел
Направо не повярвах, като ми го каза този майстор, от 4 години сме в това жилище, никога не сме имали проблем с него
Ето ти и от мен линк за ориентация в цените

Но едва ли има човек в чужбина на,който не му се е налагало да ги ползва