Къде в чужбина бихте емигрирали?

• 15 931
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Питам аз-и отговор  искам. Кой ще сложи примката и кой ще бутне столчето на темата? newsm66 newsm66

Сакън - я как се раздумахме!  Crossing Arms

# 226
Lennie, кво Зимбабве, бе душо? В Кения се бунтуват. Wink

Не си достатъчно запозната, Вечерница. Но си майка и емигрантка - прощавам ти Mr. Green

Тва обида ли е или комплимент? Joy

# 227
Какво толкова по-различно може да си позволява човек по разните места, като изключим туристическите забележителнисти?

Ти не можеш да оцениш възхитата, с която ме гледат като извадя синия паспорт със звездичките  Laughing Опа-а-а това беше едно време, сега на никой не му пука в коя соц болница на ГДР си изтърсен  Whistling

Моля ви, не закривайте темата...много ми е забавно.  Joy

# 228
  • София
Няма ли някоя емигрантка да ни осветли за Световния Стандарт на Статуквото? Непрогледнали ще си останем, ей...

# 229
  • София
Емиграцията не била за всеки- значи тези, които са емигрирали превъзхождат с нещо тези, които не са емигрирали. Или ако не си успял в България няма да успееш и навън.
 Rolling Eyes На мен ми звучи като обида   Rolling Eyes

Разбира се, че превъзхождат, както и да ти звучи. На теб стиска ли ти да започнеш живота си отначало в чужда среда, да градиш кариера на чужд език, в срана, многократно превъзхождаща в изискванията си българските? Когато го направиш, тогава ще разбереш с колко превъзхождаш всички, които са останали.
Искам да попитам.
Всички ли започнахте отначало, от нула?
Всички ли градите кариера?
Всички ли се борите?
Всички ли имате мазоли?
Защото аз съм виждала и други моменти от живота на  емигрирали женски.
Най- голямото усилие е да се качи на самолета, от там нататък гради живота си полегнала на чужда кариера, бори се да изхарчи повече пари от нечия банкова сметка и най- м ного борбата се изразява в това да смени фамилията - не че не изисква усилие де, но все пак Thinking

# 230
Рекох да погледна ,ама то май сте останали само емигрирали да си разговаряте....

# 231
  • София
Бубс  newsm18 Бубс  newsm18 Бубс  newsm18

# 232
Защото аз съм виждала и други моменти от живота на  емигрирали женски.
Най- голямото усилие е да се качи на самолета, от там нататък гради живота си полегнала на чужда кариера, бори се да изхарчи повече пари от нечия банкова сметка и най- м ного борбата се изразява в това да смени фамилията - не че не изисква усилие де, но все пак Thinking

И каква е разликата от емигриралите женски от провинса в София ( например), за които всичко гореспоменато важи с пълна сила?
Познавам доста такива женски в София.  newsm78

# 233
  • София
Какви емигрирали! Аз съм си тука!  Crossing Arms

# 234
  • София
И каква е разликата от емигриралите женски от провинса в София ( например), за които всичко гореспоменато важи с пълна сила?
[/quote]

Не съм Буболина, но да отговоря: разликата е в претенциите! Емигрантските претенции са световни!

# 235
  • Тра-ла-ла
Бразилия.....топло е, ценят се хората с образование, подредено. Предполагам и хората са по-топли и темпераментни, отколкото едни британци или германци например
http://www.femalehealth.com/CountryProfiles/brazil/brazil_images … razil%20PRpic.jpg
http://mundogospel.files.wordpress.com/2007/10/copacabana.jpg
http://peacecorpsonline.org/messages/jpeg/brazil.jpg
Принципно съм патриот и не искам да живея извън България....но всичко се случва

# 236

Не съм Буболина, но да отговоря: разликата е в претенциите! Емиграндските претенции са световни!
[/quote]

очевидно е, че не си се разхождала наскоро в ССЦ  Laughing

# 237
  • София
Какво е това ССЦ?

# 238
Ахахахахаххххахаха-и аз съм емигрирала женска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joy Joy Joy
Ах, Бубо, немой ме кара да се хиля, че после и кашлям. Mr. Green Mr. Green
Това ще си го сложа за титла. Joy

# 239

Радостина, личи си, че си работещо момиче Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт